BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 981
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 740
Добро ютро, и аз благодаря за смеха! Цирките от екрана са се преместили успешно тук. 😁 Среднощно регистрираният дали има някой съмнения, че е мъж. На 100% е.
Веселата действително нещо лично има към Марио. Нищо ѝ нямаше когато я масажираше, по-злобна и отмъстителна от пренебрегната или отхвърлена жена няма. На това ми мирише..

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:54 от *Амбър*

# 1 741
  • SF
Тя, Веска, никога не ми е харесвала. Още от първите кадри с неподходящия тоалет, след това с досадно тъпото поведение в джакузито и в последствие с неприкритата си ненавист към Марио. Не защото е към Марио, а към когото и да е, не може да си позволяваме толкова озлобено поведение. Същото се отнася и до Пламен, който също  така е нехаресван заради изблиците си.

Правя много ясен паралел в поведението и характерите на Виктор и Марио. Единият обаче заплашва и крещи, че е мъжкар, който ще ги направи на "глей ко стаа, брат!", а другият им се съгласява и ги оставя без ход, без реплики. Затова злобата им се излива спокойно, но в нищото.

Веселка наистина ли ще става психолог???

# 1 742
Не намирам нищо сходно между Виктор и Марио. Единият си има самочувствие и реагира с агресия на нараненото си его. Другият не разбира социалните норми и реагира кротко, защото е мекушав и защото не иска да си навлича повече проблеми.

# 1 743
  • SF
Аз приех за нормален Радо, но само в първите 5-6 епизода, когато реално той беше част от миманса. Когато започнаха проявите му, никак не го харесвам. Беден речник, бедно поведение, мъж-клише.
Вероятно и в социалните мрежи би могъл да впечатли с готови фрази за храна, бизнес, мъжкарство. Но интелигентната жена ще се усети бързо, че всъщност с Радо ще умре от скука.
За съжаление раздаваме плюсове на хората, ако не крещят като Пламен, не злобеят като Веселка и не са елементарни като Виктор.
Поради липсата на силно изявено грозно поведение, нямах лошо мнение за Радо.
Георги ми е по-интересен и полезен като присъствие в Къщата, отколкото Радо.

# 1 744
Радо рязко ми затвърди мнението за льохман.
Големият мъж, но иначе търси валидации с 500 жени.
Смех.
//
Веселка е като лист носен от вятъра. Хихохахо да става и всички да я харесват, че тя не успява да се хареса (съдейки по това как се грижи за себе си и външния си вид - дрехите потрес).
//
Джасте, силно! Broken Heart

# 1 745
  • София

Да, сякаш не беше тя тая дето му се хвърляше… смешница е тая Веселка.
Кога му се е хвърляла? Имаше една тайна мисия да му се сваля, не съм видяла друг път да му се “хвърля”.
мисията беше да го ухажва, а не да го изнасили.

# 1 746
  • София
Джаста! Trophy Hands Clap 😂

Веселка си постла много зле, казвайки, че ББ има нужда от психолог. Очаквам да я сготвят по най-зрелищен начин. Заслужи си го.

# 1 747
# 1 748
мисията беше да го ухажва, а не да го изнасили.
Направи го по този начин, за да е смешно. И беше. Марио горкият как бягаше. 😁

# 1 749
Разрових се във фейсбук и само можем да се радваме, че Бебова не се обличаше провокативно в къщата..

# 1 750
Това тя ли е?! Поредната, която си играе с филтрите до неузнаваемост. Прилича ми на Габи Бланко от втория сезон на “Ергенът”.

# 1 751
Те по принцип всички си приличат...

# 1 752
  • SF
Прилича ми на нищо.
Очаквам всеки момент лигата да потече от ъгълчето на устата.

# 1 753
Joji Rich 770238, за да защитаваш Радо ли се регистрира? Защото не разбирам защо реши така, че Радо ни харесва на външен вид? Rolling Eyes

Много тъпо, но самоуверено парче, излагацията му в играта със значението на думите беше иначе запомняща се.

Ама си правил онлайн свалки, там сигурно с многото си акъл впечатлява.

Жените, които биха се вързали на подобен индивид в реала, са на много много ниско ниво.
Вчера по време на играта се замислих колко несхватливи са всички. Радо на секундата вдигна палката с “Да”. Някой попита кои от участниците имат сериозни партньори навън и Радо каза, че той има. Веднага трябваше да им светне лампичката, че това е самопризнание. Вместо това те почнаха да дебатират има ли човек, който прави такива неща, няма ли. На други въпроси беше сходно.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 10:45 от Lilly_85

# 1 754
  • SF
Радо е едно голямо ала-бала.

Но за разлика от други от неговия калибър, притежава качеството в първите 5 минути да не му личи.

Общи условия

Активация на акаунт