🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
"Другите за Чаатай Улусой "
Ali  Aksöz (братът на Yaman, Kenan, от Medcezir)
,,От първия епизод играехме ролята на братя без никакви проблеми, сякаш бяхме истински братя.Публиката ни прегърна и каталогизира братята Копер!
Чаатай е много добър човек, много дружелюбен, разумен, отговорен, професионален актьор. Никога не съм виждал капризи или изблици, както очаквах поради възрастта му!"

# 16
Да е честита новата ни тема, момичета!
Да се изпишем с добро настроение и с много положителни емоции, като днешните.

Ах бе Гери, да си жива и здрава!
Винаги успяваш да ме расмееш. В случая той отдавна си купува дрехите сам, от прането ще свиването и ако 100% памук худито се е събрало.😉

# 17
Красота от Ебру, Париж 2024г

# 18
Гледах пак изпълнението на Чаатай и това на Мустафа. Ами на нащо момче му е по-сложно. Той чак в последния момент се обръща и вкарва кош. Местафа има повече време да гледа коша и да се прицели. А и Чачо е по-грациозен някак. На него давам оценка 9.1, на Мустафа 8.9

Ако моя шеф чете това - работя, не се занимавам с глупости.

Да добавя, че коментирам блузата, защото съм я виждала преди. Май. Вярно, че е много широка и дебела, но имам чувството, че пак трупа мускули.

# 19
За Чачо знам, че е тренирал баскетбол, за Мерт не съм се интересувала.
На Чачо много му личи с лекотата, с която борави с топката. ..страхотното ни баскетболистче!

Какво стана с гатанката, някой позна ли?
Аз се спирам на ядките

# 20
Момичета, имам малко работа за половин/1 час и ако дотогава не сте ми отгатнали гатанката пускам отговора.

# 21
Аз не мога да позная...
Гери, май наистина сме го виждали с този или подобен суитшърт, а и знаем, че Чачко обича да си износва дрехите. Wink
Но и на мен ми направи впечатление какъв гръб е заформил!
В баскетбола,обаче е много добър! Гледам,че и разстоянието до коша е доста голямо, но точността му е забележителна.

# 22
Кое е много по-полезно, когато е счупено?
Макар да имаше много интересни предположения... верния отговор - ЯЙЦЕТО.

Ето и наградата за не позналите

И наградата за позналите, която остава в мен

# 23
Всъщност си имаме победител. eliet го каза.
Аз не съм много съгласна, защото ако няма да правя облет си го искам цяло.

# 24
О, не бях видяла, за което се извинявам.
Ели, наградата е за теб

# 25
Нищо, аз ще взема наградата за не позналите. Grinning
Мустафа Мерт е публикувал и пост.

Много ми е кеф, че още веднага познахме къде са, както и, че са заедно.
А и познахме тичащия отпред Чачи.

В последното видео се чуват и женски гласове, така че, явно компанията е по-голяма.
Wink

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:13 от NeZ_9

# 26
Ели и аз не бях видяла и затова предположих ядки.
Може би си го добавила след като съм ти прочела поста.
Аз нямам навик да се връщам да чета наново...ама няма драма!
Имаме си победител!

Липсват ли ви погледите на гняв и ревност?

# 27
Е как да не ги заподозрем. Явно са си много близки.

А пък аз ще ви споделя, нещо което преди малко разбрах.
Няма да ви промени живота, но е интересна подробност.
Чаатай нали има едни приятели, които са му много стари приятели Нурана Багиева и Исмаил Филиз. Тя е имала кратко участие във Ферия. Играла е съквартирантката в общежитието. И не, не изгубих половин час да пресмятам коя точно серия е това и да превъртя докато попадна на нея.

# 28
От астралната близначка на Нези
Има неща, които никога няма да се променят, защото това е Çağatay, в крайна сметка ние го виждаме като велик, огромен актьор, но той също и преди всичко е момче, което има право като всеки друг на своето пространство, на своето живот, изживян в спокойствие, с хора, които го карат да се чувства добре. 3 снимки 3 различни момента във времето, но позата на ръката е винаги една и съща 😅 ние винаги изучаваме детайлите. Специално момче с хиляди цветове ♥️

# 29
Благодаря за наградата,  Цвети!
Гери, колко пъти съм гледала Ферия, съквартирантка също съм гледала ама да свържа, че е жена на Исмаил🤔. А, това лято се вгледах в тази "жена" вече, видях симпатична млада жена.
Признавам те, много си наблюдателна, толкова набито око имаш,✔ .

Общи условия

Активация на акаунт