Отговори
# 735
Добре дошъл на Ноа!

# 736
  • Варна
Здравейте момичета !
Малко изчезнах,но съм тук да ви споделя ,че моето момче с термин 09.12 ..се роди на 02.12 живо и здраво!
От 3 дни кърмата ми я няма..така да го кажа..намаля рязко..и се притеснявам

# 737
Честито, pifiella и Веси! Да са ви много здрави момчетата! 🍀

# 738
  • Варна
Честито, pifiella и Веси! Да са ви много здрави момчетата! 🍀

Благодаря 💙
Нека всички бебенца са живи и здрави!

# 739
  • Пловдив
Пиф, добре дошъл на малкия Ноа!
Веси, радвам се да те те видя. Да са живи и здрави и двамата младежи и много да ви радват!

# 740
Скоро ще направя темата

# 741
Добре дошли на новите бебенца 👶 Много да са здравички и да радват родителите си Heart

И аз се включвам в отбора на лошите майки. Въобще възможно ли е да не изпитваме вина за нещо Cry Само овиквам големия, заплашвам го, караме се. Отделно и аз често пускам детски и филми, защото няма как. Даже съм се запритеснила какво ще правим с екранното време след няколко месеца като бебето започне да се заглежда, как ще го опазя, големия си свикна вече да гледа и ще е трудно рязко да му кажа Няма вече никакъв телевизор.

Дух, ако можеш да оставяш бебчето за малко, наистина е добра идея да имате време заедно с големия. Милите, наистина се чувстват много изоставени. Аз в началото ходих да го взимам сама, вече ходя с бебето в количката или слинга, но като спинкат още да кажем, че пак се брои. Утре измислих да го водя на театър и да оставим бебето с татко му, че наистина както си прекарваше главно времето с мен и приспиване и водене и взимане от градина, разходки, всичко, сега и аз съм 24/7 на ръце и изнервена и.... Да Disappointed Relieved

# 742
Добре дошли на новите бебета👶👶 Да са много здрави и щастливи 💙💙

# 743
Здравейте,момичета😊Честити да са новите бебенца в темата,да са живи и здрави❤ Имам въпрос:утре ми е датата за раждане(естествено) ако бебето не реши да излиза как се процедира? Колко мога да изчакам без да ходя в болница? Иска ми се процеса да е максимално естествен и да се роди ,когато то си поиска😀

# 744

Поздравления на Пиф и Вили за бебоците!
Честити да са и благословени!!!
Здравейте,момичета😊Честити да са новите бебенца в темата,да са живи и здрави❤ Имам въпрос:утре ми е датата за раждане(естествено) ако бебето не реши да излиза как се процедира? Колко мога да изчакам без да ходя в болница? Иска ми се процеса да е максимално естествен и да се роди ,когато то си поиска😀
И аз съм на този принцип, Муун.
Колкото по-малко странични интервенции, толкова по-леко и естествено минава раждането. Пък да не говорим за възстановяването. Само няколко часа след раждането на баткото вече си бях на собствен ход, но естествено със странното чувство за разтежения в областта на тазовото дъно, което определено се пооправя по-бързо от разрези и шевове. С каката се престараха и ми боднаха две шевчета, че ме била одраскала. Нищо особено, но си е дискомфорт.
Баткото го преносих 4-5 дни въпреки, че тогава бях със серклаж. Обаче го родих цифром и словом за 2-3 часа като броя от момента на първите контракции вкъщи до часа на раждане.
Ако искаш си питай за твое успокоение и АГ-то, който те следи. Ако имаш късмет да те гледа и на ехограф ще е супер. При мен баткото е бил с увита пъпна връв, но това се видя чак при раждането, не го гледаха предварително.

# 745
Moon, стискам палци всичко да се случи както желаеш. 🥰 Аз съм от Силистра, малък град, тук при преносване от 2 дни ме приеха в болница за наблюдение, но съм чела в по-големите градове, че е практика просто да се ходи всеки ден на тонове. Зависи от тоновете на бебето, може и 10 дни да преносиш преди да решат индуциране, ако всичко е наред с бебето. Ти си отиди утре на тонове в болницата и попитай все пак, навсякъде е различно. Стискам палци бебчо да тръгне да излиза сам. 🥰

# 746
Здравейте,
Някоя от вас има ли опит със следното. Всяка вечер по едно и също време бебчо се буди между 23:30 и 00ч и се започва един 3-4 часов маратон от неспане, изнервя се и мрънка в леглото, вземаме е на ръце и да лежи на нас, но това не помага с преспиването, видимо детето си е изнервено, рита с крачета, мрънка, плюе биберона и след 3:30 сутринта заспива сякаш нищо не е било. Вчера пробвахме да я събудим по-рано, да ѝ направим баня, хранене с идеята да се измори и да заспи. Към 19ч стана в 22ч вече приключвахме с процедурите, 22:30 се започна до 3:30... Как мога да помогна на бебчо?

# 747
Мерси за пожеланията! Нямам търпение да се радвижа и да си взема бебчо. Амбицирала съм се да седи при мен по цял ден. 😄
Той е много, много беличък и акушерките казват, че е мое копие, нямал общо с баща си. 😅Това беше най- често задаваният въпрос вчера - бяло ли е. Иначе, не, не сме расисти в моята рода 😅😅😅

# 748
  • Варна
Здравейте,
Някоя от вас има ли опит със следното. Всяка вечер по едно и също време бебчо се буди между 23:30 и 00ч и се започва един 3-4 часов маратон от неспане, изнервя се и мрънка в леглото, вземаме е на ръце и да лежи на нас, но това не помага с преспиването, видимо детето си е изнервено, рита с крачета, мрънка, плюе биберона и след 3:30 сутринта заспива сякаш нищо не е било. Вчера пробвахме да я събудим по-рано, да ѝ направим баня, хранене с идеята да се измори и да заспи. Към 19ч стана в 22ч вече приключвахме с процедурите, 22:30 се започна до 3:30... Как мога да помогна на бебчо?

Ние сме така,от 18:30-19:00 до 23:00 ..тогава го хващат коликите и реално нищо не го успокоява ..нито гушкане,нито баня,абсолютно нищо,два дена проспива този интервал ..но пък сега друго-вечер от 00:00 до 6:00 не иска да спи ..отваря едни очи и край..

# 749
Дух, Сиси,

Няма как да не изпитваме вина и да не помним какво е било само с 1..
Но Духче, точно ти преди няколко месеца ми каза, че брата/ сестрата са най-големият подарък за голямото дете Simple Smile
Екранно време, шоколад, всичко с малкото ще е различно, ама това е положението 😀

Иначе ако сън искрена, една от причините да се радвам,че не кърмя, е че мога са оставя бебето за малко и да отида някъде само а баткото

Общи условия

Активация на акаунт