Проблемът с Гугъл хранилището

• 961
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Вече ежедневно получавам съобщения, че мястото не ми е достатъчно. Днес вече ме заплашиха, че ще спра да получавам поща. Доколкото разбирам и много други хора са така. Трия, трия и пак не стига.
Опциите са ми да си купя място.
Или да си загубя профила?
Имам ли други опции?

# 1
Самите мейлове са много малки на размер, намери мейлове с прикачени файлове и изтрий тях или изтрий снимки от Гугъл фотос - те също са вързани към същия акаунт и тежат най-много.

# 2
Наскоро правих голямото чистене, бях на 92%.

Иди тук и виж къде заемаш най-много място:

https://one.google.com/u/0/storage?hl=en&utm_medium=web&utm_sour … g1_landing_page=2

Оттам избери синия бутон "Clean up space". Махни големите файлове, обикновено видеа, но и снимките се натрупват. Ако е в пощата можеш да подредиш само писма с приложения и оттам да си ги свалиш и да ги изтриеш.

Направи си втори Гугъл акаунт, това също е вариант, и там да сложиш най-големите файлове.

# 3
  • София
Безкрайно благодаря! Намерих си стари мейли с прикачени материали по работа, които явно са тежали.

# 4
Супер! Изтриваш ги и от кошче и си като нова.

# 5
Да и аз имах такъв проблем. Няма как. Мястото е недостатъчно, за да можеш да набиваш пари. Триене и да остава най важното или да се направи така че да не копира повече снимки от галерията.

# 6
  • София
Изтрих цялата папка Изпратени.

# 7
И аз имам същия проблем и исках да питам същото...

# 8
  • София
Както казах, изтрий папка Изпратени. Аз имам още една папка, ама хич не искам да я пипам, поради ред причини. Ама и на нея ще й дойде реда.

# 9
Rockstar,защо не свалиш всичко което ти трябва на флашка/външен диск или просто на лаптопа и останалото не изтриеш.
И при мен беше така,всички видеа и снимки свалих на флашка,изтрих всичко и сега съм почти на нула.
Гугъл запаметява всичко до което има достъп и пълни хранилището,не само от мейли.

Общи условия

Активация на акаунт