Подарък за учителка!

• 1 605
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ами според мен да подариш на учителката принтер, тонер или три кашона с хартия е равносилно мъж да купи на жена си тенджера, тиган и чувал с картофи. За удобство на целия клас или на цялото семейство. Ама като чета отзивите, никоя жена не се радва на подобно внимание.

# 16
Ами според мен да подариш на учителката принтер, тонер или три кашона с хартия е равносилно мъж да купи на жена си тенджера, тиган и чувал с картофи. За удобство на целия клас или на цялото семейство. Ама като чета отзивите, никоя жена не се радва на подобно внимание.

И аз не бих, при все че съм доста практичен човек. Но тъй като така и не разбрахме какво налага да се подарява подарък на учителката и кой ще го подарява, можем само да си чешаме клавиатурите и да се забавляваме.

# 17
От миналата година сме в нов клас. Никой не взима инициатива да събира пари ,за каквото и да е. Миналата година нищо не й подарихме. Понеже родителите повдигнахме въпроса за коледно парти на децата ,тя беше против,каза че такива символични коледни подаръци са не нужни. За това и аз нищо не подготвих за нея.
Тази година съм поръчала кожени ръкавици и шал(по практичен подарък) и някакъв коледен сувенир или картичка ще добавя.
Големия син си събират пари и купуват общ. Миналата година беше гривна пандора,тази ще е медальон.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 07:46 от dik

# 18
В момента пъзелите с много части (над 2-3 хил.) са много нашумяли и се радват на голям интерес. Има най различни картинки и дори фигури на самите парченца. Ако картинката подхожда и на интериора, може да се залепи, рамкира и окачи на стена.

Общи условия

Активация на акаунт