Отговори
# 690
И аз мисля да си възобновя добавките. Утре по случай Коледа махам и компресионните чорапи и нямам вече флаксипарин да бия, та мисля да си пия витамините смело. Имам и протеин малко за бременни и смятам, че няма да навреди.
Пък ще видя ще се кърмим ли и ще взема витамини за кърмещи. Днес имаше съпротиви за едната гърда 🙄

Иначе браво момичета, че имате сили за семейни събирания. Тук приключихме в 21 ч 😄 но сега купонът продължава. Моята госпожица също има дълги будни периоди и то нощем. Няма наяждане- тамън решиш, че се е наяла и паг надува гайдата. Явно има някакво клъстелно хрянене. Не знам как ще й обръщам режима😵

# 691
# 692
Честита и Весела Коледа!Весел празник на всички!Бъдете много здрави и щастливи!

# 693
Честита Коледа!
Ние за първа година бяхме вкъщи вчера на бъдни вечер и беше много хубаво.
Бяхме ние 4мата, свекърва ми и вуйчото на децата. Аз даже един боб направих, другото от бабата. Бебето спа непробудно 5 часа, никой не повярва,че иначе се дере и реве, което стана от 1 до 4 по-късно. Но съм дзен. Топло ми е, уютно ми е, вълшебно ми е. Дядо Коледа дошъл по някое време и оставил ппдаръците за баткото - той спа на дивана до елхата, за да го види ,ама не са се засекли 😀😀

# 694
Ахаххаа Айси много мило и топло ми стана като прочетох какво си написала.
Честито Рождество!

# 695
Светли празници на всички! Вие и семействата ви да сте здрави и щастливи. ❤️

# 696
Честита Коледа!
Бъдете здрави, щастливи и благословени! 🙏🏻🎄❤

# 697
Честито Рождество! ☺️ Много здраве и вълшебни мигове с децата 🥰

# 698
Весела Коледа на всички, малки и големи, бъдете здрави и благословени!

На Бубата и падна пъпчето преди 2 дни, но самото пъпче стои изпъкнало. Чудя се случвало ли се е на някоя от вас и колко точно да се тревожа 😂 Писах и на педиатърката, но не съм убедена, че днес ще получа отговор. Чета за пъпна херния и разни такива.

# 699
  • Пловдив
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и благословени вие и семействата ви ❤

# 700
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи! А, Коледните празници нека бъдат светли, топли и уютни, изпълнени с нови надежди и обич!

# 701

На Бубата и падна пъпчето преди 2 дни, но самото пъпче стои изпъкнало. Чудя се случвало ли се е на някоя от вас и колко точно да се тревожа 😂 Писах и на педиатърката, но не съм убедена, че днес ще получа отговор. Чета за пъпна херния и разни такива.

Нашето пъпче падна преди 12-13 дни и също стоеше изпъкнало, но вече видимо се забелязва как постепенно се прибира. Не се притеснявай, рано е според мен да се диагностицира пъпна херния едва два дни след падането, ще се прибере 😊

# 702

Нашето пъпче падна преди 12-13 дни и също стоеше изпъкнало, но вече видимо се забелязва как постепенно се прибира. Не се притеснявай, рано е според мен да се диагностицира пъпна херния едва два дни след падането, ще се прибере 😊

Благодаря!

# 703
Честита Коледа на всички!
И честити бебчета!
Малко пропуснах от последните страници, но ще наваксам тези дни. Ние вече сме си вкъщи и съм безкрайно щастлива, защото в болницата ми беше някакъв ужас последните дни. Толкова не съм ревала никога 😅 Имахме малко премеждия с изписването, че си гонят клиничните пътеки и не искаха да ни пускат, но мина вече. За жалост кърмата ми още не е тръгнала както трябва. Бебчо трудно, даже почти невъзможно го задържам на гърда, но си взех вчера и електрическа помпа, с която ми е доста по-лесно от ръчната и започвам все по редовно да се цедя. Малкия за сега е на АМ и каквото успея да изцедя, но се запича и се мъчи миличкия. Педиатърката казва, че било нормално в началото да е така.. Не знам колко е нормално, но като започне да се напъва и да плаче, ми се плаче с него. Чакаме я да дойде на 27ми на домашно посещение, до тогава ще се мъчим. Иначе по телефона каза, ако няма промяна до няколко дни, да вземем омнебиотик панда. А близка ми каза за някакво мляко Лактана Био (ние сме на аптамил, на такова е от болницата), та някой с отзиви за Лактаната? Чудя се дали да не опитаме след няколко дни него, но ще чакам и педиатърката да каже мнение и препоръки за това, как точно да го заменя.
Има ли и други бебчета с трудно изхождане или само ние сме с този късмет?

# 704
Ние сме с лактана био. С това бях и с пътворо си дете.
Моят опит в малко непопулярен и аз съм на 1000% съгласна, че на изключително кърмено бебе вода не се дава. Сега на това бебе вода също не давам, но той се изхожда добре.
Големият ми син обаче се запече след като ни изписаха. Акаше, но дарадонки, аз не знаех, че това е запек, мислех че всичко е наред и въпреки че педиатърката ни беше карала дв даваМ 100 мл вода за 24 часа аз не давах. Накрая и фунтанелата му хлътна. Почнах да давам вода колкото той иска, глътка две на няколко часа. И почна да ходи редовно до тоалетната.

Но той имаше запек и акаше твърди камъчета.
Ако твоето бебе изобщо не ака е нормално мисля че ден два. Пишка ли?

Общи условия

Активация на акаунт