🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Леле, Нези, този път ме озори с тия 300 парчета, а и тоя черен фон...ужас!
Ама се справих!

Довечера мисля да си сипя чаша вино и да медитирам над този пъзел. Снимката е много хубава. След известен период на безсънни нощи, няколко наредени пъзела по 5000 части, моя мъж "забрани" да нося повече пъзели в нас.

# 691
Нези я виж Серенайка какво казва? Хванали са я в движение.

# 692
Честит празник!  Бъдете здрави и много щастливи.

# 693
Здравейте момичета,
Честит Никулден, бъдете здрави и щастливи!
Страхотна изненада да пуснат клип след толкова години от снимките зад камера на Меджезира...успях да гледам малко, сега като смогна с вечерята и си сипя чаша вино сядам да гледам, Simple Smile И аз като Гери имам нужда от тази медитация Simple Smile
Всичките спомени от архива днес " оживяха" ....няма такъв кеф Simple Smile
Спец.благодарности на Цвети за това, което ми пидари преди време  тематично за днес♥️

# 694
Пъзелът е нареден. Виното не е изпито. Шаранът не е изяден. Май шаранът съм само аз.

Заради кадрите зад кадър, вече съм все по-убедена, че като не си е доспал изглежда така. В Гадар имаше такива подпухнали очи понякога. Не вярвам да е плакал или препил.

# 695
Момичета, вижте на какво попаднах току що.
Излъчване на Гаддар на живо, има и чат по време на предаването. Попадала съм на такова излъчване на други сериали, но не и на Гаддар, обикновено такова излъчване продължава много дълго, не знам по колко епизода на куп се излъчват, защото никога не съм стигала до края на предаванията.

https://www.youtube.com/watch?v=SgtwwkWx5Tg

# 696
Ооо, Цвети, това не бих си го причинила!
Виж, ако беше Медджезира....с удоволствие!

# 697
Хахаха, Джаки и аз. Обаче в чата пишат за всичко друго само не и за сериала. Предполагам, че там са събрани все фенове на Чачо и може да се завърже интересен разговор.

# 698
Е много ясно, кой ще ти говори за Гадара

# 699
О, днес не спират да ме изненадват, ето и Меджезир са пуснали на поточно с чат.
Тук пише на излъчването 7/24, значи спиш, ставаш, лягаш все с Кварталът

https://www.youtube.com/watch?v=nENgIhH2mJM

Джаки, коледното ти желание се сбъдна. 24 часа Меджезир.
На това му се вика "внимавай какво си пожелаваш"

# 700
Ааа това няма да го отварям. Капан е. Отворя ли го и в понеделник вече ще викат линейка за мен. Или ще ме обявят за издирване а аз ще съм се скрила в гардероба да си гледам без да ми пречат

# 701
Хахах, Гери, разсмя ме.
Те явно Ай Япъм са го направили за всичките си сериали, защото ето и Семейство го има по този начин.

https://www.youtube.com/watch?v=uVeEkRRjbNA

# 702
Хванали са Серенайка в движение.

Откраднах го от Фенчето
Ж: Г-жо Серенай, здравейте. Как сте, всичко наред ли е ?
Ж: Как сте, г-жо Серенай ?
С: Благодаря ви, всичко е наред.
Ж: Нека поговорим малко, как сте, какво правите ? Вашите скорошни пози за едно списание бяха много критикувани. Какво ще кажете за това?
С: Не съм чувала такова нещо.
Ж: Какво ?
С: Не съм чувала такова нещо.
Ж: Просто имаше такива, които доста силно критикуваха ...

Журналистите, чакащи Серенай пред салона за красота, попитаха за Мерт, който наскоро получи наградата GQ Turkiye:
Ж : Г-жо Серенай, г-н Джунейт направи едно изявление, вероятно сте го видели. Искате ли да кажете нещо за това твърдение?
С: Не искам да казвам нищо.
Ж: Той каза, че си струва да сменим името на наградата, която получи Мерт Демир.
Ж: Казват, че е получил наградата, защото е ваш любим 🙄
С: Много грозно ...

# 703
Момичета, имах гости и сега като погледнах 11 непрочетени отговора!!!
Жаки, извинявай, но сега го видях клипчето със Серенай. То тя всъщност нищо не казва, но и какво да каже на тези тъпотии, които я питат. Rolling Eyes Турските репортери съм ги признала за едни от най-неадекватните репортери!
Сега се чудя да рискувам ли да отворя това с Medcezir ?
Thinking

# 704
Добро утро! Coffee

Ужас, много са несериозни феновете на Чачо, до последното място го докараха.

Общи условия

Активация на акаунт