ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник!
Това е наш, истински, български празник .
 Празник на нашите, български букви и нашето, българското слово.
Поклон пред народните будители !

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 13:12 от ВГ

# 616
Здравейте, момичета! Flowers Bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Днес се прекланяме пред Светлите братя Кирил и Методий,
поставили начало на духовното ни пробуждане като народ!

Да ни е честит за векове напред!

* * * * *

От пресата
Nevşin Mengü - турска журналистка:
В страната цари лудост!

Скрит текст:
Они говорят Халиту Эргенчу: «Айше Барын послала тебя в Гези», а он отвечает: «Нет, я сам пошел». Суд приговорил к 1 году лишения свободы за ложные показания

Правительство судит о нас с помощью воображаемой альтернативной реальности, которую оно создало...

# 617
Привет
Днес е дъждовно, ветровито и студено, но усмивката на Берг е слънчева и топла  Blush

# 618
Репортаж с Берг

Бергюзар:  Дойдохме на фестивала на детските дрехи с Хан и Лейла. Моята фирма също има щанд. Преди три години започнах да се занимавам с това. Опитвам се да правя дрехи, които бих облякла на собствените си деца. Още съм съвсем в началото на пътя. Надявам се, че ще мога да продължа.

Репортер: Много шик изглеждате.

Бергюзар: О, благодаря. Съвсем обикновени, комфортни дрехи. Аз винаги така се обличам. Обикновено нося анцузи, но днес реших да сложа дънки. На снимачната площадка сме все с грим, с официални дрехи, в нормалния живот ми се иска да нося дрехи, в които се чувствам комфортно.

Репортер: Само Лейла ли е с вас?

Бергюзар: Лейла и Хан. Али е с баща си в Мюнхен. И той е на панаир там. Имаме фирма за тонколони. Разделихме децата.

Репортер: Ще продължите ли да се занимавате с търговия?

Бергюзар: Като странично занимание. Но е много трудно. Изпитвам огромно уважение към всички, които се занимават с търговия, особено в сферата на текстила. Може би ще продължа с дрехи за майки и деца. Но наистина е много трудно. Изискват се огромни усилия. Екипът ми е много добър. Имам голям шанс с тях. По един или друг начин, нещата вървят.

Репортер: Готвите ли нов проект?

Бергюзар: Чета сценарии в момента. Ще видим. Трябва да избягваме гръмките приказки, защото после се случва точно това, което се заричаш, че няма да правиш.  Чета в момента няколко сценария. Не знам дали ще е телевизионен проект или интернет сериал.

Репортер: Следите ли "Ако кралят загуби"?

Бергюзар: Горе-долу. Да, разбира се, че го следя. И с Халит го обсъждаме често. С децата нямам много възможност да гледам. Може да ви се стори смешно, но наистина много се натъжавам, когато гледам сериала. Особено сцените, които разкриват защо Кенан Баран е такъв, какъвто е. Изобщо не мога да гледам драматичните сцени като професионалист. Много ме разчувстват, гледам ги като зрител. И Халит много ме разчувства.  Гледам го с възхищение.

Репортер: Миналата седмица говорихме с г-н Халит и той ни каза, че изобщо не прилича на Кенан Баран.

Бергюзар: Абсолютно! В никакъв случай! Нищо общо! Точно затова и се възхищавам на начина, по който изпълнява ролята. Нямат никакви допирни точки, а той играе много естествено. И на него много му харесва ролята. Усещам го, когато си говорим. Прекрасен екип са, прекрасни актьори и много се забавляват. Сетът е като детска площадка. Снимат и се забавляват.

Репортер: Как се чувствате като го гледате с перука?

Бергюзар: Той вкъщи не е с перука. Слагат я и я свалят на сета. Но докато се приготвя сутрин в гримьорната си пускаме видео връзка и си пием кафето, говорейки си, така че го виждам с косата. Аз много се притеснявах как ще се получи. Казвах му: "Все с тази перука ще те помнят хората".  И той така си мислеше. Много дълго време правеха проби. Но според мен се получи много добре. Хората като го видят без перуката, остават изненадани. Привикнали са към образа на Кенан Баран.

Репортер: Децата свикнаха ли?

Бергюзар: Те не се впечатляват особено. От раждането си  са свикнали с тази професия. Ходят на снимачната площадка и много се забавляват. Казват му закачливо: "Привет, Кенан Баран! Пристигнахме!"  JoyJoy И с Али беше така, когато Халит играеше във "Великолепният век". Никога не сме придавали голяма важност на това, че сме актьори и за тях не е нещо необичайно, кой знае какво. Сега е Кенан Баран, после е татко.

Репортер: Ще ходите ли на почивка?

Бергюзар: Да се надяваме. Сега ще взема децата и ще отидем на едно място. През лятото като приключи сериалът на Халит ще отидем на почивка цялото семейство. Всяка година ходим на едно и също място. Може би пак там ще отидем там. Не знам.  За първи път тази година не сме планирали нищо, не сме правили резервации.

Репортер: Казват, че една пица в Бодрум струва 2 500 лири. Какво мислите?

Бергюзар: Не съм яла такава пица. Не ходя в Бодрум. Един път съм ходила, когато се роди Али.

Репортер: Казват, че с тези цени майките сами правили пици на децата си вече.

Бергюзар: И аз бих опитала. Ако децата поискат, ще направя.

Репортер: Как сте в кухнята?

Бергюзар: Добре. Готвя много вкусно. Но не мога да правя кешкюл. Не се получава добре.

========

Кешкюл ( да ви го визуализирам, че няма превод) Grinning

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 06:02 от varna_2

# 619
Ех, че хубаво интервю и много интересно. Blush
И новини има .
Ще ходят на почивка,  има вероятност Берг да снима нов проект...
Много хубаво ми стана, че си пият кафето  сутрин с видеовръзка  Blush
И перуката споменаха Joy 

Цитат
  Гледам го с възхищение.

И ние така го гледаме Blush

Варна много благодря за превода!

# 620
Варна, много ти благодаря за превода! Kissing Heart

Добре, че Берги е бърборанка и споделя
по нещо лично, мило за семейството.
Беше ми интересно, как малките - Хан и Лейля приемат Халит
като Кенан Баран, а те даже не се впечатлявали. Grinning
Браво на тях!
Цитат
Бергюзар: Те не се впечатляват особено. От раждането си те са свикнали с тази професия. Ходят на снимачната площадка. Казват му закачливо: "Привет, Кенан Баран! Пристигнахме!"
Пожелавам на цялото семейство едно прекрасно лято!

Спокойна нощ, момичета!

# 621
Дъждовен привет
При нас вали, вали... а Берги е на плаж. Blush
Пуснала е тази снимка днес, 26.05.2025 г. в инстаграм и е написала, че ползва слънцезащитен крем Sunglasses

# 622
Цитат
Пуснала е тази снимка днес, 26.05.2025 г. в инстаграм и е написала, че ползва слънцезащитен крем.

Посъветвала ни е да си слагаме крем, но не като нея.
Хубавичко да го размажем.
Нейният стои на веждата.  Grinning

Пускам снимката без надписи.

# 623
Цитат
Посъветвала ни е да си слагаме крем, но не като нея.
Хубавичко да го размажем.
Изгубена съм в превода Joy

Превъплъщенията на Халит Grinning

# 624
От Берг: “Влюбена съм!” Heart

Берг е на почивка с Хан и Лейла.
Халит и Али на тръстиката - снимат и учат.
Joy

Берг:

Една почивка, на която много ядох, ужасно изгорях, но доста смешно,
заспивах рано, прегърнала моите бебчета, всяка вечер си хапвах сладолед,
а сутрин се събуждах с аромата на жасмин.

Браво на Берг и на мъничетата. Heart

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:43 от varna_2

# 625
Здравейте!

Мили дами Благодаря ви за всичко споделено!

“Животът може да бъде хубав, ако знаеш къде е хубавото на живота, ...а то e там,
където има изкуство, където има човечност, където имаш приятели!“
  Леда Милева

Халит на "Театрални награди Bedia Muvahhit“

Халит връчва награда

========================

Тази вечер - от 20.00ч. по Star tv

Снимки за еп. 15

ОЗЕТ:

Скрит текст:
✔️Кризис за свадебным столом приносит с собой множество проблем. Присутствие Озлем снова мешает счастью Кенана и Хандан.
✔️Озлем, привлекшая внимание своими душераздирающими жалобами, находится в плачевном состоянии. Однако после того, что она увидела в последний раз, она делает еще один шаг, чтобы удержаться на плаву при поддержке своих близких.
✔️ Хандан делится с Кенаном дискомфортом, который она испытывает после недавних событий, и Хандан, которая не хочет снова переживать то же самое, совершает неожиданные поступки.
✔️Кенана ждет серьезное столкновение с прошлым после того, как он устанавливает связь с загадочным человеком.
✔️С другой стороны, Гюллю очень волнуется из-за дела, которое касается Кашифа.

И една тъжна новина. Починал е Илхан Шешен

Бергюзар също си спомня за Илхан Шешен днес

Хубав следобед с много радост, успехи и цветни емоции! Two Hearts

# 626
Бергюзар се сбогува с Илхан Шешен, известен турски певец, който изпълни песента, на фона на която Онур и Шехерезада танцуваха на сватбата си в последния епизод на втория сезон на "1001 нощ".

Берг:

"За мен ти  означаваше сигурност. Когато животът се объркваше, когато ме стягаше душата, твоите песни бяха моето сигурно пристанище. Ти беше там. Бяхме заедно по време на финалната серия на "1001 нощ", която се излъчваше на живо. Гласът ти винаги ме успокояваше, носеше ми щастие. Още едно парченце от младостта ми си отиде. Много ми е тъжно!"

Една латино фенка е направила много хубав видео колаж точно с тази сцена.

https://www.instagram.com/p/DKJ2zkiPVCK/

Обожавам тази песен и винаги ще помня сцената с Берг и Халит. Heart

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 19:26 от varna_2

# 627
Привет  
Децата сега са в много интересна възраст, а мама Берг и тя си е "бърборана"  Grinning ще си изкарат весело.
Blush
Последните месеци загадъчни следи виждаме само от Лейла, отдавна не е показвала нищо за Хан....

Цитат
...заспивах рано, прегърнала моите бебчета, всяка вечер си хапвах сладолед,
а сутрин се събуждах с аромата на жасмин.
Блаженство Kissing Heart

Варна Gift Heart   Хел Gift Heart   благодаря за новините, снимките и преводите  

Светъл път към звездите на Илхан Шешен. Гледала съм го и като актьор в някои сериали.

# 628
Варна, благодаря за преводите! Flowers Rose

Светлина по пътя на Илхан Шешен !

Незабравима песен и епизод от 1001 нощи!

# 629
Добро утро!

Бейза и съпругът й празнуваха 10 години от сватбата им.
Имаше парти снощи.

Берг е била. Със сигурност и Халит, ако не е имал снимки.

Общи условия

Активация на акаунт