Мъжете - защо се отдръпват

• 17 094
  • 436
  •   1
Отговори
# 30
  • Melmak
Ако искате сериозна връзка, семейство, определено пречи да не живеете заедно. Да сте на по 20 години, разбирам. Явно не сте.

Времето с годините все намалява, аз като се сетя на 20 имах повече свободно време, студентски живот. Сега вече не е така.

Ако заживееш с някого, бързо разбираш дали си пасвате, или не. Просто с живота заедно се вижда дали ще го бъде. Иначе могат са са си гаджета и 10 години и да си ходят на гости.

# 31
Някои го предпочитат по-бавно и постепенно. Когато са заедно споделят какво са преживели (освен да правят секс), но преживяват и събират материал за споделяне когато са разделени. И ако са все заедно няма да имат какво да споделят и връзката ще пресъхне.

# 32
Ако имате надежди, че е друга причината за отношението му - казвате му, че сте насреща ако има проблем и иска да се борите за връзката си, но сте уморена, няма да се борите сама и си определете срок(например 1 месец), в който ако не ви потърси, приключвате отношения.

Каква борба, какви пет лева??? Това да не е спортно състезание?
Момичета, запомнете веднъж завинаги – любовта и връзките не са борба, поне не и един с друг. Когато си с твоя човек, трябва да летиш, не да се бориш с... мелници.
Разбирам да става въпрос за дългогодишен брак с деца, че човек да положи малко усилия да върне семейството в коловозите, ако е кривнало към пропастта, ама за пресни гаджета...
Ей, тези сериали и розови романи съвсем ви объркаха мозъците.

# 33
  • София
Миленака, не е задължително, но пълнолетните и свободни хора, когато са влюбени, обикновено предпочитат да изкарват максимално време заедно.
Скрит текст:
Особено работещите хора, които имат едва по няколко часа вечер и през уикенда, за да се насладят на компанията си, да общуват, говорят, да са интимни.
Аз поне така разбирам една връзка.
Иначе са си приятелчета с привилегии. С приятелите обикновено човек се вижда само в свободното си време, когато няма друго по-важно. През останалото време си е свободен електрон.

Авторке, явно ви е пречило, след като той дори се е дразнил, че му звъниш. Не му е приятно дори да те чува, ти искаш срещи.
Извън темата е, но за мен това е огромна грешка от страна на жената. Живеенето заедно имам предвид.

# 34
Авторке, не се сърди. Явно отношенията не са безоблачни, може да си имала причина за тази ревност, но отделно ти ми звучиш много отчаяна и прилепчива. Мъжете не им харесва това. Имате проблеми, много си разколебана, той те реже и ти се дръвчи, охладнял е, червените флагове светят, но ти не си представяш как би си тръгнала. Така ще те мачкат, защото ще стоиш до последно и с най-ужасния мъж. ПОработи върху самочувствието си.

# 35
  • София
Зависи от възрастта и от нагласата към отношенията в двойката.
Да заживееш с някого чак след сключване на брак с него за мен не е много разумно.
Ако са млади и не гледат сериозно на връзката си, да, аз също съм против заживяването с всяко гадже.

# 36
Зависи от възрастта и от нагласата към отношенията в двойката.
Да заживееш с някого чак след сключване на брак с него за мен не е много разумно.
Ако са млади и не гледат сериозно на връзката си, да, аз също съм против заживяването с всяко гадже.

Така е, и аз мисля, че е неразумно направо в брак. Просто казах, че не е нужно и да се бърза - ами от днес сме гаджета, от утре да живеем заедно. даже и сериозно да гледат нека я оставят да се развие и укрепне, стъпка по стъпка.

# 37
  • Варна
По време на седмицата, в която те е нямало, човекът е осъзнал, че без теб му е по-добре. Не знам колко по-ясно трябва да е. И иска да я кара по този начин. Не може да си обърне езика да го признае, но е така. Не те обича, разбери. Вече не. Човек, който обича, се стреми да е близо до другия, така както ти правиш в момента. Колкото и да е темерут, особняк, интроверт, несвикнал да показва чувства и подобни още хора, които никак не са малко, но дори и такива хора влюбят ли се, търсят контакт, поглед, някоя дума, усмивка, каквото и да е. Вярвай ми, имам пред очите си точно такъв в момента.

# 38
  • София
ЧС, абсолютно съм съгласна.
Просто още от началото на темата останах с впечатление, че става дума за сериозна връзка и затова писах, че за мен има разлика между връзка (съвместно ежедневие) и гаджета.
Явно авторката гледа сериозно на отношенията с този мъж, а той не и му е удобно така, докато тя усеща неговото отношение и страда.

# 39
Е, той е още 20-годишен дечко, колко сериозно да гледа на връзката? Simple Smile

# 40
А жените?

# 41
  • София
Е, той е още 20-годишен дечко, колко сериозно да гледа на връзката? Simple Smile

Пропуснала съм възрастта на авторката и на гаджето.
Това променя абсолютно нещата и май тя твърде много натяга нещата, щом са толкова млади, вместо да си гледат живота и да изчакат още поне 2-3 години в срещи и помежду си, а и с други хора.

П.П. Видях чак сега, че тя е на 23.

# 42
  • София
Един мъж се държи така, както му позволява жената.
Авторке, сама насилваш нещата, като ти е съвсем ясно, че се изплъзват. Наистина трябва да ги пуснеш, колкото и да си се вкопчила в несъществуващите ви отношения.
Ще боли и ще мине.

# 43
Откъде видяхте годините щях да питам и порових и видях предишната й тема. И там драми едни дъълги постове. И наистина тя на 23 той на 20, той е още хлапе, а тя му е сложила примка на врата. Момиче, пусни този младеж да си ходи, не е съзрял, не си пасвате в нищо, абе... Защо се мъчиш честно. Животът е пред теб.

# 44
  • София
Здравейте ! Искам да попитам каква е причината мъжете да се отдръпват от една жена и да се държат студено, а когато го питаш какво има - всичко е наред, но е повече от очевидно, че нищо не е наред. Липса на мили думи, липса на внимание. Не звъни, не вдига, не изпитва особено голямо желание да ме вижда, но въпреки това не казва край на взаимоотношенията и не си тръгва.Постоянно изнервен. Все за всичко аз съм виновна. Любовта си е отишла, има 3ти човек или просто мъжете са такива и понякога искат да останат сами със себе си ? Ще се радвам да чуя мнения.
Не те харесва, продължавай напред.

Общи условия

Активация на акаунт