🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 266
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 45
Според мен е твърде очевидно да е Венци. Очаквам някой от миманса да е, защото се говори за човек, който се е скатавал умишлено (ако не бъркам ситуациите), а Венци не отговаря на това условие. Не мисля, че е и Алекс, той също не си дава умишлено зор, но при него е по-скоро дебнене на точния момент. Това да са двамата остриета на игрите го дадоха преди няколко предавания как Алекс го предложи на Миро. Чакаше удобния момент.

# 46
  • Другата България
Сега по анкетата.
Играч на седмицата - категорично Петя. В предходни постове съм писала защо, един от запомнящите се положителни за мен образи във формата, чисто игрово. За съжаление, слаба социална игра.
Кои трима желая да спечелят - от наличните нямам промяна в предпочитанията - Гогов, Вера, Миро.
Кои трима ще спечелят - трудно е предвид променящите се обстоятелства в здравословен аспект на участниците. Към днешна дата, мнението ми за Гошо си остава непроменено - той ще е единия финалист, това го мисля и го пиша от доста време, и ще е заслужено с оглед това как играе /физически, социално, стратегически/.
За другите двама се колебая. Венци според мен ще е втория /след отпадането на Влади/.
За третия, ако не беше промото и ония крака, бих казала Алекс. Защото за мен третия ще е един от “палмите“ през сезона - и това съм го писала. Иска ми се да е Вера, колебая се между нея, Ванеса и Митов.
Дали подкрепям Миро относно играта ЗА Бистра - НЕ, разбира се.
Ще заиграе ли Бистра с Гошо - да, според мен. Но няма да е някаква типична коалиция, очаквам нещо и там да се завърти, минава ми през ум и че групово /с Дзами и Миро/ може да решат да “бламират“, или дори блиндсайднат Гошо..или просто мечтите са безплатни. Blush
За отношението на Гогов към Петя също съм писала - твърдо НЕ.
За номинацията на Вера за Влади - Не. /тук признавам, че съм пристрастна/.
На въпроса за Дзами - за кого би бил по-лоялен, се затруднявам да отговоря. Моят отговор го няма - за себе си.
Нина и Влади ги изпращам с положителни чувства, Биба просто ми е безразлична, въпреки плюсовете в нейна полза, че е имало мисъл за стратегия преди влизането ѝ. Само да не беше толкова “куца“......

# 47

Феновете питат Мая с кой е останала близка след Острова? Изненадващо сред тях е Нина...
Викам да спрем да се вързваме на някои скандали на Острова.

# 48
  • Враца
Кой е Кико?

# 49
  • Другата България
Хммм, а Миро?
“Мама“ и “тате“ не са могли да си разделят родителските права над “детето“???
Но пък с Кико, който завещавайки гривните си искаше да “се отсече“ главата на двуглавата ламя???
Ми, добре.
Нека са си близки.
Кънчо.

# 50
  • Враца
Вече съм го и забравила, че съществува..

В този ред на мисли обаче, не споменава Еляса пък те с Кико, нали живеят заедно и се предполага , че "движат" заедно..

# 51
Еляса в неговото интервю още беше казал, че с Кънчо са станали много добри приятели, живеят заедно като съквартиранти, правят общи партита като диджеи.

Ето и една снимка на Мимо от Истанбул, че ми излезе. 😂

# 52
Още от началото много харесвах Миро, продължавах да викам за него в битките и се радвах страшно много на победите му. Но от последната си казах" Не искам той да спечели" Защо ли? Защото имам чувството, че ще си грабне гривните и ще ги сипе в шепите на Бистра ...

# 53

Феновете питат Мая с кой е останала близка след Острова? Изненадващо сред тях е Нина...
Викам да спрем да се вързваме на някои скандали на Острова.
Затова Мая я смятам за лицемерна, тя се отнася с толкова пренебрежение към Кънчо, Нина, Алекс. Нина даже се оплакваше от мая, търсеше подкрепа от Владо.

Изобщо не й вярвам, че е близка с тези хора, по-скоро си гради имидж.

# 54
  • Другата България
Може, може, аз просто се сетих, че водихме такъв разговор точно за Кънчо, не за Еляса.
Може и съквартиранти да са, каквито и да са, и двамата не оставиха никакво впечатление у мен, вероятно щяха да са интересни играчи.
Еляса влезе с голяма заявка.

# 55
# 56
  • София
Венци мачка и на Максимал. 😋😉

Явно са се разделили на отбори, не знам. Киро и Дзами полудяха от кеф.

# 57
Беше си пуснала как Влади бедства, казват, че е с 40градуса и тя пише "karma is a bitch"
Вярното е "Рена is a bitch"  Rage

# 58
Супер неприятна жена и в живота излезе тази Рената.
Чак да не може да прежалиш, че някой с който сте били месец на остров не ти е обърнал внимание като жена, не ми вибрира високо някак си.

# 59

Вчера при един от постовете ми за острова ми беше излязло, че идва тайфун. Минава и над острова Лахуй където се подвизаваха нашите.
Та се питам, ако другата година поради безпаричие и т.н. пак отидат там по същото време, на какви божества, синоптици и нумеролози ще се молят да извадят късмета времето да е добро поне като този сезон? Или на късмет пък к'вот стане?
Някъде тук се писа, че дъждовния сезон поради затоплянето на климата е закъснял с 2 седмици.
Никой от другите продукции не е вярвал, че ще могат да снимат нещо.
Ами ако ги прасне  като този тайфун Ман-и ?
Ето от вчера картата която качих:

Общи условия

Активация на акаунт