BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 696
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 995
Цял месец ни наду главите с фразите "Аз навън съм много крайна", "Вие не ме познавате. Ако бяхме навън...еди какво си", " Аз тука много се сдържам. Ако бяхме навън... бла бла бла" и още, още, и още. И накрая излиза и: "Аз бях себе си в къщата". А сега, де?
Ходещ Дънинг-Крюгер.

# 1 996
Много слабо участие в темата. Май най-добре вече да закриваме сезона, не си струва 😁

Така като гледам сме най-активната тема от всички теми на предавания които се излъчват в момента

======================================
Чакам с нетърпение новата тема 🤩

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 10:01 от Emo._

# 1 997
Не е истина какви хухавели има!😂😂😂Чак Виктор да стои далеч от нея ! А той наркопласьор 😂😂😂
 Не състрадавайте,за темата- Беба ще я нападне скоро и ще я раздвижи. 😉

# 1 998
Есмее попита някъде, да прави ли нова тема. Може би е време за такава. И също бих предложила въпрос към анкетата, ако има подобна - Допадна ли ви подборът на участници в сезона?

Според мен това е един много добър състав от съвременни хора, включващ най-разнородни групи, етноси, прослойки, реализации, темпераменти.
За мен е много силен сезон.
А с повечето пишещи тук, за мен е удоволствие да се срещнем отново в тази тема. Забавният елемент в дискусията е най-положителният принос съм сивотата на делника. Та, успяхме да си направим купона.

# 1 999
Велин звучи по-абсурдно от Виктор, по-логичното е Теодора да даде шанс на него, отколкото да се занимава с момче на 19, което се плаши от всичко.

Иначе по нашия край (североизточна България) има много смесени бракове между роми и турци, турци и българи, роми и българи. Децата им могат да изглеждат по различен начин, защото са хванали чертите на единия родител в голям превес.

# 2 000
Иначе по нашия край (североизточна България) има много смесени бракове между роми и турци, турци и българи, роми и българи. Децата им могат да изглеждат по различен начин, защото са хванали чертите на единия родител в голям превес.
Кажи това на съквартирантите и ще падне едно мислене. Североизточна - това покрай Банско ли беше, покрай Видин ли… 😁

# 2 001
  • somewhere over the rainbow
Така. Обяснявам. Гледах "Голямата сестра" около 20 мин. Не мога да изтърпя повече бедния речник на Теодора, изпълнен с клишета и паразитни изрази.

# 2 002
Така. Обяснявам. Гледах "Голямата сестра" около 20 мин. Не мога да изтърпя повече бедния речник на Теодора, изпълнен с клишета и паразитни изрази.

Ако е циганка, то речникът и никак не е беден.

# 2 003
Велин звучи по-абсурдно от Виктор, по-логичното е Теодора да даде шанс на него, отколкото да се занимава с момче на 19, което се плаши от всичко.

Е, то ако Бибелин и Беба са с ромска жилка, както се спекулира, тогава е възможно и отношенията между тях да са "уредени". В такъв случай кой в кого се е влюбил не би имало значение, или иначе казано на Бебо не би му останало нищо друго, освен да вдига нивото на река Дунав в сантиметри като ланския сняг.

# 2 004
Теодора не беше ли от София? Малко се обърках като споменахте североизточна България

# 2 005
Дори да са с ромска жилка, изглеждат достатъчно модерни, че да не сключват уредени бракове. Най-малкото Теодора е имала гаджета преди това, включително е живяла с някои от тях.

# 2 006
Живяла -да, даже като ученичка още в чужбина.
И още нещо - непрекъснато повтаря аз съм спортист, а пуши като задръстен комин.
 Такава зависимост от цигари не ми се връзва с навиците на спортист по убеждение.

# 2 007
Тя каза, че е приключила със спорта на 15 годишна възраст, никакъв спортист не е.

# 2 008
Тези двамата са такова клише!
Анаболи-силикони! Като анимационни геройчета са. Не знам кой може да гледа сериозно на тях. Да си се взимат и без повече цирки.Да идват следващите 🤡

# 2 009
Да, но не казва бях спортист, а - аз съм спортист човек.

Общи условия

Активация на акаунт