Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Аз бях с контракции на 10 минути; по около 25-40 секунди някои. Мъжо скочи да зарежда раницата с вода, храна за себе си и си зареди телефона 🤣 Така се смях… Май и моето време наближава 🐷 Но си чакам търпеливо продължителни едноминутни контракции регулярни… Май няма да е таз нощ 😌

# 751
https://barbaronikids.com/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaa3ogCkjqC8 … k29f5a5E4sP6tfZVA       Тук е линкът… Предният път нещо не го зареди Simple Smile

# 752
Здравейте, момичета!
С малко закъснение да се отчета и аз - на 25.11 с планово секцио се появи нашата трета дъщеричка. 💗 3,040кг, 50 см - със същите мерки като сестра си.

Вкъщи сме си от няколко дни, каките са много щастливи, таткото го заварихме доста изморен, но пък доволен.

Леко раждане и здрави бебчета желая на всички мами, които все още чакат големия момент. 💗

# 753
  • Хасково
Нашето бебе днес го мериха 3600..кой знае колко ще стане. И е с един дълъг крак. Чудя се дрехите 50 дали да не ги отделя съвсем 😄 Направа в 56 ще влиза според мин
Ние сме вече 3500кг и 50см и размер 56 ни е съвсем точен като изпъне краката и изпъва и дрехата, а мине ли пералня и сушилня е до там
Харесва му да са малко по широки дрехите да може да е свободен

# 754
Честита радост, mini zucchini, да бъде жива и здрава! ❤️

И за да не спамя, редактирам, за да кажа честита госпожица и на Selly! ❤️

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 00:18 от Le Strange

# 755
Здравейте, момичета!
С малко закъснение да се отчета и аз - на 25.11 с планово секцио се появи нашата трета дъщеричка. 💗 3,040кг, 50 см - със същите мерки като сестра си.

Вкъщи сме си от няколко дни, каките са много щастливи, таткото го заварихме доста изморен, но пък доволен.

Леко раждане и здрави бебчета желая на всички мами, които все още чакат големия момент. 💗

Честита радост! 💕

# 756
Мамчета, моята декемврийска принцеса се роди днес , 3560 гр, голяма, нормално раждане, но няма да разказвам подробности.. не са приятни. Но да си видиш бебчето е наистина чудо. Скоро всички да си ги гушкаме

# 757
  • Пловдив
Момичета, да са ви живи и здрави малките съкровища!  Много да ви радват, а на вас бързо възстановяване ❤

# 758
Здравейте, момичета!

Честита радост, mini zucchini, да бъде жива и здрава малката принцеса! ❤️

# 759
момичета, за да не ни заключат пускам новата тема, а бебетата ще допълня след час, като заведа баткото на градина

https://www.bg-mamma.com/?topic=1713673.new#new

Общи условия

Активация на акаунт