ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!

Изглежда ми тъжна Берги на тази снимка, а може би изморена.
Дано всички да са здрави!
След празниците винаги има малко тъга. Grinning

Пожелавам ви топла, уютна, зимна вечер!

# 241
Добро утро 

# 242
Берг е на сета днес.
Новата серия на ММА ще излезе на 15 януари, тази сряда ще има повторение.

# 243
06.01. от инстаграма на Берг

Още една снимка от фотосесията

# 244
Здравейте!

Богоявление!
Ден за пречистване на мислите и душата ни. Ден за мечти и ново начало ...
Да бъде!

Фенско творчество

# 245
# 246
Берг поздрави за рождения ден детенцето, което играе най-малкия й син.

# 247
От сета- зад кадър Blush

# 248
Здравейте, момичета!

Много мила снимка на Берги и най-малкия и син!
Тя е прекрасна МАМА , и в реала, и в сериала Blue Heart

# 249
Какво се случва в дизи сектора?! Вихрят се скандали , в които е замесена Айше Баръм, /мениджър на Берг/ Бергюзар Корел, Хазал Кая, Бирсен, Фарах Зейнеп Абдуллах, Серенай...Има силни обвинения, че нелоялната конкуренция стои зад успеха на Айше Баръм, тече разследване... Така и не разбрах, какъв им е проблема Confused

# 250
Какво се случва в дизи сектора?! Вихрят се скандали , в които е замесена Айше Баръм, /мениджър на Берг/ Бергюзар Корел, Хазал Кая, Бирсен, Фарах Зейнеп Абдуллах, Серенай...Има силни обвинения, че нелоялната конкуренция стои зад успеха на Айше Баръм, тече разииследване... Така и не разбрах, какъв им е проблема Confused

Абсолютни глупости.
Комисията за защита на конкуренцията съобщи, че започва разследване сред повече от 20 мениджърски и кастинг агенции.
Компетентният по всичко народ в социалните медии реши, че става дума за разследване на нелоялна конкуренция.
Цял ден се пишеха пространни постове как все едни и същи лица били на екрана, некадърни актьори ядели хляба на талантливите, те не можели да си намерят работа от такива, които били просто популярни и с много последователи в социалните медии, наградите се печелели по втория начин.
Скубаха си косите цял ден и накрая вечерта Бирсен написа, че разследването няма нищо общо с нелоялна конкуренция, а става дума за някакви финансови спорове между мениджърски и кастинг агенции още от 2018 година.

А цялата история започна с едни отвратителни клюки, които тръгнаха от един сайт.
Накратко, певецът, с когото Серенай Саръкая има връзка, бил всъщност гей. Тя се съгласила на връзка с него просто, за да му оправи имиджа. А истинското му гадже (мъж) дал 5 милиона лири или евро, забравих, на мениджърката на Серенай Айше Баръм, за да проведе медийна операция, така че да се пресекат слуховете, че въпросният певец бил гей.
И оттам като се започна. Озлобеният народ, който по правило виси в социалните медии и дебне всеки ден за нова жертва, започна - те знаели, че било точно така, нямало дим без огън, Серенай не била никаква актриса или добре, може и да е талантлива, но нямала морала да бъде на екран. Все от този род.

Берг и други актьори написаха постове в защита на Серенай и Айше.
4 актриси използваха случая да напишат постове, в които се оплакват, че има монопол и все едни и същи актьори получавали предложения, а много талантливи хора стояли без работа.
Колко е вярно, не знам. Има си органи, да проверяват играе ли се по правилата или не.
Все по-малко ги следя, отвратена съм от атмосферата в турския дизи сектор.
За някои кой колко роли получава може да е най-големият проблем.
За мен, ако не си вдигнат нивото на сценариите и не съкратят дължината на сериалите, скоро и турските зрители няма да ги гледат.
Еуфорията по света вече отдавна отмина.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:18 от varna_2

# 251
Цитат
За мен, ако не си вдигнат нивото на сценариите и не съкратят дължината на сериалите, скоро и турските зрители няма да ги гледат.
Еуфорията по света вече отдавна отмина.

И аз съм на това мнение. Идва поколение, което е по кратките видеоклипове с минимум реч и максимум физически действия и емоции. Confused

# 252
Да си продължа мисълта.
Монопол може да възникне изкуствено във всяка сфера.
Знаейки опасността от това, властта трябва да създаде регулации, да следи за изпълнението им и ако някои продуценти или мениджъри не играят по правилата, да ги наказва, а не да се правят очернящи кампании на базата на "аз чух, така ми казаха, така се говори, така прочетох".

Струва ми се, че някои актьори забравят в каква сфера работят.
Те не са чиновници, за да им е гарантирано работното място или заплата.
Ставайки актьор или изобщо човек на изкуството, трябва да си наясно, че е по-вероятно да си често без работа, отколкото да станеш голяма звезда.
Един може да блесне на 20 години,  друг може да стане известен на 30, 40, дори 50.
Може ли някой да гарантира равенство в това отношение?
Отделно към това прибавяме всеобщия принцип, че животът е несправедлив.
И на мен не ми е приятно, че само заради броя последователи в социалните медии или кресливите тийнейджърски фенове някои актьори са тикани напред, но това е положението в дигиталната ера.
Сякаш Кардашян са станали богати и са център на внимание, защото са много талантливи.

И последно, телевизионните канали, с изключение на държавната телевизия, и продуцентските къщи са частни структури.  Те харчат собствените си пари. Не са благотворителни дружества, за да разпределят ролите по равно. Ако някой актьор им носи печалба, имат право да му дадат и сто роли една след друга. И в Холивуд има 50 големи звезди, всички други, когато имат късмет, играят, в другото време работят други неща, за да се издържат.

==========

Берг на премиерата на новата театрална постановка на Мерве Диздар, която е партньорка на Халит в новия му сериал и тяхна много добра приятелка.

# 253
Варна, благодаря за информацията и разясненията

За сериала на Халит "Ако кралят изгуби" нищо не се чува...
В очакване сме и на "Анонимни Любовници" Blush

# 254
Цитат
За сериала на Халит "Ако кралят изгуби" нищо не се чува...
В очакване сме и на "Анонимни Любовници"

"Анонимни любовници" със сигурност ще излезе на 16 януари по Нетфликс.

"Ако кралят изгуби" може би ще го забавят малко, за да не се застъпват премиерите.
Вероятно в началото на февруари ще тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт