Августовски бебета 2024г - Тема 2

• 19 840
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, при нас много помага разхождането.. не знам колко крачки навъртях вече в стаята Grinning

# 76
Имам раница и слинг заспива веднага, но като опитам да го сложа в леглото и край буди се

# 77
Моля по-опитните мами да споделят какво ни трябва за захранването - каква посуда?
Има ли смисъл от такъв комлект?
https://www.amazon.de/Silicone-Crockery-Non-Slip-Childrens-BPA-F … Caps%2C117&sr=8-7

За лигавници ми е ясно, взела съм 2 тип риза от мушама.

Ние днес бяхме на консултация за бебеносене и взехме да тестваме една раница за седмица. Надявам се да ни е удобна и да не ни болят кръстовете.

# 78
Момичета , как са вашите бебчета с коликите , отшумяха ли ? При нас от една седмица милата се дере , вместо да попреминават те се засилиха .. какво ли не пробвахме. Сега сме на биоамика с биогая , но безуспешно ..

# 79
EA97, няма да съм ти много полезна. Вече не съм сигурна дали вечерният плач от преди е бил колики или е причината е била, че детето е превъзбудено, а му се спи. Не видях кой знае каква разлика с или без прием на Abokoliken, но съвестно го давах. Спрях го преди месец и впечатленията ми от спирането да се дава каквото и да е, засега са положителни. Всъщност за мен работещата формула се оказа да намеря баланса между занимателни игри и време на спокойствие за детето - виждам, че така синът ми е доста по-спокоен и усмихнат. Явно съм го претоварвала.

И май ще приключвам с коша за новородени, понеже на днешната разходка само се тръшкаше и плачеше докато лежеше, а като смъкнах сенника и го сложих да седи подпрян беше повече от щастлив. Вече явно ще трябва да осигурявам разнообразни гледки.  Имам обаче проблем с шапките - хич не ги харесва, а и за да му пазят ушите, падат върху очите. За да вижда, ушите остават открити...

# 80
На разходка моите са винаги с жилетка с качулка. Не слагаме шапки изобщо, макар че винаги имам х2 за бебе в количката за всеки случай.

# 81
  • София
Герка, за захранване взимам най-обикновени лъжички от dm. Има такива, които си сменят цвета, ако е по-топло. Препоръчвам и да с леко извита дръжка, на мен най-удобни ми бяха тези
И много лигавници, от всякакъв вид съм ползвала. Купички също обикновени. За мен няма смисъл да се взима цял комплект, пари на вятъра. Но пък е много по-красиво и спретнато, тъй че ако държиш на естетиката за бебета, поръчай.

# 82
Имам обаче проблем с шапките - хич не ги харесва, а и за да му пазят ушите, падат върху очите. За да вижда, ушите остават открити...

Предлагат се много симпатични зимни шапки с ушички, взехме такава от H&M. Blush Само не знам как размер 2-6М е толкова огромна…Иначе пък е мекичка и става за машинно пране и сушене в сушилня, което ми е важно.

# 83
  • Пловдив
Баткото за първи път сложи шапка лятото между първа и втора група и то лятото. И то, защото се съгласи, през годините съм взимала, които на мен ми харесват и...ги подарявах.
Аз захранвах с най-обикновена купичка и лъжичка.

# 84
Шапки носим, разни весели с ушички и най-различни модели, тук при нас си е студено.
 Купичка ми подариха с вакум ,но е гумена нз колко ще я ползвам, храня си в мои чинии и купи.Лъжички купих от ДМ вече му давах капки в тях, много ги харесва, леко извити мека гума да не му дразнят зъбчетата, три различни цвята.Едната ще е за определено нещо, защото бързо се оцветяват от храната и сигурно ще ги сменям.

# 85
Купички и чинийки с дъщеря ми започнахме да ползваме когато можеше сама да се храни, преди това бурканчета и контейнерчета за съхранение. Ползвах лъжички на Нуби, но май вече не се продават.

# 86
С гумени лъжички ли е по добре да се започне?
На нас ни подариха комплект вакуумни чинийки и лъжички от Mymunche с името ѝ 😀, които са от каучук и гума.

# 87
Здравейте, да ви попитам има ли промяна на миризмата на изхождането на бебетата ви?
От някъде седмица на бебчо му мирише акото доста неприятно за мен. Само на аптамил пронутра и водичка е. Не му давам пробиотик, но ще започна. Утре ще му пусна и изследване. Питам все пак и тук вие имали ли сте такъв момент?

# 88
Нашият юнак след кърмата беше на козе мляко , но е стих рефлукс и съответно затова се отби и козето мляко също не го искаше.
После сменихме 4-5 млека от които АР , от едно диария , от друго колики..
Сега е на 50:50 хип комбиотик и хип АР- акуратна му миришат като урина ако си пил антибиотик.Много специфично , но иначе за си жълти и с добра консистенция.Не ме притеснява това.Тепърва и със захранването , ще миришат все по-лошо.😂

# 89
Здравейте, да ви попитам има ли промяна на миризмата на изхождането на бебетата ви?
От някъде седмица на бебчо му мирише акото доста неприятно за мен. Само на аптамил пронутра и водичка е. Не му давам пробиотик, но ще започна. Утре ще му пусна и изследване. Питам все пак и тук вие имали ли сте такъв момент?
Здравей, моето бебенце е на кърма и й даваме Омнибиотик панда. От известно време понякога акото й също има по-кисела, неприятна миризма и е по-зелено и със слуз(като сопол). Във вторник сме при педиатърката и ще я попитам, но аз също се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт