🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 292
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 60
Според мен не е нужно дестинацията да е във Филипините, или пак някъде с рискови климатични условия. Из Европа също има екзотични и хубави местенца. По Дунава острови да искаш. И комари има.

# 61
Явно Рената още не си е сменила нумеролога или пък е попаднала на още по-некомпетентен.

Прекрасна първа страница! Благодаря на Дяволо и Сони за труда и всеотдайността във всяка тема.

Ще бъда много приятно изненадана, ако Венци се окаже по-умен, отколкото изглежда засега. Отворена съм и за приятни изненади от Алекс и Митов. Дзами, Гогов, Жоре и Кирил ми омръзнаха.

# 62
  • България
За мен Венци в последния епизод показа, че е по-умен от това, което претендира. След скандала с храната от Златната гривна Венци защити Алекс и измисли аргумента, че никой от лагер 1 не е искал да участва от страх от загуба.
Умело се измъква от това да препотвърди 100 процента дадената мъжка дума към Жоро под маската на "тъп съм, Спондж Боб съм", и много мина между капките.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 20:35 от ferencliszt

# 63
Според мен не е нужно дестинацията да е във Филипините, или пак някъде с рискови климатични условия. Из Европа също има екзотични и хубави местенца. По Дунава острови да искаш. И комари има.

Казали са, че пак на същото ще е втори сезон

# 64
Кои искам да спечелят - Венци (поради липса на Влади), Миро и Гогов (да, да, не съм се объркала, кефи ме)
Кои смятам, че ще се спечелят - Бистра 🤢 Гошо 🤢🤢 и Венци

Да ви кажа честно, ако следващите участници имат малко акъл, и не са там на екскурзия и да ги покажат по телевизора, ще се запознаят от - до с всичко свързано с флората и фауната там, какво да предприемат, за да са по-устойчиви, подготовка, дрехи, всичко. Аз лично поне това бих направила, че дори и с професионална помощ, ще чета форуми, ще гледам предавания и т.н.

# 65
Казали са, че пак на същото ще е втори сезон

Туджаров по-скоро го изказа като логично предположение, заради ниската цена на локацията, но на мен не ми прозвуча поне като да го казва сякаш със сигурност ще е там. Но разбира се той има контакт с телевизията, може и да знае вече и поради тази причина да го е казал, все пак оставям някакъв процент шанс, че ще изберат друга локация.

# 66
И на същото място да са, тази година имат достатъчно време да си запазят други дати за снимки и да изпреварят дъждовния сезон.
Мипалата година цялата подготовка и реализация са в последния момент.

# 67
То това е лошото, че в дъждовния пак може да снимат, защото точно тогава е най-евтина локацията. Според това, което Туджаров каза.

# 68
Аз от доста време го мисля Митов, че е от совите, дето не са това, което са. Обаче те толкова "често" го дават, че направо човек може само по високочестотни хипотетични вибрациЙ да си сглоби картинката кой колко има в канчето си Trollface
Венци също е възможно умишлено да се прави на куха манерка, обаче не знам какъв талант трябва да си и каква воля трябва да имаш, за да не излезеш от роля
Малко лафове събрах пак на Гогов. Два дена му се "сърдих" заради отношението към Петя, но той е от старата школа и трудно може да се промени

Скрит текст:
ЛАФОВЕ НА ВИКТОР ГОГОВ – ТРЕТА ЧАСТ
Оная казахстанска маймунка защо не дойде, а те праща тебе?
   Къде бЕхме, бате, вчера? Къде отидОхме тая сутрин, къде отидОхме тоя предиобед? Всеки 10 минути нещо се мени... Обстановката е толкова динамична, че дори когато тръгнеш към тоалетната да пикаеш, не знаеш дали изобщо ще стигнеш и какво изобщо ще се случи по пътя.
   Къде са ви девойките, бе! Да не решихте вече гей дружинка да правите? /към Алекс, Венци и Миро/
Много е важно за нас, на базата на това, което правим – коалиции, пактове, сътруднчества, както искате го наречете... да няма тънгъра-мънгъра
Дзами: Ние стратези ли сме тука, или сме злобни идиоти?
Гогов: Честно ли? Наистина ли питаш? Май по-скоро сме злобни идиоти
Жоро идва на таблото и ме гледа лошо все едно не сме в игра, а искам да му взема my precious като оня Ам гъл, като Смийгъл

# 69
Вярното е "Рена is a bitch"  Rage

Именно, ама понеже трябва да сме много бели и добри, ние нищо, а кармата то.
И понеже не можем да носим отговорност за постъпките си, то чакаме я нумерологът, я хороскопът, я табелата на градски транспорт да ни светнат в правилната вибрация, че после те да са виновни. Ние нищо.
Аз не съм изненадана.

Еляса е умно момче, та го приписах на бившата му съкватирантка. Искрено се надявам заради Влади. Гледах два пъти надкаста с него, мнооого е симпатичен и да, важно му е как изглежда, както казахте (а и няколко играчи казаха), ама въпреки това пак е симпатичен.
За Кънчо и дружина, дали е тъй или не, те ако не кометират, уважавам и не кометирам.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 22:12 от Одри ♡

# 70
Това е безумно да имаш време да се подготвиш за сезон и пак да го сложиш в графика на дъждовният сезон 🤐
Много мразя като минават с номера нямаме пари, ми като нямате няма да правите, на мен също ми се гледат такива формати, но не и с цената на здравето и живота на участниците.

В тази връзка ще ми е много интересно дали участниците се компенсират. (подчертавам дали, защото това ме интересува, а не колко)
В Американските сървайвъри бях чела, че се се плаща на база на условията, дестинацията, опасността и т.н. Най-високи компенсации мисля са плащали за Кения, която е една от най-опасните дестинации.
Там са били с въоръжена охрана заради заради високата опастност от нападение от диви животни.
Наясно съм , че не сме Щатите и съм твърдо ЗА с две ръце да получат някакъв вид обезщетение за цялото гладуване, хапане от буболечки, инфекции и т.н. Интересно ми е я България как е уредено това.

# 71
  • София
След като има тълпа хора, готови безплатно да се показват по телевизора, не виждам защо да дават компенсации.
Едни са за наградата, други за приключението на екзотична дестинация, трети си мислят, че ще станат популярни и това ще им отвори врати.

Плаща се за работа, за която има ограничен брой кандидати. Желаещите да участват в риалити с лопата да ги ринеш. При това, достатъчен брой интересни и подготвени хора.

# 72
  • софия
Истината е, че качествените места са заети с години напред. А и не са кой знае колко. Да има изградена база, подготвено местно население и т.н. Не изобщо лесно и зависещо от само от прищевките и възможностите на продукцията.

# 73
Направих малка конспирация по снимки относно финала, добавям я като спойлер, въпреки че си е само моя теория:
Скрит текст:
Преди време бях гледала епизод, в който показват лагерите, снимачния процес и като цяло "зад кадър" моменти от сезона. Накрая дават снимка от камерите, на които се виждат само Георги, Бистра, Венци и Дзами и сякаш няма никой около тях. Бях я качила още тогава, но повечето предположиха, че едва ли е от финала.

Сега ми попадна случайно отново, реших малко да се поразровя и ето какво открих. За да обяви старта на предаването, Сано си е качил две снимки в профила с Диляна, едната с един тоалет от през деня, другата с друга визия от вечерта. Та вечерните им тоалети съвпадат с тези от камерите:

С дневният тоалет пък, Диляна има снимка в нейния профил от 12.08, който е обявен за последния снимачен ден.

И съответно смятам, че всички снимки са направени в последния ден (12.08) и че "четворката" преди финал са Георги, Бистра, Венци и Дзами. 😅

Взимаме предвид и факта, че Диляна каза, че за всичките снимачни дни са сменяли по две визии на ден и нито веднъж не са се повторили. 😆

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 00:24 от Princess 👑

# 74
В тази връзка ще ми е много интересно дали участниците се компенсират. (подчертавам дали, защото това ме интересува, а не колко)

7 сезон на Survivor имаха хонорари и то само защото тогава Acun medya бяха продуценти, а в техни предавания (в другите държави) дават пари на всеки цикъл. Иначе освен за Един за друг и предавания, в които участват популярни участници, в друго предаване май не се е плащало. Нашите продуценти са на принципа, че ги правят известни участниците, та затова и гледаме масово как само се бутат да участват за малко популярност.

Общи условия

Активация на акаунт