Мъжете - защо се отдръпват

• 17 103
  • 436
  •   1
Отговори
# 390
Нещо не можах да се изненадам от развитието дето описваш... По-добре е че те е блокирал, дано да не е само за драмата де, а наистина да те е оставил намира. Ако ти цъфне пак за още обяснения (как ти си крива и не си го оценила и прочие), за съжаление също не бих се изненадала.
Имай си едно на ум щом имате общи приятели, не се знае на тях какви ще ги надрънка.
Той мен естествено. Simple Smile След като се отбранява в атака накрая не желаел да ме слуша повече. Явно съм го засегнала. Викам ти настоя за подробностите, сори че не ти харесва да ги чуеш.

# 391
Очи в очи може би когато е имало по-дълга връзка.

Мис Каприз, вземи го блокирай и ти, да не вземе след 2 дни да почне пак да ти пише Joy

# 392
  • here and now

Мис Каприз, вземи го блокирай и ти, да не вземе след 2 дни да почне пак да ти пише Joy

С това блокиране ми стана смешно. Моята дъщеря е на 13. Има си ухажори. Пишат си и когато я попитат дали иска да са гаджета, и тя им каже "ами не" и я блокират. След известно време я отблокират и пак започват ... Mr. Green

# 393
По скоро по общите приятели бих очаквала да почне да снася мизерии.
Не знам дали ми вярвате че като почна да описва първоначално и ми се мерна през главата стандартен сценарий с яко love bombing отначало, точно такова игнориране на граници и нападане, с намиране на повод за скарване или пък изчезване и/или блокиране накъде между втория и третия месец Grinning По книга, дет' се вика. Реших че аз съм станала много цинична и повечето от това си го запазих за себе си тогава.

# 394

С това блокиране ми стана смешно. Моята дъщеря е на 13. Има си ухажори. Пишат си и когато я попитат дали иска да са гаджета, и тя им каже "ами не" и я блокират. След известно време я отблокират и пак започват ... Mr. Green
И този ментално е на толкова години.
Аз съм сигурна че ще я отблокира и пак ще почне.

# 395
Елора, сакън, определено след това изпълнение не ми трябва. Малко по-рано повдигаше даже варианта за приятели познати, ама май си отряза шансовете.
До другите дами, нямаме общи познати. Само 1 човек вече споменах и не се притеснявам за нашите отношения ни най-малко.

# 396
Смешно е това да бъдете приятели само.
Никога не сте били първо приятели Grinning

# 397
А, този е слаба ракия.
Щом пищи само и те изкарва теб злетака.
Ако започне да ти пише имейли с обяснения и ходи по роднините ти да обяснява колко си зла, тогава става забавно.
Пий едно кафе/чай и се почерпи, че си го разкарала или, ако питаш него – той теб.
Такива инфантили и перковци и толкоз не заслужават.

# 398
Пак съм анонимната от преди няколко дни... Моята "драма" май ще приключи, отмениха ми виждането и за уикенда, без никакво обяснения общо-взето и от тогава ни вест, ни кост от него.

# 399
  • София
Работата е ясна, за съжаление. Купи вино и отивай на шопинг.

# 400
Оф, Анонимна, типичен ghosting Unamused  Нещата изглеждат напълно ясни за съжаление, не желае да имате отношения явно. Трябва да го приемеш. За жалост се държи типично по мъжки. Както казах и на тоя моя хубавец поне съм коректна да ти кажа, че не искам, мъжете масово и толкова не правите.

# 401
Ами, да, поне ако му е минало желанието или каквато и да е причината, големи хора сме, можем да си кажем "извинявай, не се получава за мен, нека прекратим", кое му е толкова трудното, а уж се прави на много откровен, директен и честен.

# 402
Когато имаш силна емоция, не ти идва да ги казваш тези неща, защото и на теб не ти е ок  разколебан си, емоционален, объркан, но разумът взема превес. И слагаш точка тихомълком. Кое не е ясно?

# 403
Когато имаш силна емоция, не ти идва да ги казваш тези неща, защото и на теб не ти е ок  разколебан си, емоционален, объркан, но разумът взема превес. И слагаш точка тихомълком. Кое не е ясно?

Каква силна емоция да има, щом не ти пречи с дни да не чуваш или виждаш някой и отменяш поредното виждане без основателна причина? Не ми е ясно, защо не се каже в прав текст, каквото и да е, било то "не ме кефиш", "омръзна ми", "не съм готов за отношения" или каквато и да е причината, пък дори и да не посочиш причина, просто да си кажеш "спираме", ми не да гоуставаш. Големи хора сме все пак, а не по на 15! Това не ми е ясно.

# 404
Значи не ви е харесал достатъчно. А не е искал да ви нагрубява.

Общи условия

Активация на акаунт