BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 700
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 980
Това, че е мургава означава, че е ромка ли?
Повечето българи не са светли.

# 1 981
Това, че е мургава означава, че е ромка ли?
Повечето българи не са светли.

Факт, но ключови са очите и и тяхната форма-това я издава

# 1 982
Брат ѝ ок, но майка ѝ е същата като нея- демек прилича си на роМ.
По оня край така се правят сармите 😬

# 1 983
Може само майка й да е ромка. Има такива случаи  😀

# 1 984
# 1 985
То може всеки да си пише каквото му дойде на акъла. Велин може и ром да е. Може и сводник да има. Ама може Беба да е някой научен сътрудник по молекулярна биология под прикритие да е.

# 1 986
Уклончивите отговори, които даде Теодора на въпроса ромка ли е, категорично дават светлина в ситуацията. Защото тя е винаги категорична, крайна, чуек, щеше да отсече - не съм и точка!, а то от десет извора вода донесе, енергийно се напрегна какво да измисли, та я вкара и енергията като довод между нея и Ланеца, повече няма сми от приказки.
Чак мен заблуди, но поне ми остана  сентенцията - Когато думи и действия се разминават,  истината е в действията!
То се гърчи на стола да избяга от въпроса, аз ще му вярвам на алабалите...
Елена е слаб водещ.
Крайна и категорична съм!

# 1 987
  • SF
Това са злобни неграмотни писания и няма нужда да ги ползваме като доказателства за нещо. Тя, с главна буква, работи елитна работа.
Винаги ми е било чудно, защо хора, не красиви, не и грозни, се опитва да се докарат на хора от етноса - с облекло, с поправки, солариуми, черни-черни дълги гарванови коси, каквито имат баби индианки по река Амазонка... Перушини, стъкъллца, пайети, ресни - и ето ти от нормално момиче, цяла завършена ромка.
На мене Теодора ми прилича на момиче от крайния квартал. Знаем какви живеят там, може и ромка да е. Но може да избяга от тази визия с повече вкус и стил. Те нарочно се правят на такива, уж някаква екзотична визия да си докарат. При някои се получава, но тези, които имат по-кръгли очи и по-гърбав нос, направо си заприличват на мангусти.
Теодора ми напомня на ромка, така както и Ивоне ми напомня на мъж.

Елена е с нулев опит като интервюираща. Големи журналисти се учат с години как да извличат полезна информация, подготвят се предварително и т.н. Но пък и нейното подкастче няма за цел кой знае каква сериозност и разбулване на някакви световни тайни и загадки. В крайна сметка гостите й са участници и участнички в Биг Брадър - тези разгологъзените, на чиито каст се присмивахме и Кнежъ е до Банско, а Банско не си спомням къде беше. При Сараево.

# 1 988
Толкова ли е важно дали Теодора е ромка?
Тя вече напусна Къщата.

# 1 989
Ивончо си е мъж отвсякъде. Не познавам нито една Ивоне на 50 години. Виж на 20 по бива.

# 1 990
Теодора е далеч от маргиналността, даже прави добро впечатление с желанието си да върви напред като работа, учение, себедоказване. Проявява и много проницателна и практична мисъл често, което не е типично за връстничките ѝ с нейната чалга визия. Но сега си изясних откъде идва самочувствието ѝ особено за "изказа".Тя се откроява сред нейната среда и си е повярвала, че това е таванът за всички момичета с претенции за мозъчна дейност на нейните години .
Има потенциал, умна е, но средата ѝ я фиксира точно в примера Дънинг Крюгер.
Не е на 100% ромка, явно единият родител е, не двамата.

# 1 991
Маргинал със сигурност не е. Но и мисълта и трудно тече. Тя си знае че е топ, желана от половин България, .....така обяснявам, крайна е и е много добър човек.
Това е!
Точка.

# 1 992
Супер точно попадение  ,ей това се казва поет Sweat SmileSmile

# 1 993
  • SF
Мисълта й трудно тече, а изказът е доста нахален и еднообразен.
"дрън-дрън-дрън, Обяснявам защо!" и следва дрън-дрън-дрън.
Непрекъснато вкарва едни паразитни "обяснявам!", "не е тайна за никого..." Въобще от нейната уста излизат едни разяснения, едни заключения за света и никой не би трябвало да се съмнява и да живее в страх, че нещо необяснимо може да се случи.
Тези клишенца създават мнение у слушатели като Виктор, Гого, Радо, че пред тях стои някакъв ерудит, кралица на мисълта, проницателна личност, която има категорични отговори за всичко.

Не е тайна за никого, тя колко категорично обясни на Виктор да не се надява за нищо. В момента, в който му се разкрещи, в следващия го гонеше да го пита "Кво ти става, бе, що се държиш така!!" Така и не взе категорично решение има ли връзка отвън, няма ли. Поне за мене не е категорично. Нито на Елена даде категорични и крайни отговори, нито успя да вземе някакви крайни решения.

Довечера ще видим как Гого се скри над Георги и колко категорично отказа да излезе от ролята на подпорна колона в Къщата.

# 1 994
Толкова ли е важно дали Теодора е ромка?
Тя вече напусна Къщата.
Всеки, влязъл по собствена воля във формата, е наясно, че и най-дребният детайл ще бъде осветлен по време на предаването.
Ние не търсим етнос в Теодора като повод за дискриминиране, а причината за нейното себеусещане.
Още повече, че при нея липсват характерните поведенчески проявления на циганския манталитет, който Георги натрапчиво  налага. Тя се дистанцира от всяка лековатост, хитруване, дисциплинирана е, склонна на лишения за благото на групата/седмица без цигари/ и тн.
Какво като е напуснала къщата, Теодора си остава ярък и емблематиче образ оттук насетне,  чиито детайли е интересно да анализираме.

Общи условия

Активация на акаунт