Отговори
# 705
Lex, най-вероятно запека ви е от аптамила.Докато и Виктор беше на аптамил се запече и акаше един път ,и то след почти цял ден пръцкане и свиване и беше тъмно зелено на цвят.Сега като минахме на хип ха нещата се нормализираха и ака по няколко пъти на ден. За другото мляко не мога да кажа нищо ,нямам наблюдения,не сме го ползвали.

# 706
Аз почнах и пробиотик- вая д3 давам, тя е с витамин д

# 707
# 708
Весела Коледа от Елена- Аристотел ( мислителя) 😂😂😂. Ние имаме проблеми с адаптацията.. Трудно я вдигам денем за яденe, вечер е по-активна ( дано не стане екстремен парти маус и да а търсим по дискотеките  Simple Smile)) ) едвам ядвм по малко над 400 мл/ ден, а казаха че лека-полека трябва да стигнем до 8 пъти по 80 мл/ 24 часа… Имам много мляко, но много се изморява на гърдата, та се помпя и го давам от шише… Дано наддаде скоро и да живнат нещата, че вече нямам сила от безсъние… Иначе е кротко ангелче Simple Smile Намерих един ап, който ми помага да следя колко памперда сменям на ден, колко мл е изпила. Казва се baby tracker.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 11:04 от Mo36

# 709
Весела Коледа и от мен 🎄
При нас нещата стават все по абсурдни, вечер се приспиваме 2-3 часа, снощи на час се буди, до сега поне първия сън беше малко по-дълъг. До колкото четох това се дължи на не достатъчно будуване през деня. Е да ама и там го закъсвам. Оставя го да лежи на гимнастиката - иска в мен, взема го в мен - суче. Суче - заспива. Докато спи в мен се пробужда да суче. Докато суче - пак заспива. Нито имаме будуване като будуване, нито сън като сън Sob

# 710
Сиси, много е малък още за режим.  Опитай малко повече да удължаваш будуването, с по няколко минути, пощипвай лекичко, сменяй памперс, пали Лампи.

И при нас денем спи повече и по добре, гушкаме се много, цяла нощ спа върху мен, ако го оставя плаче. Приемам го за нормално и се наслаждавам на близостта и топлината. Като стане малко по голям ще почнем с режима:)
И той яде през два часа, нищо че е на АМ, уморява се, яде малко, заспива и после се буди гладен

# 711
И при нас е същото с яденето, а е на АМ, превишава си понякога яденето за деня, най-вече през  нощта си дояжда, ама ей го сега, издумка 90 мл преди 2 часа и вече буйства да се храни пак. Педиатърът каза, че наддава добре, онзи ден беше 3400, а го изписаха 3060. Откога почвате да ги слагате в активната гимнастика?

# 712
Здравейте, момичета! Започнахте ли да закалявате бебетата и да ги извеждате навън и какви препоръки получихте за това?

# 713
  • Пловдив
Пиф, подготви ли се? Ние отменихме за 30-ти, днес бях на тонове и бебетата се чувстват добре. Дано си спазят графика 😂 малко се успокоих, че няма да са утре. Почнах да се панирам.

# 714
Пиф, подготви ли се? Ние отменихме за 30-ти, днес бях на тонове и бебетата се чувстват добре. Дано си спазят графика 😂 малко се успокоих, че няма да са утре. Почнах да се панирам.
Постъпих в 11 часа в болницата. Сега лежа и чакам утре 😂Готова съм по всички параграфи, бебето и то вече е нетърпеливо.
Сега най- големият ми въпрос е какво да си поръчам да изям 😄 Мога да ям до 18:30 часа, а аз съм разбрала, че не може и си нося едни голи бисквити и шоколад.
🐷🐷

# 715
  • Пловдив
Хапвай, хапвай. И аз днес му викам на моя, че в неделя ще пазарува да имам какво да ям 😂 Мен даже не ме викат предния ден, ще ходя в 7 сутринта и след час-два ще ме клъцкат.

# 716
Още малко ви остана, момичета, идва порция козирози (най-готините 😉). 🍀

Ние още не сме извеждали бебето (освен до колата), ама то има и сняг, струва ми се доста студено. Гушкаме се на топличко.

# 717
  • Пловдив
Ще има козички скоро в темата.
В Пловдив няма грам сняг, но за сметка на това нашите ме дразнят с разходки в Родопите , брат ми също. Там е наваляло много и е бяла приказка. Имам намерение да закарам бебките на сняг края на февруари - март.
Днес присъствах на едно изписване- бяха поне 8-9 човека. Надявам се при нас да са по-малко. Вчера етърва ми вика - ние цялата тумба ще дойдем после да ги видим. Ще дойдете, ако ви поканя ( си мисля аз 😂 )

# 718
Пиф, Лятна буря, стискаме палци и чакаме най-новите декемврийски попълнения! 🥰❤️😍

Аз исках днес да я закарам да й видят пъпчето, че ми е голяма драма...не е паднало още, а под сухата част има едно жълтеникаво странно нещо. Четох, че е нормално, ама аз все не вярвам. Хем ходих веднъж вече със снимка на пъпчето и ми казаха, че всичко му е добре, ама аз пак се филмирах. 😃 Та така де, исках да я закарам, но тук стана страшно студено, има нещо като виелица и реших да си остане вкъщи. Другата седмица дават няколко по-топли дни и сигурно ще излезем.

Снощи малката спа от 23:00 до 05:30. Чак се уплаших. Баща й я взе в кухнята вечерта аз да се наспя и ставам в 4, той още буден, тя спи в столчето за колата и се усмихва в съня си. Та сега само в столчето спи...странно дете. Ама важното е да спи. 😃

# 719
В активната гимнастика го сложих за пръв път онзи ден, на 1.5м, честно казано по-добре от очакваното - доста време откарва там за разлика от всякъде другаде, преди да започне да се оплаква. И люлка сме взели, там например хич не иска да седи.

Излизаме когато времето го позволява и имам сила. Не съм слушала много препоръки затова, може би на около 10ия ден започнахме да излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт