BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 677
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 130
Не и Бил Уидърс Joy Sob

# 2 131
А Веселка няма ли малко ум в главата да престане да казва постоянно “Имаш нужда от лекар”, вместо някой да ѝ казва, че трябва да спре… 🫠

# 2 132
Веселка много гадно се отнася с Марио, минава всякакви допустими граници. Може би има негативни чувства и към други хора, но тъй като никой освен Марио няма да си замълчи, тя не смее да им каже нищо и напада Марио.

# 2 133
  • Някъде в Матрицата
Значи Марио е виновен, защото не е казал на Веселка, че не му е приятно. 🫣

Кое, ако не това?

# 2 134
А тук Виктор многоо преигра... Това всъщност е радостта му, че остана.

# 2 135
За Теодора правилният избор е Виктор. Не знам кой друг мъж ще я гледа по този начин. Те са си един за друг. Онзи малкия да ходи да си пише домашните. Подиграваме му се тук на Виктор, обаче като двойка не виждам кой би й паснал по-добре на Теодора.

# 2 136
Продуцентите на ББ как се смеят и потриват ръце, че са попаднали на тоя Виктор  Laughing Толкова време сам да се излага и да им дава материал, даже и не трябваше много стръв да му пускат.

# 2 137
# 2 138
  • До сърцето...
Виктор сякаш се пъне да плаче. Не защото не тъжи, а за да е видима тъгата му....

# 2 139
Спор между Гого и Виктор - сблъсък между два свята...
Кажете моля с две думи какво се случи?

# 2 140
Виктор толкова рев изрева без една сълза 😏 Вече от страдание е в нападение и търси сметка от хората, сякаш са му длъжни на тоя селтак

# 2 141
Виктор счупи рекорда на Миро( лека му пръст )от Биг Брадър 2. Толкова сълзи излъчени в ефир , че чак задмина неговите. Навремето това помогна на Миро да спечели. Продукцията да не бута чуека за победител?
На мен ми е жал за него. Толкова е обсебен , че не може да мисли рационално..

# 2 142
Аз не вярвам зрителите, толкова да съжалят Виктор, че чак да спечели.  По-скоро го подиграват яко. А и при наличието на Марио почти никой няма шанс за победата

# 2 143
  • SF
Абе как ще спечели Виктор!!!

# 2 144
Идвайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт