🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Любимото занимание на двойките след брака е да гледат сватбени снимки като YaMira

А моето любимо занимание е, да ги гледам!

# 631
Минавам да се оплача. Качиха Medcezir с превъзходно качество, но спряха субтитрите. Моите познания не надвишават много гюнайдън, тешекюрлер и герешорус(за това не съм сигурна).

# 632
Гери, много неприятно!
Аз понеже съм с един доста стар apple лаптоп, за който вече няма и ъпдейти и никога не съм имала автоматични субтитри, нямах представа.
Понякога,на някои клипчета  ми излизат само турски надписи, но аз нямам нищо против.
Сега ли изчезнаха субтитрите или от самото начало на HD качеството?
А този познахте ли го?

Е, то си пише кой е.Grinning

# 633
Здравейте момичета,
Гери,
Аз не гледам новите,  аз си ги имам свалени с БГ суб. със задоволително качество Simple Smile  затова дори не съм отваряла HD качеството...
Жалко,
И вече започвам да се притеснявам....къде се загуби тоз' младеж?
Нези, колко чертички станаха?

# 634
Nanni, мисля да започна с нова серия чертички. Wink
Последно го видяхме на 17.11 във видеото на треньора

а преди това на 12.11 Мустафа Мерт Коч ни го показа от залата за баскетбол.

Но аз мисля,че е крайно време да спрат да тупат топката и да се появи вече някаква информация.

# 635
Гери, кофти е без субтитри. Аз те прочетох, че са ти махнали субтитрите и да проверя на you tube стой ли си Medcezir с английските субтитри "метнах" една серия. Лошото е при мен, че като загледам "гледан" филм нямам спирачки, голяма зараза са ми.
Освен да пробваш чрез други сайтове, но със сигурност няма да са HD. Препоръчвам ти, иначе със субтитри, с дублаж не. Поне аз така ги гледам, предпочитам да чувам истинските им гласове. Ако пък ги гледаш само на турски е начин да научиш и някоя дума/израз на турския език. Ако си добра на слушане.

Ох, Нези чак и датите си запомнила. Добра памет!
И аз мисля, че скоро ще се появи. Като казвам скоро, имам впредвид съвсем скоро.
Нито за партньорката разбрахме коя е, нито за партьор.
И ние докато си чаме такива новини и Чачо вземе та ни изненада с някой годеж/ сватба. Имам такова предчувствие, че 2024 ще му е последна година с ергенския живот.
Следващата година го виждам вече семеен, с коя ...незнам😀

# 636
За къде ли я подготвят Сюмейето?

# 637
Как за къде, Джаки, за сватбата с Чачо...

# 638
Незнам Сюмие за къде се подготвя, ама Мустафа Мерт Коч якo се раздрънкал на китарата Sessizim.

# 639
Как за къде, Джаки, за сватбата с Чачо...
Виж за това не се сетих....ха-ха!
Ами, значи трябва да се подготвим за сватба.
Подготвяйте, тоалетите и подаръците!

Ели, на мен тази песен ми е любима и често си я пускам.

# 640
Добро утро, момичета, в 18-тия ден без знак от Чаатай.

Цвети, Жаки,  това, ако се случи, ще бъде бомбата на годината! Ама аз нещо хич не го вярвам. Wink
Ели, не помня датите, направих бърза справка със снимките за спомен.Wink
Мустафа Мерт Коч от вчера споделя статистика от Spotify,  където песента и той самия като изпълнител са били много слушани през 2024г. И благодари на хората.

Много се радвам за него!
И Чачо много допринесе за успеха му!
Манекински поздрав!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 09:17 от NeZ_9

# 641
Добро утро! Coffee

Значи и аз се чувствам поздравена от ММК, защото много често си я пускам....много ми харесва!

Значи, на всички феновете се активириха, само на нашия и на Афра феновете блеят

И един виц за настроение

# 642
Добро утро!
Сутрешното дефиле го гледам с кафето. То с превъртане минава за 15-20 минути. Цялата серия е по 40. Доста пълнеж има още. Чаатай се появява повече като име

# 643
Не забравяй да направите
4 неща днес:
Усмихнете се,
не се ядосваите,
не мислете твърде много,
бъдете оптимисти!
Добро утро! ☕🍀😊
Чашката ароматно кафе и положителната нагласа за новия ден  са добро начало.
Нека ни е уютно, спокойно и прекрасно!🎄❄️🌲
Щастлив Четвъртък!

ММК и аз си го слушам него, но само 2-3 ги превъртам често харесват ми. "Sessizim" си я тананикам даже.

# 644
Гери, и аз го върнах тази сутрин, докато си пих кафето.
Да,все още не може да избяга от образа но манекен. Докарва го до поглед и походка. Ама пък те са супер! Heart Eyes
Чакам и аз да видя точно кога гъсеницата  ще се превърне в пеперуда. Wink
Жаки, да, уж Чаатай има милиони фенове, но...
Може ли пак да сложиш линка.
Ще го споделя при румънките, да ги подсетя.
И по този повод ви споделям размислите на Габи за предстоящите Келебеци.
Скрит текст:
Както знаете, на 8 декември ще бъдат наградите Pantene Altin Kelebek Awards, ние сме развълнувани да видим дали гласовете на феновете, които са гласували за Чаатай, ще му донесат награди тази година.
Церемонията по награждаването ще бъде излъчена на живо по каналите Kanal D и Teve 2. Тази година се навършват 50 години от тази церемония.
Доколкото знам, 70% се броят за вота на феновете и 30% за журито.
 Членовете на журито са: Ediz Hun, Şerif Sezer, Suna Keskin, Ferhat Göçer, Emre Altuğ, Selim Bayraktar, Salih Bademci, Sema Ergenekon, Demet Sağıroğlu, Ebru Özkan, Nazlı Heptürk, Ozan Doğulu, Sinan Akçünz Beijing, Damla Akçüşnz и Sema Ergenekon .
От света на изкуството ще участват Savaş Özbey, Ömür Gedik, Orkun Ün и Hakan Gence.
Не познавам никого, освен Салих Бадемджи, който играеше заедно с Чаатай в "Terzi", като Димитри.
 Всъщност Салих Бадемджи получи наградата за най-добър актьор в Pantene Altin Kelebek миналата година за ролите си в "Terzi" и "Kulup".
Не знам колко обективно ще бъде журито...
Златната пеперуда (Pantene Altin Kelebek) не е присъждана  на Чаатай от 2015 г.(за ролята на Яман в Medcezir), въпреки че междувременно той имаше много запомнящи се роли в сериали като "Icerde", "The Protector", "Yesilcam", "Terzi".
Тази година той остана на финала като най-добър актьор за ролята си на Дахан в "Gaddar" и със сериала на Netflix "Kübra" - най-добър сериал на цифрова платформа.
 Ще видим какво ще стане, така или иначе журналистите с много последователи не харесват Чаатай.  Видях в подмятанията на Бирсен, че там ясно се казва, че тази награда ще отиде при Мерт Язиджъоглу за ролята на Кюнейд в сериала "Kızıl Goncalar", който е в сезон 2 и има доста добър рейтинг. Гледам този сериал, заедно с "Kizilcik Serbetti", харесвам ги, но въпреки това мнението ми е, че Мерт има още работа, за да достигне нивото на Чаатай в актьорската игра.
Накрая... ще видим какво ще решат феновете и журито.

Общи условия

Активация на акаунт