Отговори
# 75
Честно казано не знам с какво ще запълват сценария, ако решат да го добутат до юни. 😵‍💫 Очевидно е, че не понасят идеята за щастливи СейФер и гледат максимално да отдалечат събирането им. Сигурно чакат рейтингът да удари 1. 😄 Сори, днес съм настроена да мрънкам. 🤪

А защо не запълниха сценария с всичко, случило се през тези 2 години, за което само ни загатват? Поне щяхме да видим гледки от 36 страни! И то гледки от различни ъгли, понеже нали Синан и Сейран в отделни стаи са спали.

А относно споделеното по-горе за Дияр, да - тя нищо лошо не е направила на Сейран и Ферит и заслужава също да бъде щастлива. Обаче тук за друго говорим. За съвсем други уравнения - Ферит+Дияр = 3 нещастни, а Сейран+Ферит = 2 щастливи и 1 един нещастен. Такива са уравненията на любовта и на живота. Не са справедливи за всички, но това е положението.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:18 от Милна

# 76
  • София
Мисля, че на един човек, който харесва Дияр, колкото и да му се обяснява, че тя е лош герой, няма да го разбере. Просто защото не иска. Явно е нормално една жена да се държи с гаджето си все едно е 10 годишен и да му се кара, че ще го изостави при всеки удобен случай, като го прави абсолютно нарочно, играейки си със страха му.

# 77
Честно казано не знам с какво ще запълват сценария, ако решат да го добутат до юни. 😵‍💫 Очевидно е, че не понасят идеята за щастливи СейФер и гледат максимално да отдалечат събирането им. Сигурно чакат рейтингът да удари 1. 😄 Сори, днес съм настроена да мрънкам. 🤪

А защо не запълниха сценария с всичко, случило се през тези 2 години, за което само ни загатват? Поне щяхме да видим гледки от 36 страни! И то гледки от различни ъгли, понеже нали Синан и Сейран в отделни стаи са спали.

Те с това трябваше да започнат сезона, или поне в следващите 2-3 епизода да покажат, ама толкова им е капацитетът на сценаристите.

# 78
"Храниш се с любовта на хората,които те ценят!Но понякога рискуването да не те обичат,е най-голямата услуга която можеш да им направиш."Тези думи на Сейран мисля,че са адресирани към Диярията.Събитията си ги подреждам така,Диярията отива в стаята за да се "разправя" със Сейран,но се натъква на свалянето на картината.Вижда какво има под нея и нарежда да я върнат обратно за да не я види Сейран.Сейран идва и започва разговора в който казва точно тези реплики на лелчето,което означава,че хубавичко я е разгадала,за разлика от Ифакат.Ферит се опитва да се доближи до Сейран,но тя го отблъсква.В една от "свадите" тя в гнева си решава да свали картината,която я дразни и вижда какво има под нея.Става и ясно,че не е била забравяна никога.Слиза до стаята на Ферит и дали няма да види хапчетата на нощното му шкафче?Иска ми се,преди да си легне да е пил и ги е оставил на шкафчето.Естествено,че Сейран ще се поинтересува за какво са тези хапчета.След като разбере,да му каже и той да спре да се чувства "виновен" пред кака.Да види "истинската грижа" която е полагала за него.Но това да стане,след като е поискал да се разделят.Думите на бабата"Чудя се,ако ти беше до Ферит,дали Сейран щеше да има смелостта да изрича тези думи?" ми звучат като отговор на точно  това което каза Сейран.Да видим какво са ни подготвили сценаристите.

# 79
Хайде, пак сме на училище и ни размахват пръчката 😡😡😡....
Дияр манипулира Ферит.
Последния епизод Дияр се опита да манипулира и Сейран.
Дияр нещо повече прави според мен... Лекува собствените си рани с Ферит...Не е успяла с родителите си...Но с Ферит е "успяла"...Променила е живота му, "спасила " го е от алкохола и Сейран. Но... О, ужас...Сейран се върна. Ако Ферит си тръгне, кой ще спасява Дияр. Болна жена е тя..

# 80
Афра и Мерт са в имението. Уж и Пакил била там, но за нея се скараха в Х 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Честно, порвъща ми се от тази жена, ако мислят пак да пълнят серията с нея, хич и няма да се зоря. И без това 8 ми е супер неудобен час. После ще гледам само сцените, в които не участва.
Май ще купувам дубайски шоколад Stuck Out Tongue Winking Eye, днес вече не мисля, че Феро ще свали пръстена и то  няма да е защото не иска, тая ще го излъже нещо.
Нямай грижа за дубайския шоколад.Доставката от мен е гарантирана,само дето едно блокче струва 11 и не знам колко си още лева.Много скъп тоя шам фъстък.

# 81
Еха, много сте бързи с докладването.
Благодаря! Изводът, който  направих за колективната заблуденост е "хванал дикиш". Стана ми смешно и жалко

# 82
Чакаме фрагче днес

# 83
Привет ,момичета!  Hug  Hug  Hug
Мммм много хубава тема сте подхванали с кака ни Дияр.  Simple Smile
Рускинчетата май са попрекалили като са я изкарали  Добринка добрата фея спасителка на Ферит. Simple Smile
Всъщност да и аз мисля ,че не е лоша ,но определено не е и добра ,защото се е настанила там където не и е мястото.
Дичка  много хубаво си го написала ,че Дияр  може би лекува рани от предишния си брак и ако Ферит го няма в живота и какво ще прави тя ,кой ще  я лекува и спасява от нейните демони или айде поне страхове.  Thinking
Дияр  е ,егоист който се интересува най-вече от собственото си добруване и след като тя се чувства щастлива с Ферит и според нея и той е щастлив с нея значи всичко е наред. Изобщо не се замисля дали наистина обаче Ферит е щастлив ,защото ако се замисли ще види ,че той само симулира ,а иначе е дълбоко нещастен.
Дияр вижда всички знаци за нещастието на Ферит ,но и е удобно да си затваря очите и да си се представя ,че тя го е спасява от "токсичната" му връзка със Сейран.Някой преди беше споменал точно това ,че май никой друг освен Дияр не нарича връзката между Ферит и Сейран токсична освен нея самата и това е и още един коз  с който тя си се самозаблуждава ,че е най-подходящата за Ферит.
Как може човек като Дияр уж реализиран в професията си ,с опит ,с предишен брак зад гърба си ,с претенции ,че проявява емпатия към хората да  не вижда ,че вече не е подходяща за Ферит ,че той е с нея само по задължение и от  чувство на благодарност на мен още главата ми това не го побира.И на всичкото от горе тя се смята и за права и,че всичко даже и да не е чак толкова ок ще се оправи като с магическа пръчица като се оженят с Ферит.
Много ми е интересно сцените във фрага с Ферит и Дияр и с Дияр и баба и в какъв порядък са, защото ако първо е тази сцена с Ферит и после е  с бабата емииии тогава наш Феритчо ще бере яки ядове  с кака си .Ама нищо така и той като Сейран макар и по трудния начин ще види уж толкова прекрасната Дияр  в  нова и неподозирана светлина.

# 84
Момичета,ново двайсет.
Скрит текст:
Синан ще го хванат,но Диярията ще го измъкне от затвора за да си отмъсти на Сейран.Казват,че полицейската кола е била там за залавянето на Синан.Бетюлче щяла да умре при раждането и детето щели да отглеждат Гюлгюн и Орхан.Значи Ферит ще стане първо "бати".Ферит ще върне пръстена на Диярията още в 83 серия.Докато Синан все още се издирва от полицията ще се случат непредвидени събития,но какви ...Той следи Сейран на всяка крачка.Диярията засега не е направила нищо лошо,но ще го направи след раздялата си с Ферит.83 серия ще започне с това,че Ферит ще се опитва да изрази чувствата си към Сейран.След техния разговор ще се опита да обясни на кака,че не може да се ожени за нея и така ще приключи с нея.Ферит ще се опита да скъса с кака без да наранява чувствата и.Баба и и дядо и ще са непреклонни в това тя да си отиде от живота на Ферит особенно след като той направи предложение на Сейран с червения пръстен който нарисуваха заедно.Скоро ще видим сватбата между Ферит и Сейран,а по точно в една от близките 3 серии.Дияр ще напусне сериала в 84 серия.Болестта на Сейран е психическа.Кязъм и Есме няма да са против Сейфер.След 83 серия ще видим Сейфер заедно.Ифакат ще се промени в по добра страна.Тя ще разбере,че Диярията ще се опита по някакъв начин да навреди на Сейран.

# 85

Напомням на Емурлах, че чакам халвет. 😎

# 86
Не вярвах ,че днес ще има фраг ..
Ураа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Днес почва новото дизи на Онур. Напоследък има няква тенденция да почват сериали и да ги приключват след пет епизода,колко сериала почнаха през септември,почти всичко приключи . Да видим този новия сериал, миналия сезон не му се получи на Онур с два сериала(единия приключи на третата серия,другия направи и той ранен финал). Накрая да не му остане само Рибарче. Златната рибка

# 88
  • София
Ееее, кой е докладвал Anileda12, жалко, нека има и такива мнения, на мен лично са ми интересни. Нищо, че изобщо не съм съгласна, това беше и целта на анкетата.
Иначе напълно подкрепям Дичката и Ени за състоянието на Дияр, поредната болна.

# 89
Добре,де,толкова ли пък лесно се трие мнение?
Не трябва ли да отговаря на някакви нарушени правила,че да се изтрие
Ми то така мнение може да не остане в тази тема.
През две,през три мнения чета,че се трият

Общи условия

Активация на акаунт