А пък моя умна позната се хвали само със завоевания на възрастни мъже. Съвременната фармацевтика, казва тя, решава много проблеми, но опита е незаменим

Когато писах имаше едно кафе, после една вечеря на обикновено, но приятно място. Леко смесените впечатления ми се затвърдиха, още имах резерви как що, но приех покана за гости след някой друг ден. Бях сигурна, че това някак ще е определящо, но очаквах по-скоро да затвърди негативна оценка... 3-та среща не знам точно защо и как се получи така, но със съвсем друго усещане бях през цялото време. Тръгна по-непринудено някак, атмосферата - гостоприемно, приятно, леко, неангажиращи разговори и теми. Сякаш много по-лесно тръгна приказката и синхрона. Аз бях малко шок от самата себе си как може такъв "обрат", но супер различно се чувствах още от 1-вата минута спрямо предните срещи, комфортно, диалогично, не знам. Той временно сви тези преки теми за отношенията и прочие и не чувствах препиране. И много хубав секс и напасване без компромиси без забележки...
До кафе сутринта и т.н.
в моята поне моментна нагласа. 
Малко го видях с други очи ли не знам. Изпаднах в размисли как да подходя нататък, защото не съм го мислела отпреди. Не знам докъде може да я докараме. Хубав секс и приятно гости не е гаранция за хармония и в други неща, навици желания интереси... Не искам да правя отсега прогнози и планове и да категоризирам "връзка". Но поне ще има следваща среща със сигурност. Та така.

Все пак до оня ден й лазеше по нервите с нонстоп писане и не баш уместни въпроси, не се знае занапред как ще е.
Все пак до оня ден й лазеше по нервите с нонстоп писане и не баш уместни въпроси, не се знае занапред как ще е.
И може би на колегата му е прозвучало, че съм едва ли не хлътнала и чертая бъдещето, но няма нищо такова. Просто съм в един неочаквано кратък интензивен период, в който ми се случват на различни фронтове накуп няколко хубави неща. Това е едното и да може би съм леко вповече емоционална и въодушевена, защото са ми липсвали дълго време подобни дребни емоции. Иначе не, аз не виждам или планирам вече седмици и месеци напред отношенията, не се виждам булка, не мисля да го обсебвам и прочие
Напротив, аз съм по-сдържаната и обраната от него. Както го похвалих сега пак ме хвърля малко в джаза
Не аз, той явно държи да споделя и коментира, че вижда това като връзка или така му се иска, излизане с приятели по двойки и т.н. В небрежен разговор леко споменава, че ако някой ден живеем там при него... еди какво си еди как си. Което на мен ми идва прибързване и прекалено розови идеали и картини твърде рано. И аз опитвам малко да го озаптя него:)
Препоръчани теми