Отговори
# 720
Нашият е роден на 2 декември и имахме възможност да излизаме няколко пъти. Последните дни с колата пък ходим на гости. Не се притеснява от хора и си е спокоен. Снощи като се прибрахме го хвана коремчето и се гушкахме повече.
Лятна буря, Пифиелла, стискаме палци 🤞🏻

# 721
  • Пловдив
На работодателя дадохте ли 45-дневния болничен или изчакате да родите, за да дадете вече коригирания? И от кого се издава коригирания болничен?

# 722
На работодателя дадохте ли 45-дневния болничен или изчакате да родите, за да дадете вече коригирания? И от кого се издава коригирания болничен?
Дава се веднага след издаването, иначе нищо няма да ти платят. То не че и с него платиха. Следващия се издава при раждане, сега отивам днес да видя дали е готов и ще питам те ли го коригират и какво следва.

# 723
Здравей! След 45 дневния болничен трябва да бъде издаден още един от болницата, в която си родила, а третия - изравнителен болничен го издава ЛЛ на детето.

# 724
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Оправям си документите днес и се сетих, че болничния не съм го изпратила на шефа ми 😀

# 725
Забравила съм, до кога св стерилизира след всяко хранене?

# 726
Усепх Бурия, Пиф!
И аз съм на мнение,че козирозите са най-готините!
Аз отвсякъде съм за bad mum's club. Взехме на заем за ваканцията един playstation и баткото е по-цял ден на него като съм сама с двамата....лъжа съвестта си, че от 6ти е на ски и тогава ще има порция здраве.
Денис през деня много го мъчи коремчето и иска да е гушнат и да....не мога да се разделя на две. Те децата са доволни и двете де, аз мрънкотя 😀
Иначе извеждам бебето от 10 ден, за по час,час и малко. Свежият въздух много добре му действа, той е скрит и увит в количката, а и аз имам нужда от проветряване 😀
Поне нощно време спим! Всичко друго минава, започвам Омнибитик и аз, дано пръцкането поне малко намалее 😀
Хайде, със здраве ❤️

# 727
А не, Айси, ако имаме състезание за най лоша майка аь съм. От три дни рева. Големият ми е сърдит, игнорира ме, търси само баща си, нв спи и е невъзможно трудно. Аз се чувствам отвратителна майка, егоист че исках второ дете. Днес е на градина и най накрая ушите ми спряха да се чувстват изнасилени.
Бебо също иска само на ръце, като в 90% от времето ми е много хубаво, но в останките 10% искам да пишкам, ям, спя, да се изкъпя и да си сложа крем Simple Smile
От другата седмица оставам сама с двстама и ще видим как ще ходим на градина. Мислех да взимам бебо с мен после обаче реших, че май е по добре да си имаме малко време с баткото само двамата

# 728
Аз изпратих само копие по мейла - от човешки ресурси ми казаха, че мога да пратя оригинала на 45-дневния заедно с този за раждане. Аз съм с близнаци със секцио за 37гс и няма да мине много време между двата Simple Smile 

# 729
  • Пловдив
Съншайн, за кога ти е датата? Как вървят близнаците, май те няма на първа страница.

# 730
Моят термин е за края на януари и секциото е планирано тогава, но следя и тази тема, че има вероятност и декември да се появят бебчетата. 35гс съм с две момичета по 2,5кг и 2,7кг, вървят големи ☺ твоите колко ги измериха последно?

Съншайн, за кога ти е датата? Как вървят близнаците, май те няма на първа страница.

# 731
  • Пловдив
Ехе, много хубави размери. Последно ги мериха в началото на 36 седмица. На единия ехограф 2,600 и 2,300. При другия лекар бяха 2250 и 2400. Ще видим кой е бил по-верният 😀 То явно термините ни не са много различни, но по- малката си изостава и вече плацентата е почнала да се калцира.

# 732
Момичета,
Бебе Ноа се роди🤩 3.500, 50 см. Всичко е наред. Секциото беше чудесно, нямах никакъв дискомфорт по време на операцията.
Сега съм в реанимация и движа краката, свивам колене, разпускам и така.

# 733
Честито, Пиф! 🥰🥰🥰🩵🩵🩵 Да ти е много здрав и щастлив малкият юнак и много да ви радва! 🩵 На теб бързо възстановяване! ❤️

# 734
Честит да е Ноа ❤❤

Общи условия

Активация на акаунт