🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 258
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 30
Мерси за новата тема, много хубава анкета, с интерес ще следя резултата

# 31
Попадна ми онзи момент когато Бистра помогна на Мая да нареди топчетата. И ми направи впечатление, че Бистра изобщо не се сети да ходи да помага на Мая, а Мая я извика и чак тогава тя се спусна да и помага. Това сега ми се наби някак в очите и ми светна една лампичка колко Бистра си е самодостатъчна и егоистична и доколко пък чак толкова е привързана към Мая. Май всичко е една поза от нейна страна.

# 32
Интересно от интервюто с Влади:

пътувал е много, напълно сам, живял е няколко месеца в Дания и 10 години във Франция
• направил си е апартамента напълно сам без майстори
• казал си е, че за нищо на света няма да има взаимоотношения с жена в предаването, без значение коя е вътре
• бил е на косъм да не го вземат в предаването, само една от редакторите се е застъпила за него и вече на влизане му е казала да внимава да не се издъни и да не се държи като палма
• имал е рана от първия ден от скачането от лодките, която му е стояла 1 месец след прибирането му в София
• когато са сформирали лагерите, той и Венци не са мръднали, всички са отишли при тях и така са създали Нумеролозите
• гълтал си е корема да изглежда добрe 😆
• знаел е, че Рената го харесва, била много странна, имала биполярни разтройства, ядяла е от храната, докато готви, използвала е малкото олио, с което разполагат, за да си маже лицето 😆, написала му е много грозни неща на съобщение, пускала е постове против него, след излизането им, докато са гледали епизодите, тя не виждала нищо лошо в образа си
Венци играел роля, не е такава шматка каквато се изкарва, много по-умен е, отколкото изглежда, когато Марина е паднала, той пръв е скочил във водата да я спасява, свирел на гайда също така 😁
• не е усетил в предаването Георги като злодей
• симпатиите му към Бистра са режисирани от продукцията
• в началото с Дзами са имали много дълбоки разговори, които не са излъчени и тогава са се сближили, смята, че Дзами ги е разкрил на колелото, за да оттегли прожекторите от себе си, от този момент има неизлъчени кадри с реакцията му, станало му е много тъпо, когато е разбрал, че Дзами играе с Киро, въпреки всичко в момента са в много добри отношения
Дзами е казал, че не е важно с кого играеш, важно е всички да играят за теб (сещам се за спойлерът на Ники Николов)
• останалите участници пуснали слух, че не може да плува, а това изобщо не е било така
• на изометрията с Бистра е загубил, защото са ги накарали да си затворят очите, но не са го излъчили
• Ники Николов е помислил, че нарочно е изгубил в битката от Иван
• много му е било притеснено при преместването им в лагер 1 заради храната, не го е направил за да изглежда като герой по телевизията, по-скоро е мислел, че ще изглежда като предател, заради реакциите на Нумеролозите
порязал се е на корал, раната му се е замърсила и се е възпалила, и това е причината за състоянието му последните дни
Еляса пръв му се е обадил и са се видяли след отпадането му, макар че не са били близки
• подробности относно връзката им с Вики от "Къщата на инфлуенстърите", ако някой я следи и му е интересно:
Скрит текст:
Вики и Еляса са били съквартиранти. Когато Влади е излязал, Еляса пръв го е потърсил да се видят и след това Вики го е последвала в Инстаграм. Той е видял, че имат общ познат - Еляса и е искал да се запознаят. Писал ѝ е, излезнали са и така започнало всичко. Каза, че Вики също е искала да влезе в Острова, но ако са се запознали там, е категоричен, че е нямало да стане нищо между тях. В момента живеят заедно, а Еляса живее с Кънчо. В следващия сезон Вики отново иска да влиза, а след него щели да започват с децата.

Видях, че някой вече беше писал за Влади, но реших да пусна и моето обобщение, така и така вече го бях приготвила. 😅

# 33
Мерси за обобщението на подкаста с Влади. Аз също видях много грозни сторита на Рената срещу Влади.

Беше си пуснала как Влади бедства, казват, че е с 40градуса и тя пише "karma is a bitch" и много подобни сторита в контекста, че болестта му е заслужена, защото се е държал лошо с нея.

# 34
Попадна ми онзи момент когато Бистра помогна на Мая да нареди топчетата. И ми направи впечатление, че Бистра изобщо не се сети да ходи да помага на Мая, а Мая я извика и чак тогава тя се спусна да и помага. Това сега ми се наби някак в очите и ми светна една лампичка колко Бистра си е самодостатъчна и егоистична и доколко пък чак толкова е привързана към Мая. Май всичко е една поза от нейна страна.

Аз също го забелязах това още на играта, но го отдавам по-скоро, че няма нагласа да играе по този начин (съюзяване). Тя мисля беше индивидуален спортист и си действа като такъв.
Тази самодостатъчност, която може и да се сбърка с егоизъм (пък може и да е де) идва точно от там според мен. Има разлика как подхождаш в индивидуалния спорт и как в колективния.

В индивидуалния си сам и разчиташ само на собствените си сили и преценка, това са те учили през цялото време, за разлика от колективен спорт, там няма как да стане по този начин и бързо те вадят да постоиш на скамейката,  ако задържаш топката за себе си.

# 35
Благодаря за преразказа и аз, беше ми интересно какво е разказал Влади.

Гуспата е организирал игри тази събота и неделя, били са там Дзами, Венци, Киро, Берке и Рената. Гледах клип, в който Дзами се състезаваше с някой в дърпане на две гуми свързани с въже. Венци много ентусиазирано го подкрепяше.

Имаше и участници от Фермата, "любимецът" ми Петър от последния сезон викаше силно за противника на Дзами.

# 36
Благодаря, благодаря за най-страхотната тема с най-страхотните домакини! Flowers Hibiscus
Анкетата е супер, няма да си изброявам отговорите, само ще кажа, че който искам да победи, не значи че ще успее, ама каквото такова.
Благодаря за преразказа на подкаста с Влади, бих го гледала с удоволствие, защото много го харесвам това момче! Има страхотна харизма и дано е намерил достатъчно добро за него момиче с тези планове за съвместно бъдеще, че малко се притеснявам.

# 37
  • Враца
Много яка тема!
Много се радвам, когато някой разказва надкастовете, защото не мога да изтърпя водещите.
Десният е гнусен, а на левия не му разбирам.

# 38
Надкаст коментират с по-голям ентусиазъм ергенът, отколкото стратегически и приключенски реалита. Неделчо е доста отегчен.

# 39
  • Враца
Мерси за обобщението на подкаста с Влади. Аз също видях много грозни сторита на Рената срещу Влади.

Беше си пуснала как Влади бедства, казват, че е с 40градуса и тя пише "karma is a bitch" и много подобни сторита в контекста, че болестта му е заслужена, защото се е държал лошо с нея.

Вибрираща глупачка!

# 40
Ръчнах да потърся гаджето на Влади. Първо се обърках с една Виктория от игри на волята, която общо взето ми хареса. После разбрах, че не е тази ами е от къщата на инфлуенсърите. Иии.. само от снимката има доста семпло излъчване. Не че няма хубави черти но..има вид на посредствено момиче. Не излъчва интелигентност. Жалко, според мен Влади заслужава нещо по. Ама може пък и да си я заслужава нея знае ли човек.

# 41
Кънчо живее с Еляса - ето това е новина за мен, не знаех, че са така ориентирани.

# 42
Просто са съквартиранти.

# 43
Новата тема е както винаги със супер добре подбрана информация!
Искате ли другата седмица да има е анкетата кой е този участък със стратегия за обличане? Ако не се е разкрил до тогава де....
Аз първо мислех, че е Венци. После започнах да клоня към Мая заради бодитата и специално подбраните дрехи за скока от лодката. После пак Венци....
Възможно е и да е Бистра заради клиновете.
А Митов изобщо не сме му обърнали внимание сваля ли тениската понякога🤔

Аз също го забелязах това още на играта, но го отдавам по-скоро, че няма нагласа да играе по този начин (съюзяване). Тя мисля беше индивидуален спортист и си действа като такъв.
Тази самодостатъчност, която може и да се сбърка с егоизъм (пък може и да е де) идва точно от там според мен. Има разлика как подхождаш в индивидуалния спорт и как в колективния.

В индивидуалния си сам и разчиташ само на собствените си сили и преценка, това са те учили през цялото време, за разлика от колективен спорт, там няма как да стане по този начин и бързо те вадят да постоиш на скамейката,  ако задържаш топката за себе си.

Аз съм на същото мнение.
Но някои хора го виждат това нейно поведение като егоизъм и високомерие.
Наскоро разбрах, че тя е била старши треньор по гимнастика, 01/2016 - 02/2020
West London Gymnastics - Лондон.
Съдия по художествена гимнастика, 02/2018 - 02/2020
West London Gymnastics - Лондон

Тоест около 2015 година е спряла да се състезава.
И да никога не е играла отборно.

# 44
  • Другата България
Кънчо живее с Еляса - ето това е новина за мен, не знаех, че са така ориентирани.
Blush А за мен не.
Още в самото начало на формата, когато имаше дискусия в темата по този повод съм сигурна, че писах за тези си съмнения, но тогава си спомням, че и разговор, и тема завиха в друга посока, нещо реагирах остро на подозрения за Марина, че е би /тогава ми беше фаворит/, това пък не се разбра правилно от хора като Снежко и разни други /които пък ми скочиха, че съм диктувала какво да се пише, а това нямаше нищо общо.../, и така и остана висящо. Както и да е, но относно Кънчо специално още на “пръв прочит“ имах някакви такива подозрения, и сега като се връщам пак в началото дори си спомням, че писах/ме/тогава дали това не е причината “случайно“ да са в един лагер с Мимо. Blush
Разбира се, може и наистина да са просто съквартиранти.

Много благодаря за преразказа на надкаста с Влади.
Хареса ми това за редакторката с палмата /не съм аз, въпреки, че сравнението някак ми дойде отвътре още от самото начало/.Blush
Радвам се, че не съм се излъгала за Рената, а и не само. Интересен е и слоганът на Дзами, това, че трябва всички да играят “ЗА ТЕБ“, а не с теб - нещо, което не спирам да повтарям, но то се отнася ЗА Бистра във формата, човекът, който го постигна е именно тя.
Ясно е, че идеята на Дзами е била точно такава, то си му личи по поведението и това, че хем е с много хора, хем няма доверие на никого, лута се между “съвети на старейшини“, бивши гаджета, евентуални партньори, настоящи и бъдещи коалиции, срещи в джунглата и по лагерите....заради  тази съвкупност и направи онова в кръга с Влади - видя един човек по-малко, който НЯМА да играе ЗА него....ама Дзами, не става така мой човек. Бистра го направи с финес, а ти като слон в стъкларски магазин.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:28 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт