Мъжете - защо се отдръпват

• 17 227
  • 436
  •   1
Отговори
# 210
Или друг проблем. Не му става / трудно му става / не поддържа по някаква си причина и се надява, че това все някак може да се компенсира с други умения. Ми не може...

А пък моя умна позната се хвали само със завоевания на възрастни мъже. Съвременната фармацевтика, казва тя,  решава много проблеми, но опита е незаменим Wink
Скрит текст:
стар виц Simple Smile

# 211
Айде сега, там е друго. Хващат се 2 жени и изначално са наясно коя с какво разполага и че за определени усещания им трябват примерно играчки. Ама с мъж не е така. Нормално да си разчитаме на анатомичните дадености Simple Smile
Да съгласен съм. С това почнах предния пост.
И за мъжете е така.

# 212
Мили съфорумки и съфорумци, понеже преди 10-ина дни нали споделях за едни първи срещи с един мъж и го чоплихме, се почувствах длъжна просто да ви споделя лекото развитие. Simple Smile Когато писах имаше едно кафе, после една вечеря на обикновено, но приятно място. Леко смесените впечатления ми се затвърдиха, още имах резерви как що, но приех покана за гости след някой друг ден. Бях сигурна, че това някак ще е определящо, но очаквах по-скоро да затвърди негативна оценка... 3-та среща не знам точно защо и как се получи така, но със съвсем друго усещане бях през цялото време. Тръгна по-непринудено някак, атмосферата - гостоприемно, приятно, леко, неангажиращи разговори и теми. Сякаш много по-лесно тръгна приказката и синхрона. Аз бях малко шок от самата себе си как може такъв "обрат", но супер различно се чувствах още от 1-вата минута спрямо предните срещи, комфортно, диалогично, не знам. Той временно сви тези преки теми за отношенията и прочие и не чувствах препиране. И много хубав секс и напасване без компромиси без забележки... Simple Smile До кафе сутринта и т.н.

Та така, 3-та среща пълен обрат Simple Smile в моята поне моментна нагласа. SmileySimple Smile  Малко го видях с други очи ли не знам. Изпаднах в размисли как да подходя нататък, защото не съм го мислела отпреди. Не знам докъде може да я докараме. Хубав секс и приятно гости не е гаранция за хармония и в други неща, навици желания интереси... Не искам да правя отсега прогнози и планове и да категоризирам "връзка".  Но поне ще има следваща среща със сигурност. Та така. Simple Smile

# 213
Радвам се за теб, Мис. Давайте го просто по-лежерно. Явно човекът се е бил спекъл в началото.

# 214
Отпусни се и се забавлявай, наслаждавай се на бонбонено-букетения период. Пък каквото е писано, ще стане от само себе си, напълно естествено. Без напъни и без много да го мислиш и пресмяташ.

# 215
Няколко приятни разговора, един хубав секс и сутрешно кафе и госпожата вече е изпаднала в размисли за общо бъдеще. Вече знам каква ще е следващата й тема във форума, а и по-следващата Smile

# 216
  • Пловдив
Няколко приятни разговора, един хубав секс и сутрешно кафе и госпожата вече е изпаднала в размисли за общо бъдеще. Вече знам каква ще е следващата й тема във форума, а и по-следващата Smile
Ако нямаше няколко приятни разговора, хуба секс и сутрешно кафе госпожицата щеше вече да го е отрязала. Както е и правилно.

# 217
  • София
Това е нормалният ход на нещата, не е ли?
Или до 10 среща трябва "да си трием паметта" и да се правим, че нищо не се случва?

# 218
Това е нормалният ход на нещата, не е ли?
Или до 10 среща трябва "да си трием паметта" и да се правим, че нищо не се случва?

Не знам честно казано, забелязал съм че много от хората са объркани по свое му .и не знаят какво искат, дават го по течението. Оттам идва големия проблем.
Аз лично бих изчакал минимум 3 месеца като вече ексклузивни, преди да имам каквито и да е очаквания за нещо повече. Най-малкото да разберем повече за човека и дали ни съвпадат ценностите не само на думи, но и да действия.

# 219
Че тя не каза ли точно това? Как единственото сигурно е че ще има и следваща среща и че дори не иска да го нарича връзка още. Нека го пробва става ли изобщо за "ексклузивен" или както щете му казвайте Grinning Все пак до оня ден й лазеше по нервите с нонстоп писане и не баш уместни въпроси, не се знае занапред как ще е.

# 220
Че тя не каза ли точно това? Как единственото сигурно е че ще има и следваща среща и че дори не иска да го нарича връзка още. Нека го пробва става ли изобщо за "ексклузивен" или както щете му казвайте Grinning Все пак до оня ден й лазеше по нервите с нонстоп писане и не баш уместни въпроси, не се знае занапред как ще е.

"Малко го видях с други очи ли не знам" чети между редовете, този господин вече е в мислите и фантазиите й, създава объркване, емоции. Виж колко усмивчици е сложила и как сладко разказва самата дама, чак на мен ми стана густо Relaxed

# 221
Напълно нормално, той ако не я е накарал да се усмихне след няколко срещи и секс, за чий да иска още срещи? Grinning

# 222
  • София
И до кога трябва да си сдържаме емоциите?

# 223
Аз ли съм госпожата? Леле леле... Сега, първо после си дадох сметка, че написаното в 5 параграфа можех да го съкратя в 5 изречения Simple Smile  И може би на колегата му е прозвучало, че съм едва ли не хлътнала и чертая бъдещето, но няма нищо такова. Просто съм в един неочаквано кратък интензивен период, в който ми се случват на различни фронтове накуп няколко хубави неща. Това е едното и да може би съм леко вповече емоционална и въодушевена, защото са ми липсвали дълго време подобни дребни емоции. Иначе не, аз не виждам или планирам вече седмици и месеци напред отношенията, не се виждам булка, не мисля да го обсебвам и прочие Simple Smile  Напротив, аз съм по-сдържаната и обраната от него. Както го похвалих сега пак ме хвърля малко в джаза Smiley  Не аз, той явно държи да споделя и коментира, че вижда това като връзка или така му се иска, излизане с приятели по двойки и т.н. В небрежен разговор леко споменава, че ако някой ден живеем там при него... еди какво си еди как си.  Което на мен ми идва прибързване и прекалено розови идеали и картини твърде рано. И аз опитвам малко да го озаптя него:)
Възможно е да си окаже, че си пасваме повече в леглото и по-малко извън леглото за други неща. Над това размишлявам, защото той иска да прекарваме и някакво повече време - навън, разходка - не само секс и кафе, та аз мисля докъде колко имам желание и трябва леко да си отбранявам пространството.

Та Годзила, според мен си в грешка просто Simple Smile

# 224
Колко грозно, някой да ти вменява да се срамуваш, за това че мислиш най-добрия сценарий за себе си.
Мечтай си и не се страхувай Мис Каприз
Изобщо не давай обяснения на messed up people

Права си
На верен път си
Достатъчно зряла си да решаваш

Общи условия

Активация на акаунт