Какво мислите за Rowenta hair therapist

• 6 753
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте
Не съм сигурна дали въпроса ми е за тук, за което се извинявам предварително
Някой ползвал ли е rowenta hair therapist
https://www.rowenta.bg/hair-therapist
Косата ми е права( като метла) и от както се помня я огъвам, навивам и къдря, предимно с маша( краищата).Какво ли не е преживяла за 30г
Естествено се появяват цъфтежи, които се отразяват...но я поддържам дълга под раменете.
В последно време цъфтежите са повече, което вероятно е от това, че започнах да я боядисвам заради белите коси( с без амонячна боя)
Използвам кристали, масла балсами винаги и от доста време.
Въпроса ми е - това нещо струва ли си парите и дали ще има ефект от него за моя проблем?

# 1
И аз се интересувам и следя!

# 2
Вчера си я взех , но още не съм я ползвала ,защото се оказа че ми трябва деминализирана вода (без варовик)
В магазина казаха, че нямат обратна връзка засега, защото им е нова за тях ... Е, аз им обещах лично да им кажа , но ще трябва да мине поне месец за да видя резултат. Иначе моята коса е дълга почти до кръста, боядисана с цъфтежи и изтънял косъм ( предполагам от годинките 🤣, бях с гъста коса и плътен косъм преди)

# 3
Здравейте, ползвам четката от вече 1 седмица и мога да кажа, че е страхотна, заглажда и прави косата по-бляскава и жива!
Купих я, защото косата ми беше изключително изтощена след раждането, накъса, преди това боядисвана и обезцветявана... Та има ефект! За мен си струва си повече, отколкото да се дават пари по фризьорски салони, а и с малко бебе ми пести доста време, използвам я за около 30 мин на ден🙂

# 4
Купих си я и мога да кажа,че съжалявам за дадените 300 лв и повече. В никакъв случай не изправя косата толкова добре,колкото се очаква за тези пари и нищо не прави. Няма как с четка,която се нагрява да се възстанови един косъм. Тази четка заглажда косъма като минете сс нея по него, после като си измиете косата, пак се връща в обичайното си състояние. Никой уред не възстановява косата, пари на вятъра

# 5
  • София
Имаме четката от повече от 2 месеца и мога да кажа, че е перфектна! Дъщеря ми я ползва, която е с дълга и гъста, и от скоро начупена коса (от пубертета). Като се изсуши е доста бухнала и фризи. С четката нейната коса става перфектна - права, пригладена и жива. Ако някой иска, мога да приложа снимки, преди и след.
Моята коса понеже е тънка и права - само фризи, не мисля, че ми се получава толкова добре, защото много я сплесква, аз я харесвам с повече обем. Така че аз си продължавам със сешоара, а тя си ползва четката.

# 6
  • София
Определено няма да става и за моята права и тънка коса- аз като вас я предпочитам с повече обем, а не права.
А ежедневнто използване на четката омязнява ли косата на дъщеря ви?

# 7
И аз се снабдих с четката.😀Ще давам отзиви след месец. Има ли доволни сред вас?

# 8
Ще чакам с нетърпение за отзив, аз също се колебая дали да си я взема

# 9
Няма месец, но резултатът е, че колата ми и хубаво оформена, загладена.
Не ми се вярва да лекува чрез гореща пара.
Поне да бяха вкарали нещо за йонизация или инфраред, щеше да е по-достоверно.
Това ми е мнението.

# 10
Аз й се чудя, гледам я и вече на малко по-ниска цена сякаш.
Ако става за нещо и наистина поддържа косата бих я взела (може да си я поръчам за подарък за рд😅). Но реално не са малко пари и ако няма ефект не бих искала да се набутвам/е.
Не ми трябва да изправя.
Тя моята коса е до раменете. Но ако е истинска функцията й.. ще е супер.

# 11
Побутвам темата отново, извинете ме, но вече имате ли отзиви след дългосрочно ползване? Има ли ефектът на възстановяване, който обещават или са загубени пари?

Общи условия

Активация на акаунт