МНОГОДЕТНИ МАМИ 11

• 12 480
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Леле, Теди, колко е пораснал Йоан, направо не може да бъде! Ти си една мама-вълшебница, как ги правиш тези работи?

Аз със сигурност ще ви гледам в понеделник, защото ме викнаха в ТВ Здраве за предаване от 20 до 22 ч. И добре, че е така, защото иначе щях да ви изпусна - вкъщи нямаме въпросната ТВ.
Обаче обещаха да дадат диска от предишните участия! И то без да ни вземат 60 лв., както бяха зинали по едно време. Не че ние имахме намерение да им ги дадем, де.

Кланче, и твоята Дивна си отговаря на името. Как го уцелихте?!

# 76
Свате, нищо не казваш - ще дойдеш ли при мъжа на Илиева? На мен ще купи кола ....
Теденце, видяла съм ги - не си мисли, ама нямам какво да ти предложа Цоцоланка ми взе най хубавите деца! Прекрасни са всичките ти дечица, а най малкия направо - майсторски изписан! То човек с опита се учи.... леле, представям си близнаците на сватята!

Обещала съм на Лъчо още един път да го направим.....когато след години правим 4-то .... Така,че ще спазя обещанието си! Съжалявам! До сега сме го правили всичко на всичко за 15г. - 3 пъти, чака ме още 1- но Лъчо си го е резервирал, така че съжалявам! Викай друг за помощ! А като чета на теб ти трябват близнаци - за да си вземеш за зет Йоанчо на Теди.

Каишка за да пратиш адреса на активна - където има постинг на активна, долу има едно бутонче ЛС. Натискаш го него и отиваш директо в изпращане на лични съобщения. В полето - досущ като това за отговори в теми - си пишеш каквото желаеш и после натискаш изпарти и това е. А когато си вече във форума натискаш следното Нови отговори на моите публикации, което се намира горе в левия ъгъл на старницата, под името ти. Ще ти излязат темите, в които ти си ПИСАЛА и като натиснеш едно като книжка в края и ще видиш последното мнение в съответната тема. Докато е тази тема - ще получаваш винаги актуалните отговори, но когато има нова - просто натискаш последния линк в последната тема, които е за новата тема. Пишеш в нея и отново си в час! Малко е дълго обяснението, но ще се справиш. Ако не - викай деца за помощ!
И като казах деца - за статистиката може ли да напишеш, ако желаеш, ЧРД-та на семейството си. За съжаление вече обновление в тази тема е невъзможно, но за новата... няма да има проблем!

gaby_s  питай Стоян дали напр. с помощта на Джулис и др.,които разбират от компютри, би се съгласил да направи сайт на нас, многодетните? Да си си имаме наше си място под слънцето.Напр. в хит.бг има безплатни места, доколкото знам. Незнам той е по-запознат от мен и да даде идеи!

teddyvas помолиги ги господата от Здраве да ти направят диск с твоето участие и ние от теб ще си го разпространим помежду си,защото искам да те видя и да те имам! Въобще искам всичко с наши хора от Здраве! Гледам секстет е уредила нещо, това е добре!

Мами, днес ми бе много хубав ден да се похваля! Но не защото бе 8 март, а защото бях с любими хора! Лека ви!

Банкетаджийките - казвайте как е нощния живот!!!!!!

# 77
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

Бъдете здрави,безкрайно щастливи,
винаги усмихнати,нежни и добри,
много обичани ,красиви и винаги носещи гордо името ЖЕНА !

# 78
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
renisa  вземам го туй горкото дете със скъсаната риза,кото попски зет  Thinking да кажем,че гол и гладен няма да ходи!
gaby_s и по вашите снимки се загледахме  Mr. Green
По случай днешният празник темичката ни е станала неузнаваема-стихове,песни,картички Hug само могат да ни завиждат другите
  bouquet kaishka   Hug добре си дошла сред нас...бързо ще напреднеш с материала
Днес каква приятна изненада ме връхлетя,връщаме се с моят мъж след пазарене вечерта и гледам ..колата на свата/пък те сега живеят в Нова Загора/Влизаме си у дома,Павел щастлив с гостенката си-любимата му Тони  Flutterиграят на семейство Joy..После снахата ми каза стихче за МАМА и получи от мама Дидка подарък-бонбони за почерпка.В събота ще си ходят..и това много натъжава нашият младеж Sad Вече крои планове как сме щели да идем на 20 март за рожденният и ден в Н.Загора
 ooooh!нямам си съдомиялна..мивката пълна,обаче аз отивам да си лягам

# 79
Мами, държа много да ви покажа този сайт. От там можете да си изтеглите филмчетата за човека - във втората част - не съм на ти с аглийския - на третата картинка с бебето си теглите 1363 където има букви и гледате невероятен филм за зачатието, развитието на бебето в утробата и има раждане - съвсем истинско - в домашни условия.Филма е страхотен, заслужава си, много готино е направен, със специални ефекти, въобще гледайте го. Само част 2 съм гледала, тегля и другите, после ще казвам как са те, но са супер предполагам. В този сайт ми прави впечатление,че има страхотни научно-популярни филми. Не съм ги разучила, но итова ще стане! Има и субтитри на бълг. Те са точно срещу филмчетата! Успех и приятно гледане!

Сайта - http://kolibka.com/movies.php?cat=human

Ще помоля мама без работа,която е на ти с английския да приведе заглавията на всички филми,които ги има - или поне на една част, или поне на по-интересните. Благодаря предварително!

# 80
tedyvas,нашите деца голям разговор направили по SKYPE-a
А за диска,нареждам се и аз на опашката ,помислете за нас,които нямаме бг телевизия
Мама Цоцоланке,Стоян каза ДА newsm10 за сайта.Ще мисли тази нощ и утре на прясна глава ще ни пише идеите си
Дидка,не само твоята мивка е пълна.Опитах се да мия чинии с Давид,че много обича,ама понамокрихме и се отказахме.Батко му Стоян го приспива...ама като слушам...разиграли са smile3540 се и ще ходя да помагам... 1countingsheep

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 08:48 от gaby_s

# 81
Добро утро! Как са купонджийките?
По случай празника пропуснахме къпането и цяла нощ гуках по тоя случай! По изморена не съм била! Егати си му и празника! ooooh!

# 82
Искам и аз най-сетне да покажа някоя снимка!
Току-що се регистрирах в snimka.bg и вижте

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112181&photo=5

а сега - ще пробвам "виж пилотаж"
...
ама нищо не стана.
Ще взема уроци!

Я сега след уроците - да ви поздравя с Празника на мама

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 10:48 от СуперТеди

# 83
  • Варна
Дубрутру,мамчета!
Не питайте как са купонджийките!Зле!Днес ще реанимирам!
То бяха хора ,ръченици,кючеци,големи танци паднаха.Краката тупкат,главата камбана.
Сякаш съм паднала от 3-я етаж по гръб Mr. Green!
Прекарахме си страхотно,настроението беше на МАХ!
Сега ставам,ама май пак ще лягам.Добре,че беше тати да оправи сутринта малките и да ги заведе на градина.И той празнува снощи с 1 татко у нас и децата станаха 4.Вкъщи е паднала бомба и на всичкото отгоре няма и вода.Май наистина ще лягам!
Снимки ще пусна след обяд,като ги кача.
Хайде, чао и да почивате днес!

# 84
  • София
Габи,и аз така разбрах  Wink Много се радвам.Дано на Стоян му е било приятно.

Теди,много сте хубави! Справила си се.Браво!

Кланче,съжалявам,мила.И ние бодърствахме два часа тази нощ-просто не му се спеше на човека.Ех,да можех да си поспя сега Tired

Цоцоланке,ние си ги купихме с вестника.И трите части са хубави и не съжалявам.Но ще разгледаме и другите филмчета в сайта.Благодаря!

Секстет,растат си децата.Вие като нямате време да дойдете да ги видите на живо,ще ги гледате изведнъж пораснали  hahaha
  bouquet

# 85
СуперТеди, и тримата мишоци са много сладки! А вие с таткото изглеждате като младоженци! И аз искам да направя такава снимка в рамка, ама нещо не успявам.
Днес сина на мъжа ми има рожден ден, затова ви черпя виртуално за негово здраве! Много си го обичкам, защото е голям сладур и умник. Даже сега се сещам, че мога да го сватосам с някоя от щерките ви.

Весел ден на всички!
Heart Eyes

# 86
Това на ВВС колекцията ли е ? Ние я имаме цялата. Страхотна е - първо беше за динозаврите, после за живота във водата и на земята и сега за човешкото тяло - много са интересни! Тези за динозаврите и пингвините са му любими на Каро - сигурно 100 пъти ги е гладал.

# 87
  • Варна
Това е за Мама Цоцоланка и за другите, на които ще им бъде интересно.

http://bulgaria.ngceurope.com/watch/ProgramDetails.asp?UniId=1070

Може някой вече да го е гледал,аз само 2 пъти.

# 88
Нямаме кабелна - сигурно ще е интересно! Ти какво сега подготвяш сватята какво я чака ли? Тя няма да идва при мъж ти - не разбра ли? Но аз ще го гледам, щото ще идвам въпреки всичко! Кой каза  че съм меркантилна? А? А? Питам! Това е инсинуация! А цвят може ли да си избера за колата?

# 89
Мамо Тони, и  твойто представяне - като мойто... Кой ще ни ги вземе - моя мързел, а ти - боксьорка... Grinning

Grinning Затова не си ги и пробутвам,  Joy - щерката нищо че е слаба, а аз тренирам бокс - има гена на баща си и надвива почти всички момчета, може би само гребците на Габи-С ще я строят  Wink Сега има забрана да влиза в интернет, разкачила съм й кабелите на компа  Twisted Evil, че с този скайп ... вечно беше включен, а трябвя да се учи!
С тези филми за бебета, много се зарибявам. Да не говорим как ме впечатляват малките дрешки за момиченца, и свежи колички и аксесоарчета  Party Че и вашите сладки бебчета  от снимките! Да са ви живи и здрави!  Гледам да сдържам този си порив обаче. А за филмчетата - гледах че има и по Реалити ТВ "Истории за раждане" ... Теди, ще ви гледаме в понеделник!:D

Вчера нямаше време и не съм влизала във форума, прибрах се с баткото към 19 и нещо, а таткото (дъщеря ми и тя се беше включила накрая - след английския си) бяха сложили масата с цветя, френско вино розе, тя беше направила зелена салата, а таткото бяла риба и сьомга, а за десерт - кралски скариди. А ми бяха звъннали, докато бях в движение - дали ще се идвам да готвя. Изненадата успя отвсякъде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт