BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 696
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 965
Изобщо не ме дразни Веселка. На фона на целия този сбирщайн е по-малкото зло. Не харесва Марио - ок, има право на мнение.

Някой ще ми припомни ли кога точно се е натискала на Марио? Освен в деня, в който имаше мисия да флиртува с него.
В леглото, когато Ланецът реши да ги сватова и сложи Марио отгоре и. Тя като да нямаше нищо против и се хилеше като зелка.
Когато бяха мравки, Жорето Ланеца каза на Марио, да не позволява повече на Веселка да го опипва или нещо такова. Тя отвърна, че Марио много добре знаел, че тя не го иска, а всичко е шега.

# 1 966
# 1 967
Съсипаха го това момче Sob

# 1 968
😂😂😂
Тъжната част е, че Виктор никога не би могъл да напише текста по-добре. Поет бил.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 23:51 от Lilly_85

# 1 969
Задачата с писмата... Направо се изнервих. Мазния Гошо отличника", чете по пет часа и си избира, при условие, че трябва да разпределят всички писма, и Ванеса и тя го слуша. Не спря да дудне. ЩОТО знаел, пътувал нали. Ванеса и тя...Силистра в Южна България, Малко Търново до Велико Търново, не знае Резово, сериозно ли?!
А Гошо какъв манджорляк сътвори. Сефте виждам такива сарми, като супа, запръжка и подправки накрая.

# 1 970
Изгледах целия подкаст, очаквах повече от Голямата сестра, а тя остави Теодора да  шикалкави. Ако Патрашкова беше, или Миглена Ангелова,  щяха  да получи отговори.

Не се справя добре Елена, прекалено отстъпчива е, оставя гостите да водят интервюто, а не тя. Като не получиш отговор на един въпрос, настъпваш здраво, докато не го получиш. Въпреки че то стана ясно какъв е отговорът на въпроса дали е ромка. Щом си замълча, значи е. Не каза категорично НЕ.

Тя пък Теодора сякаш е категорична за нещо въобще, колкото и да словоблудства, че е много крайна, с точна преценка и е топа на топа, чуйееек. Иначе да, по мое мнение Елена не е за такъв формат. Трябва да умееш да изкараш клюката, да направиш интрига, да умееш да изманипулираш човека отсреща да ти разкаже всичко. Я, да беше Венета Райкова водеща на подкаста, какви интервюта можехме да гледаме.. Ама толкоз.

Виктор за пръв път сякаш се усмихваше днес или поне за пръв път го видяхме усмихнат след любовната драма. Дано се освести малко като я няма Беба, че изглеждаше омагьосан. Подхождат си визуално като двойка в интерес на истината, но индивидуалните им характери избледняваха. И това не ми харесва в един реалити формат. Та, добре, че един от двамата си тръгна.

Биг Брадър ще намери пак интересен сюжет. Нищо, че продукцията е друга. В колко предни сезони сме си мислили, че определени хора като си тръгнат няма да е интересно? Ще е.

# 1 971
Задачата с писмата... Направо се изнервих. Мазния Гошо отличника", чете по пет часа и си избира, при условие, че трябва да разпределят всички писма, и Ванеса и тя го слуша. Не спря да дудне. ЩОТО знаел, пътувал нали. Ванеса и тя...Силистра в Южна България, Малко Търново до Велико Търново, не знае Резово, сериозно ли?!
А Гошо какъв манджорляк сътвори. Сефте виждам такива сарми, като супа, запръжка и подправки накрая.
Нямам никаква идея къде е Резово. Това тъпа ли ме прави? 😁 Другите ги знам, де. По-страшно е за мен, че се чудиха къде е Мордор. 😁

Искам да им направят истинска викторина, с въпроси от различни сфери. И не 4 въпроса, като тъпата игра, в която Петър имаше отговорите.

# 1 972
  • София
😂😂😂
Тъжната част е, че Виктор никога не би могъл да напише текста по-добре. Поет бил.
Абсолютно🤣🤣

# 1 973
  • София
Ей сега гледах малко от живото предаване и хванах точно Мамасита как пита Ванеса от какво й е станало лошо и дали е от заболяването. За втори път го споменават. Знаем ли какво й е на Ванеса?
И друго-за 10-те минути, който гледах, бебов не ревеше и се смееше почти през цялото време с другите. Може и да видим нещо повече от него.
Почти всички вътре са болни. Когато Гоша и Ванеса не спечелиха мисията с градовете и съответно нямаше сладолед, те се успокояваха:- Е нали ни боли гърлото, по-добре, че няма сладолед..

# 1 974
От Фирмата "Бебка Фешън":
Скрит текст:

А в къщата предимно с анцузи ходеше... На опашчици...

# 1 975
И аз съм на мнение, че Елена не се справя добре като водещ на подкаста.
Задава си предварително написаните й въпроси и това е, не може да разчупи разговора.
Беба в къщата по пижама изглеждаше в пъти по добре, отколкото на тези снимки.

# 1 976
Защо изобщо Елена е водеща на голямата сестра? Патрашкова щеше да е по-добре.
На сайта на Нова има въпрос "Кой от съквартирантите искате да получи тайна мисия?" За Гого гласувах, малко да му разчупят образа, от него почти нищо не съм видяла, а снощи ми хареса, когато се обърна към Виктор.

# 1 977
  • София
Това е брат й, май е треньор на деца в Цска
Скрит текст:

# 1 978
Тези гърди са ужасни, колко ли кубика са, как живее нормално?! На мен майка й си ми прилича на ромка.

# 1 979
  • Paris
И аз изгледах подкаста с Елена и съм на мнение, че Велин е искал да си направи ПР на нейн гръб. Детско поведение. Виктор е по-адекватен. Също така съм на мнение, че ако Беба е от ромски произход трябваше да си признае. Това ми напомня на Диона в предишен сезон, която излъга. Ето например Георги си заяви ясно с влизането и хората пак го харесват и гласуват за него. В край на сметка какво значение има, никой не решава в какво семейство ще се роди.

Общи условия

Активация на акаунт