🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета,
Благодаря за Новата тема,  💐
Изпуснах ви, но сега ще наваксам  Simple Smile
Имаме си и Чачо, Simple Smile връщам се за новини ....

# 31
Благодаря за наградата,  Цвети!
Гери, колко пъти съм гледала Ферия, съквартирантка също съм гледала ама да свържа, че е жена на Исмаил🤔. А, това лято се вгледах в тази "жена" вече, видях симпатична млада жена.
Признавам те, много си наблюдателна, толкова набито око имаш,✔ .
Не ми е набито окото. Търсех кога е носил суитшърта, мислех, че е на снимки с нея, но не беше. Реших да проверя коя е, че фамилията някак Славянска ми звучеше. От Азърбейджан е. Оказа се,’че е участвала в 6 серии на ОС. Бая време ми отне да стигна до кадър с нея. Другото ѝ участие е в нещо с две серии, в което играе и мъжът ѝ.

Ей, забравих да кажа, че музиката, която Мустафа е избрал е убийствено точна.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:05 от gerryto_2

# 32
Той, мъжа на Нурана играе ли в нещо? Видях, че и той е в агенцията на Енгин бей.
Почти всяка сутрин тя пуска едно и също стори- мъжа и тръгва да води детето на детска градина, а тя ги снима пред асансьора. Grinning
Гери, това и аз не  го знаех.
Тя всъщност може покрай Чачо да се е  запознала с мъжа и.
А суитшърта не беше ли от едни снимки с Mesut от Чанаккале, на една  лодка? Thinking
Всъщност намерих я.
Не, не и същия.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:32 от NeZ_9

# 33
Такъв суитчър (аз му викам худи - hoodie) бял на цвят или мръсно бял е носил в ОС когато излиза от блока, но нямаше надпис "California" ,но знам също, че ги обличат от филмите. Незнам дали дрехите остават за тях, нямам си на идея. Аз по принцип се вглеждам в надписи и марки. С такъв точно, не съм го засичала.

Днес по рано стана въпрос за герданчето, аз си мислех, че е с форма на сърце, но не е.

# 34
Аз имам спомен, че съм го виждала със подобно худи, прочетох какво пише и май пак това пишеше.
Естествено, че няма никакво значение тава. Ама ми се заби в глават.

Колието много го харесвам. Може да е важно за него. Според мен има неправилна триъгълна форма.

# 35
Помните ли, че преди известно време показвахме сутрешните тренировки на Cem Karci.
Вижте каква промяна! Направо е неузнаваем!

Браво на него!

А с тази муцунка, която чакахме толкова дълго и, която ми изглежда леко сънена ви пожелавам лека нощ!

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:56 от NeZ_9

# 36
Джем е уникален човек!

Пускам нещо интересно.

# 37
Съгласна съм, че хонорарите на двамата са колкото целия бюджет на някой от сериалите.

Малко Сарп за разнообразие.

# 38
Днес промоционален трейлър или официален постер на филма „Любов на 39 градуса“ с участието на Фуркан Андъч и нашето момиче, Айча Айшин Туран ще бъде пуснат на платформата Amazon Prime.

Успех!

# 39
Добро утро, момичета!

Тази сутрин сме така- усмихнати. Край на чертичките( поне за известно време).

И от вчера, след като прочетох коментарите под публикацията на Мустафа Мерт Коч, се чудя той ли се грижи за нас, като ни показва Чаатай или Чаатай се грижи за него, като му позволява да го покаже.
Със сигурност вчера е имало много посещения в профила на ММК.
Като гледам обаче, повечето коментари са свързани с Чачо и той (Мустафа)някакси остава на заден план. Neutral Face
Вие как мислите?
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 40
Добро утро.

Нези, аз също си го мислех. Чаатай беше невидим почти два месеца. И изведнъж решава, че няма проблем да го снимат и публикуват за чужд профил. Че сякаш дори сам е поискал.
И пак се сещам как ми беше неприятно миналата година, че го питаха за Чаатай, а не примерно кое е това момиче в колата, ще се снима ли скоро. Тогава още не беше толкова популярен като певец.
Помните ли работната среща с Чаатай, Мустафа Мерт и Енгин. аз съвместна работа не видях, само посещение на негов концерт и публикуване на негови кадри.
Ама не му се сърдя. То това не е от вчера.

# 41
Да, Гери,  аз също си мисля,че Чаатай го прави  по-скоро заради ММК.
Голям приятел е той!
Ето и част от коментарите:

# 42
Добро утро, мили момичета! Coffee

Днес е "Ден на добротата!"

Денят се отбелязва във връзка с това, че на 13 ноември 1998 г. в Токио се открива първата конференция на Световното движение на добротата, с участието на Австралия, Великобритания, Канада, САЩ, Сингапур, Тайланд и Япония. На конференцията се приема „Декларация на добротата“. Целта е да се забрави самолюбието, да се помисли за другите около нас, да се забравят расовите, половите и религиозните различия. Всички хора живеят в един свят и да мислят за мира, съвместното съжителство и щастието. Денят се отбелязва от хора от цял свят, които показват, че може да се замисляме повече за себе си и да направим света по-добро място заради самата доброта. Символът на движението представлява „открито сърце“.

Нашето добро момче, толкова ни зарадва, вчера, че си пожелавам, да не чакаме още 50 дена,
за да го видим пак.
А колкото до коментарите в профила на Мерт, не се учудвам, съвсем нормално е, след като феновете на Чачо са нахлули в радост и еуфория да изразят благ . Аз отдавна съм се сблъсквала с такива ситуации около Джан.

# 43
Има три важни неща в този живот.
Първото е да си добър.
Второто- да си добър.
И трето- да си добър.
Честит Ден на добротата!♥️
И по този повод "Другите за Чаатай Улусой "
Какво казва за Чаатай актьорът Хасан Юнер, работил с него в „The Protector “.
„Работил съм с много актьори, но за първи път виждах толкова красив мъж с толкова голямо сърце. Ти си добър и винаги ще бъдеш в този свят на телевизията Чаатай и винаги ще си на върха братко!"
Хасан Юнер е туитнал видео от вечерта на 25 август, с Чаатай, когато се провежда финалното парти на сериала „Защитник“.
Там той пише за Чаатай:
"Най-красивите истории,  са тези, които започват с усмивка от сърце. Ако искаш да си звезда, първо трябва да си добър човек, точно като този красив МЪЖ."
Hasan Üner е попитан от фенове в InstaStory: „Как намирате Çağatay Ulusoy (какво мислите)?“
А той отговаря:
"Без егоизъм. Той има прекрасно сърце."

# 44
"Другите за Чаатай Улусой "

Какво казват братята режисьори Ямур и Дурул Тайлан от поредицата "Kübra" за Чаатай:

„Чаатай Улусой наистина е един от актьорите, с който сме се наслаждавали най-много.  
Той е много талантлив актьор.  Сякаш е роден да върши тази работа.  
Той е красив, трудолюбив, талантлив, скромен и дисциплиниран.  
Чаатай наистина поема рискове, тази роля също е рискована. Мина по-добре, отколкото очаквахме, Чаатай допринесе много за нас. Като човек се оказа по-добър отколкото очаквахме, характера му се оказа много добър. Старанието е много важно, много е важно всяка сутрин да се появяваш навреме. Чаатай е някой, който много добре държи личността си, отделно от характера си. Той си има собствен свят."

Общи условия

Активация на акаунт