BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 705
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Публичната личност Велин днес е променил името/хендъла си в Инстаграм и е изчисти всичко.

Той всъщност в първите дни като влизаха я къщата беше bez_ime77 и после изведнъж стана Велин Василев 😃

# 1 951
  • SF
Толкова ми е беше смешно снощи, че мисля и аз да си татуирам Big Brother 2024 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Hands Pray Моля те, добави отдолу и едно
Esmee

# 1 952
Не ме учудва. Опита се да си направи самореклама, че е забил направена кака, но му излезе през носа. Всички видяха колко е инфантилен. След този подкаст съвсем лъсна. И той иска да се изживява като тежкар и мутричка, но не става.

# 1 953
Спокойно, Велин ще изчака малко да мине отзвука от подкаста с Елена и ще си върне всичко, нищо не е изтрито, само го е архивирал 😃

# 1 954
  • София
Ей сега гледах малко от живото предаване и хванах точно Мамасита как пита Ванеса от какво й е станало лошо и дали е от заболяването. За втори път го споменават. Знаем ли какво й е на Ванеса?
И друго-за 10-те минути, който гледах, бебов не ревеше и се смееше почти през цялото време с другите. Може и да видим нещо повече от него.

# 1 955
  • In The Middle Of Nowhere
Може би в отсъствие на Бебата си да живне малко.
Утре според мен ще е интересно, ако има викторина.

# 1 956
  • Враца
Толкова ми е беше смешно снощи, че мисля и аз да си татуирам Big Brother 2024 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Esmee

Е, защо?

# 1 957
  • На морето!

Esmee

Е, защо?
Напиши само “биебе”, това ще е събирателен образ на съфорумците Simple Smile

# 1 958
Цвети, къде гледахте живото, няма го все още в нова плей? Много закъсняват с качването.

# 1 959
Цвети, къде гледахте живото, няма го все още в нова плей? Много закъсняват с качването.
Не съм Цвети, но ще отговоря. 😁 Там е - линк.

# 1 960
Не съм Цвети, но ще отговоря. 😁 Там е - линк.
Благодаря! Странно, защо при мен не излизаше.

# 1 961
  • София
Май сме си едни и същи 15-на човека. Но пък ми става много драго като им видя коментарите. 🌹
Идеални сме си! 💖
ВикотУ ми се струва, че вече супер много преиграва!

# 1 962
Изгледах целия подкаст, очаквах повече от Голямата сестра, а тя остави Теодора да  шикалкави. Ако Патрашкова беше, или Миглена Ангелова,  щяха  да получат отговори.
По въпроса дали е ромка - нищо,  Теодора премълча, с Георги Ланеца имали специална енергия, нямаше директен отговор, не отговори каква е, значи има нещо за криене.
По въпроса за Виктор - поне 3 различни отговора по време на интервюто - веднъж каза, че го обича, друг път каза, че всъщност тя нямало как да го обича, като имала чувства към Велин, след това: щяла да излезе и да се разбере с двамата, тя била човек, който много ясно поставя граници...
И интригата на Брадъра с Велин, Голямата сестра имаше задача да разсее съмненията, че Биг Брадър му се е обадил, защото в мрежите друга версия. И Голямата Елена го доказа, в ефир, като го накараха да каже каквото те искат, записаха го и готово.
Хареса ми как Теодора говореше, не беше  с онзи по-бедния речник, като в шоуто. Нея са я избрали за типажа - 'хубаво' момиче с помощта на технологиите. Когато е била гимнастичка, тринирала от сутрин до вечер по 12ч, после трябало да избира да учи редовно или задочно, избрала задочно, за да работи по козирожки, на летището. После си направила фирма Bebka Beauty студио за красота.

.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 23:51 от Pepina_n3

# 1 963
Изгледах целия подкаст, очаквах повече от Голямата сестра, а тя остави Теодора да  шикалкави. Ако Патрашкова беше, или Миглена Ангелова,  щяха  да получи отговори.

Не се справя добре Елена, прекалено отстъпчива е, оставя гостите да водят интервюто, а не тя. Като не получиш отговор на един въпрос, настъпваш здраво, докато не го получиш. Въпреки че то стана ясно какъв е отговорът на въпроса дали е ромка. Щом си замълча, значи е. Не каза категорично НЕ.

# 1 964
  • София
Аз не успях да го издържа цялото интервю.
Интересен ми стана преразказът на Пепина за отговорите относно Виктор. Май ще излезнете прави, че там не е никак приключила работата!

Общи условия

Активация на акаунт