Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 430
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
При нас пък таткото има рожден ден на 17-ти декември и да видим дали няма да го изненадат 😅

# 736
Момичета и аз имах Слаби дни от към ритници; Вчера даже тъкмо си викам “бре, не мърда това дете” и като ме започна… 1 час кошмар… Вече ми се ражда. Снощи имах контракции, но нищо особено. Само го размятам тоя търбух; върна се задуха нощем, ставането за пиш, запек и умора непрестанна, спи ми се като на пор. И искам да излизаааааа 🥹

# 737
Носи се новото изследване. Затова си имат давност Simple Smile Не е като кръвната група за цял живот.

# 738
И аз имам 8 дни до термин, също без признаци бебка да излиза. От 20 дни съм с паднала тапа, ама дреме й на нея. Към 14-15 часа като почне да рита и да се разтяга деня ми приключва....болки в пикочния мехур, в ребрата, киселини...едва вървя, едни остри, рязки болки в слабините, в матката...като я мързеше до сега поне да прескочи 5ти и 6ти, че за 5ти си имам причини с нечии рожден ден, а на 6ти не искам, че цял живот ще има някой, който да ми обяснява, че си е дошла с името пък, аз не съм я кръстила нито Николета, нито Николинка. 🤣 Утре съм на преглед, нямам търпение да видя физиономията на АГ-то като ме види пак с тумбака. Човека мислеше, че преди 20 дни ще родя, ама неее. 🤣 Вече сигурно ме виждаш по-често от колкото вижда жена си.

Иначе аз съм от страшно малък град, всичко ми е на 5 минути, така че ако евентуално тръгна да раждам най-много време ще ми отнеме да изчакам таксито. Че моя мъж до утре ми е взел колата и всеки ден - нямаш кола, недей ражда днес. И аз слушам и изпълнявам.

# 739
Следобед ще пускам нова тема, а напоследък съм много разсеяна. Ако още някой родил иска да го включа да ми драсне

# 740
Прегредаха ме мен  нищо че почаках. Поне всичко бяха мили и никой не су дразни, че идвам с тъпи оплаквания.
Всичко си е наред и си кротува малката. Няма изгледи за скорошно излизане 😄

# 741
Аз отивам за очен преглед, че направо изключих, добре че АГ-то ми напомни вчера. Да видим как е положението.
Ще кретам пак по стълби нагоре-надолу 😂

# 742
Аз намерих педиатър, уговорихме се, че след като ни изпишат ще звънна да дойде вкъщи и после ще го регистрираме.
Остават ми все по- малко задачи от дългия списък  😃

# 743
И аз минах повечето задачи от списъка, даже май прекалих с играчките. Тъй като трябва повече да лежа, за мен е поръчването, а за мъжа чистенето и гладенето. Остава да се изперат и изгладят дрешките, но се надявам поне малко да мога да се включа, за да се чувствам по-активна.
Дръпнахме малко датата за секциото, тъй като лекарката има съображения, свързани с песара и плацентата, и новата дата ми носи повече спокойствие, че вече си мисля само глупости.
Тези дни спя по много - около 14-15 часа. Лошото е, че ако след това бебка спи се филмирам, че не се движи нормално. Вчера на прегледа се жалвах пред моята лекарка и няколко нейни колеги. Да знаете, лекарите с много смени не са публика, която може да съчувства, че спите твърде много, макар да опитаха. Simple Smile

# 744
И аз имах дни с по-слабо ритане. Явно е нормално, ама…
Веднъж ходих и на извънреден преглед.
Ние сме добре. Аз се възстановявам, малкия спи и яде. Имахме малко трудности, но бяхме спокойни и се доверихме на решенията на лекарите. Първо беше в кислородна палатка, после са го захранили, но е повърнал и му се е гадило и стоя без храна да го наблюдават около 24 часа, но вече всичко е наред.
Дух, Константин, 2.12.2024, 3530гр и 52см.
Благодаря ❤

# 745
И на мен ми остава една седмица до термина, нямам никакви признаци на раждане и почнах леко да се филмирам че ще преносвам. Имам няколко стягания на ден и нищо друго, никакви болки. Казват ми да съм спокойна и че може изведнъж да тръгне, но нямам никакво търпение 😀
А и знам колкото и да чакам и каквото и да правя то бебето си знае кога да излиза, но не мога да се спра да го мисля😂

# 746
Вижте какъв готин сайт намерих, но за жалост вече съм готова отдавна с дрешките и няма как да се заривам Simple Smile))

# 747
На нас ни пристигна коледната елха, надявам се тези дни да успея да участвам в украсяването. ❄️
На вас казали ли са ви прогнозно колко см ще е бебето? Комплектът ни за изписване е размер 50, сега се замислям, че може да му е малък.

Мо, няма публикуван линк.

# 748
Моята дата за секцио е 27-и. Дано не избърза, обичам всичко да ми е планирано и да няма изненади 😃

# 749
Нашето бебе днес го мериха 3600..кой знае колко ще стане. И е с един дълъг крак. Чудя се дрехите 50 дали да не ги отделя съвсем 😄 Направа в 56 ще влиза според мин

Общи условия

Активация на акаунт