Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 520
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Добре дошъл, Константин! Много здрав и късметлия да е Simple Smile

Ох пробожданията 😁 знам за какво говорите. Със сигурност бебето натиска надолу, но не знам дали прави разкритие това. Но и в ректума се усеща... подобно е на натиска по време на раждане. Изобщо гравитацията си ги вика 😆

# 691
Ох съжалявам и съчувствам на всички ви Heart
Към ректума нямам, само във влагалището. Малко малко ме е страх от прегледа за разкритие ама ще кажа...

# 692
  • Пловдив
Аз да ви се оплача днес от Синево. Съзнателно не пуснах урина, тъй като нямаше да е стерилна. Взех си контейнерче, взеха ми кръв и си тръгнах с мисълта да отида пак утре и да го занеса. И следобед ми излиза резултат за урина 😵 звъннах на синево - имало две жени с моето първо име и объркали на кого са резултатите. Другата жена още си чакала резултата. Че това може да не е прецедент и други резултати така да са подменяни. Доста неприятна ситуация се получи.

# 693
Сега като уточняваш това, се замислям, че може наистина в някои пози бебетата да натискат някакви нервчета и от там да са стрелкащите болки.
Докато бебо все още беше в неприятното напречно предлежение, крачетата му сочеха надолу. Всяко наместване и ритане го усещах като стадо коне. Направо се изцъклях от някои ритници.
Ако не ми се беше случило да ме ритне към седалището и да ми се схване крака докато ходя, нямаше да повярвам на мамите, които го споделяха.
Дух, а на тоновете излизат ли ти контракции? Докато лежах на задържане, първия ден доста се държах от страни ниско на корема, защото там усещах болките и ми беше неприятно. Шантавото е, че една уж разбрана акушерка ме попита защо съм се държала там? На тоновете не излизали контракции и ѝ било странно, че изпитвам болки. А те са си реални, стрелкащи и силнички като при обилен цикъл, както ги описваш ти.
Микробиологията е чиста. Това прорязване от няколко дни, от както се обърна бебето и почна да натиска. Утре ще говоря с лекарката.

Иначе болките в корема и кръста като при цикъл аз си ги имам от октомври на ссам, но не са променили шийката и не са направили разкритие.

# 694
Аз така имам смешна история как отивам да раждам и те ми казват товя не са контракции родилни, аа мен си ме болеше сериозно. И така 2 дни се изредиха доктори, апарати различни за тонове и контракции да мерят в болницата и не можахме да се уточним. Така че болката си е много индивидуално усещане :/

Ето за стрелкащите болки : https://youtu.be/kpZ2jXjF940?si=1syKwKV32aJAEy08

И за всички фенове на прегледа за разкритие:
https://www.instagram.com/reel/DChI_OjsZev/?igsh=enBwcXhibm9wbGhv

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 00:06 от falan1

# 695
Благодаря много за линковете.

Не, не ми излизат сериозни контракции, но аз имам приятелка роди преди година, дори в активната фаза на раждане с напъни, машините не й засичаха контракциите.

# 696
Май телата ни започват да ни подготвят всички.
Аз снощи към 4ч за пръв път усетих контракции тип менструална болка, най-вече в кръста. В продължение на час си ги имаше и се зачудих дали да ходя към болницата, но не бяха силни и реших да си/ни го спестя, понеже сутринта бях на тонове+преглед и всичко изглеждаше в норма. Но явно си наближава, започвам прането Grinning

Иии честит да е Константин на ДимитровА Animal Hatching Chick Бързо и леко възстановяване!

# 697
Благодаря много за линковете.

Не, не ми излизат сериозни контракции, но аз имам приятелка роди преди година, дори в активната фаза на раждане с напъни, машините не й засичаха контракциите.

Редовно апарата като ходя на тонове, не ми засича активност на матката. 😀😀
Аз се ядосах много на частната болница-нямали ценоразпис, а ми трябва заради застраховката. Вчера едни панаири правих, днес направо не се събирам в кожата си. Никой не ми дава точна цена… Още повече, че съм им колега, карах си там стажовете преди години и се познавам с 80 % от персонала. Майната им. Ще раждам в държавната болница (където работих преди да се преместя в частна). Познавам родилно, неонатология и смятам, че нещата ще станат Добре. Чудя си се на тъпия акъл да се занимавам с частната, като ги знам какви са пу**овци… Избрах я, защото смятах, че ще можем с Мм да се насладим на трите дни заедно в стаята. Да, но ми заявиха, че принципно стаята е 600 лева, но ако искам и той да е с мен, се доплаща още 900 лева; Абе викам честно ли? Можело и да ми спестят, ама не било сигурно. Теглих им една майна и си тръгнах 😀

# 698
В коя болница това, че имам подозрения

# 699
Как така нямат официален ценоразпис 😂😂😂😂 това е несериозно, меко казано

# 700
Аз така имам смешна история как отивам да раждам и те ми казват товя не са контракции родилни, аа мен си ме болеше сериозно. И така 2 дни се изредиха доктори, апарати различни за тонове и контракции да мерят в болницата и не можахме да се уточним. Така че болката си е много индивидуално усещане :/

Ето за стрелкащите болки : https://youtu.be/kpZ2jXjF940?si=1syKwKV32aJAEy08

И за всички фенове на прегледа за разкритие:
https://www.instagram.com/reel/DChI_OjsZev/?igsh=enBwcXhibm9wbGhv

Мерси за клипчетата, много интересно. Само не хванах логиката за покачването на корема към гърдите - нали уж е обратното и "пада" корема? Тази жена твърди, че се качва към гърдите при увеличаване на разкритието Animal Scream Cat

# 701
Днес се роди моят втори син Денис 💙
Предизивикахме раждането, защото вчера водите бяха намалели, пъпната връв беше увита повече, отколкото на доктора му хареса.....
Но мина бързо и добре! За 2 път заставам зад думите си, че епидуралната е рай!!

# 702
момичета за свкунда ми се отвори жълтото капаче оппасно ли е ?

# 703
Днес се роди моят втори син Денис 💙
Предизивикахме раждането, защото вчера водите бяха намалели, пъпната връв беше увита повече, отколкото на доктора му хареса.....
Но мина бързо и добре! За 2 път заставам зад думите си, че епидуралната е рай!!

Честит да е Денис Simple Smile
Надявам се да се чувствате и двамата добре Wink
Нека е здрав и усмихнат🥰

# 704
  • Пловдив
Още едно малко зайче стрелче в темата. Да е жив и здрав Денис и да радва цялото семейство 💙

Общи условия

Активация на акаунт