Ре-ендопротезиране на тазобедрена става

• 313
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, преди месец, два потърсих информация за ре-ендопротезиране на тазобедрена става и почти нищо не намерих. Така, че реших да споделя моя опит. Надявам се да е полезен. Преди 23 години смених и двете стави, и разбира се, преди 2 месеца едната се разтропа. Ходих на преглед и доктора каза, че трябва да се смени, но има някаква вероятност да се счупи таза при вадене на чашката. Намерих връзка с болница Мемориал-Шишли в Истанбул. Хората буквално ми организираха приемането за 3 дни, а тук ми казаха, че трябва да чакам почти 2 месеца. В болницата си имат преводачи на български, момичета от България с турски произход. Няма да изпадам в подробности, но от слизането от самолета всичко е организирано от болницата. Трансфери, хотели и непрекъсната връзка с преводачите. В понеделник пристигнахме със съпругата (имате право на придружител в болницата и ви настаняват в самостоятелна стая, поне 4 звезди по стандартите на нашите хотели, храната също е като в скъп ресторант). Във вторник беше прегледа, а в сряда операцията. Всичко мина като по ноти. След операцията се чувствах много по-добре, отколкото след първата операция. Въпреки, че навсякъде пише, че втората операция е много по-сложна и по-травмираща от първата. Сложиха ми керамична става, за която прогнозираха около 30 години живот. В неделя ме изписаха и директно се прибрах в България. Вече един месец след операцията и всичко върви много добре. Ако някой желае повече информация, нека ми пише.

# 1
И се регистрирахте днес в 17.41ч специално да споделите това?

# 2
Не бе, регистрирах се, защото сега съм три месеца болнични и нямам какво да правя! Имате ли представа, когато ви кажат, че можете да останете инвалид за цял живот и няма от къде да получите адекватна информация? Когато човек изпадне в паника, лесно взима грешни решения. Споделил съм информацията за хора, които са в сходна ситуация и не знаят какво да правят. Минал съм по-този път и мога да помогна с информация.

# 3
Имам представа! И от ендопротезиране и не само на тазобедрени стави.

Общи условия

Активация на акаунт