Отговори
# 750
Аз тъпо и упорито продължавам с цеденето - с моите максимум 30 мл на ден и от двете гърди. 😁 Опитах да увелича количеството, но явно няма да се случи и мисля скоро да приключвам.
И нашият едва заспива през нощта, почва да го мъчи и коремче и се напъва, направо почервенява целия, и акитата му не са толкова редовни като че ли. От вчера (15-тия ден) почнахме да му даваме Вит.Д. Педиатърът ни предписа и пробиотик Bio-kult, който приема от няколко дни. Започнахме да го слагаме и по коремче за няколко минути на ден, да заяква.

# 751
  • Пловдив
Той е много, много беличък и акушерките казват, че е мое копие, нямал общо с баща си. 😅Това беше най- често задаваният въпрос вчера - бяло ли е. Иначе, не, не сме расисти в моята рода 😅😅😅
😂 Успокой ги, че има време и да потъмнее, както става с очите 😂😂😂 Иначе аз не че съм много запозната, ама от Тунис не са ли по -скоро със смугла кожа, не са много мургави сякаш.
Мен вече ме хващат лудите. По това време след два дни, живот и здраве, и аз ще мога да се похваля. А после почва голямата лудница 😂

# 752
Момичета, нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1724556.new#new

Стигнах до 19.12, следващите мами ще ги добавя лека полека

# 753
Аз тъпо и упорито продължавам с цеденето - с моите максимум 30 мл на ден и от двете гърди. 😁 Опитах да увелича количеството, но явно няма да се случи и мисля скоро да приключвам.
И нашият едва заспива през нощта, почва да го мъчи и коремче и се напъва, направо почервенява целия, и акитата му не са толкова редовни като че ли. От вчера (15-тия ден) почнахме да му даваме Вит.Д. Педиатърът ни предписа и пробиотик Bio-kult, който приема от няколко дни. Започнахме да го слагаме и по коремче за няколко минути на ден, да заяква.

И аз така упорито кърмя, нищо че после дохранвам почти с цяла доза. 😀 Ама имам си кърма, е не е много, ама нея я мързи да суче...абе като цяло явно не е нашето, но всички имат такива очаквания да кърмя, че не смея да я отбия. А така и двете се мъчим, нито знам колко е сукала, нито с колко да я дохраня, нито дали е гладна...в крайна сметка, да, кърмата е най-добре, но не трябва да е на всяка цена.

# 754
В такъв случай да се включа с момиче на 19.12 Simple Smile ^^

Момичета, нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1724556.new#new

Стигнах до 19.12, следващите мами ще ги добавя лека полека

# 755
Просто ползвам лаптопа заради иконите и другите неща, а с баткото в момента ми е трудно да седна за по дълго. Ще добавя всички днес

Общи условия

Активация на акаунт