Болна преди секцио

• 868
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Бременна съм в 37 г.с. На 21.11, ми е определена дата за секцио. Проблемът е, че настинах. Имам хрема, болки в гърлото, неразположение, кашлица. Въпросът ми е дали ще е проблем да ме оперират?

# 1
  • Телиш/Плевен
Възможно е да отложат операцията с някой ден, не съм сигурна как се процедира при планирано секцио, чела съм за друг тип отложени операции. Но има цяла седмица дотогава и е много вероятно да оздравееш и да ти отпадне това притеснение, което и ти пожелавам! Както и леко раждане! Heart

# 2
Не, не е проблем, оперираха ме болна, както и дамата, с която бях в 1 стая.
Беше началото на февруари, много болнаво време, залепих някакъв вирус 2 седмици преди датата на секциото и така и не се оправих. Ходих на УНГ, пулмолог, какво ли не, слагах АБ капки за нос, но не се оправих. Кашлях супер много.
Та така, оперираха ме, веднага ме сложиха на венозен АБ и за ден кашлицата спря. Бебето обаче също го сложиха на АБ, защото CRP-то му беше по-високо.
Мой съвет е веднага да се свържеш с АГ, който те следи и ще те оперира. Нека те прегледат, да прегледат и бебето и да ти назначат съответно лечение.

# 3
Здравейте. Мъжът ми е с някаква настинка или грип от няколко дни. За сега на мен ми няма нищо, но ми предстои след два дни секцио. Притеснявам се дали ще ме оперират.Какво мислите вие?

# 4
Е, то като ти предстои секцио, разбира се, че ще те оперират.
А дали си болна в този момент или не - все тая. Просто ще ти дадат АБ и на теб, и на бебето, ако се налага.

Общи условия

Активация на акаунт