МНОГОДЕТНИ МАМИ 11

• 12 491
  • 277
  •   1
Отговори
# 105

Момичета, че положението е срамно, спор няма. Обаче нямам намерение да седя и да ги гладам какви глупости вършат. Поне мога да викам!
За другата седмица съм поискала среща с Желязко Христов. Ако някой иска, да идва.

smile3501Ние сме с теб,макар и от разстояние.Успех! newsm10
 newsm51

# 106

Момичета, че положението е срамно, спор няма. Обаче нямам намерение да седя и да ги гладам какви глупости вършат. Поне мога да викам!
За другата седмица съм поискала среща с Желязко Христов. Ако някой иска, да идва.

smile3501Ние сме с теб,макар и от разстояние.Успех! newsm10
 newsm51

През деня мога да дойда. Само свиркай по-рано и ще съм на линия.

# 107
Мартенски момичета, белички кокичета- Ива и Виктория![/

Да сте живи и здрави! Весел празник за вас и семействата ви!

newsm67  party023 Tada

# 108
Момичета, поразпитах за сайт... Положението е следното - доста пари накуп за правенето, после за поддръжка. Създаването на форум е доста сложно... С две думи ме посъветваха да направим такъв, ако има възвръщаемост на парите (поне)! При факта че сме 10-20 човека (на този етап) ентусиасти - не си струва! Пък и нали реклама трябва за популяризацията....
Майчета, защо не пишете и не четете другата тема? Тя е достъпна за всички и е също наша! И да не можете да участвате активно - само идеи и предложения да давате , пак е добре.... Никой не ви задължава да сте членове на клуба - това е лично желание на всяка от нас. Идеята е да направим нещо по добро за нас и децата ни... Никой да не се обижда, но тук сме се събрали уж по отворени, по напредничави и по ентусиазирани майки, които искат по добро бъдеще за своите деца... Ако нещо съм в грешка - свирнете ми да си сверя часовника!

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ И ИВА! Да сте много здрави и послушни!
Ето нашият подарък!

# 110
  • Варна
Честит рожден ден на двете рожденнички!Да са живи и здрави и много щасливи!
 newsm59  Gift  party023 newsm38 Tada  ura
Пускам снимки от банкета.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112222
Има още снимки и по-хубави,но не мога да ги кача,поради по-големия си размер.

# 111
Момичета, поразпитах за сайт... Положението е следното - доста пари накуп за правенето, после за поддръжка. Създаването на форум е доста сложно... С две думи ме посъветваха да направим такъв, ако има възвръщаемост на парите (поне)! При факта че сме 10-20 човека (на този етап) ентусиасти - не си струва! Пък и нали реклама трябва за популяризацията....
Майчета, защо не пишете и не четете другата тема? Тя е достъпна за всички и е също наша! И да не можете да участвате активно - само идеи и предложения да давате , пак е добре.... Никой не ви задължава да сте членове на клуба - това е лично желание на всяка от нас. Идеята е да направим нещо по добро за нас и децата ни... Никой да не се обижда, но тук сме се събрали уж по отворени, по напредничави и по ентусиазирани майки, които искат по добро бъдеще за своите деца... Ако нещо съм в грешка - свирнете ми да си сверя часовника!

Сега ще погледна и другата темичка...
А за сайта...не се отказваiте... страницата ТРЯБВА да е направена с общи усилия,с помоща на приятели и напълно БЕЗПЛАТНО.Ще се плати само домеин име(ако намерим спонсори може да излезе и без пари).Форум мисля,че няма да има нужда да се прави-достатъчно е да слижим link към Forum.BG-Mamma
Има майки,които пишат не само в нашите теми...А с добро обмисляне могат и да се печелят пари от сайта.

Илиева,много си хубава на снимчиците.
  bouquet

# 112
wright , Добре се завърнала! Радвам се да те "видя"! Как сте?

# 113
Здравейте мами.
ClanG благодаря за поканата и на мене ще ми е приятно да се присъединя към вас! Не знам каква точно информация да напиша за нас? Имам 3 дъщери, голямата се казва Елизавета, родена е на 25.10.93, сега е в 7-и клас, средната - Десислава, 16.12.98, тя е в 1-и клас и малката - Дария, 06.12.06 още не учи Mr. Green
  bouquet

# 114
Да се пресединя и аз към Многодетните мами. Аз съм мама Катя родена съм на 1Януари  1981.Аз имам 4деца.
Моите сладури са:  Магда и Алекса - родени са на 7.09.05.
Анелия и Ивон родени са на 02.02.07.

# 115
  • Варна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА     ВИКИ И ИВА! Да са много здрави и безкрайно щастливи!

# 116
Добре дошли на новите мами!    bouquet Определено трябва да се променя първата страничка. Моите също са родени в три различни града.
ClanG, благодаря, сега сме по-добре. Минахме през малко труден период - Робин беше с пневмония, а вирусите не искат да ни пуснат, все някой е зле, но да се надяваме, че с идването на пролетта ще се справим с болестите. По някакви причини профилът ми беше дезактивиран, колкото и да се опитвах да вляза нищо не ставаше, накрая след много опити всичко се оправи.

Ама че съм и аз   Embarassed - как рожденичките ще си поделят едно мече - ето подарък за каката  Grinning

# 117
  • средноголям град в България
Да са живи и здрави рождениците! Много късмет и усмивки!  ura smile3510 Flowers Sunflower

Добре дошли на новите мами! Успех! smile3525
мамма, как се справяш с 2х2 - това се казва многодетна майка.  Ти направо си  за рекордите на Гинес. Браво на теб.  newsm63

# 118
  • София
Добре дошли на новите мами!   bouquet  bouquet
Страхотно е,че идват още момиченца,че нещо станаха малцинство  Wink Да са ви живи и здрави!
Чувствайте се у дома си!

ЧРД  на Вики и Ива! Да са здрави и щастливи!

Wright,добре си си дошла!Дано да се видим на Пролетния празник!

# 119
Благодаря ви за поздравите! Hug
Честит празник и на Ива! Да е жива и здрава и винаги щастлива! Peace
Почерпката и купона ще е утре, че вуйчото ни е на изпит в Свищов / взе го с 6 /, а без него не може. Така че утре ще ви черпя!
Целувки на всички! Heart Eyes
Добре дошла на мамма и тук! Hug Наистина е за рекорд. В близнашките мами има още две такива майки с две двойки близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт