🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 172
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 75
sam001 мерси за отговора.
Предполагах, че е нещо такова, само за известни да се плаща.
Бързо прелистих кой беше survivor 7 и о чудо Благо щеше да ме ослепи от екрана на телефона с тези бели зъби.

# 76
Направих малка конспирация по снимки относно финала, добавям я като спойлер, въпреки че си е само моя теория:
Скрит текст:
Преди време бях гледала епизод, в който показват лагерите, снимачния процес и като цяло "зад кадър" моменти от сезона. Накрая дават снимка от камерите, на които се виждат само Георги, Бистра, Венци и Дзами и сякаш няма никой около тях. Бях я качила още тогава, но повечето предположиха, че едва ли е от финала.

Сега ми попадна случайно отново, реших малко да се поразровя и ето какво открих. За да обяви старта на предаването, Сано си е качил две снимки в профила с Диляна, едната с един тоалет от през деня, другата с друга визия от вечерта. Та вечерните им тоалети съвпадат с тези от камерите:

С дневният тоалет пък, Диляна има снимка в нейния профил от 12.08, който е обявен за последния снимачен ден.

И съответно смятам, че всички снимки са направени в последния ден (12.08) и че "четворката" преди финал са Георги, Бистра, Венци и Дзами. 😅

Взимаме предвид и факта, че Диляна каза, че за всичките снимачни дни са сменяли по две визии на ден и нито веднъж не са се повторили. 😆

Ами… отврат. Ще има много разочаровани. Не знам дали ще го догледам като тръгнат да зазляват нещата 🫤
Мисля, че участниците задължително имат застраховки, които да поемат здравни рискове и последващи лечения. И целият екип там, де. Друго обаче не мисля, че им плащат. Дори подозирам, че може да имат неустойки, ако самоволно си тръгнат преди да е минало някакво определено време или не са го съгласували с продукцията. Изключвам тук медицинските проблеми естествено.

# 77
Направих малка конспирация по снимки

То въпросът от анкетата е кой мислиш, че ще спечели на база видяното до тук в предаването.

Иначе тази снимка вече мина оттук, след като видеото излезе, ама тогава замазахме някак. Чакам денят със съответният епизод да видим точно с какви думи да наречем БТВ.
Вярно или не, за мен не е яко да излизат такива неща изобщо тук, иначе за втори сезон ще се принудя да не чета никави теми и фейсбуци, аз си харесвам нищо да не знам.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 12:48 от Одри ♡

# 78
  • София
Не знам за какво става въпрос, но явно от аматьорите от bTV отново има изтекла информация на база снимки или видеа.
Много ви моля да не дискутирате тук, защото някой може без да иска да се изпусне или намекне...
Благодаря. Simple Smile

# 79
Огромни благодарности за темата и от мен. Както винаги най- добрата. Дяволче, Сони голяма почерпка заслужавате.🎂🥞🥐🧇🧁🍹😁

В анкетата за играч на седмицата гласове от мен за Миро и Мая-две от най- красивите и безапелационни победи (за мен) в едни от най- интересните игри на сезона до тук. Трети глас не дадох ,защото се "разкъсвах" между Алекс- страхотно излизане от сенките и Петя - шест тежки последователни игри.

Вече съм писала кой искам да спечели това не се е променило и тази седмица (все още ) - Фаворити : Венци, Бистра, Вера и Гогов. Но в анкетата Гогов остана без глас от мен, женската солидарност е с приоритет.😉
Кой обаче прогнозирам ,че ще спечели все още ми е мъгливо. Само един сигурен глас от мен за Венци. Много искам да има и жена в последната тройка и няма значение коя от останалите в играта ще е.

Подкрепям е силно казано, но нямам нищо против решението на Миро да играе за Бистра. Голям човек е с глава на раменете си ,убедена съм че сам може да взима и рационални решения за собствената си игра. А и тази игра е в полза и на двама им засега.

Постоянното разместване на пластове прави и непредвидимо бъдещето на  коалициите , затова съм с празен глас на тези въпроси. Но пък точно и това разместване прави формата толкова интересен за мен.😃

Не одобрявам ,но разбирам отношението на Гогов към напускането на Петя, както и номинацията на Влади от Верчето.
Петя му дойде " дюшеш" на Гогов при изборите. Нямаше нужда да влиза в "тежки преговори" със собственият си лагер или лагер 3 кой да изкара на пангара и така успя да запази крехкото уж приятелство между двата лагера.
А Вера сама доста добре си се аргументира, защо е искала да номинира Влади. И за добро или лошо, хода и успя, Влади (тежка конкуренция) е извън играта.

Относно Дзами - " Страх лозе пази"; "Интересът клати фесът"; " Лесно се обещава, мъчно се дава." ;  "Лае песът да си брани коматът." ; " На чужд гръб и сто тояги са малко."; " Заради бълхата изгаря юргана." ...
Признавам му обаче, че хубаво се е "окопал" - във всеки лагер има съюзници. Лично за мен "нелицеприятна" игра, но за разлика от играта на другият нарочен за злодей, на Дзами е много по- сложна и определено много по- добре му се получава до тук.

Всички излезнали до тук участници изпращам с положителни чувства, дори и да са ми били скучен образ.

Интересно ми е , някой знае ли на коя дата ще е финалът ? И колко участника ще има на полуфинал ? За чуждестранните продукции знам ,че са 10, ама там 100 човека влизат все пак в игра. При нас шест или пет ще са ?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:06 от Joy 05

# 80

Интересно ми е , някой знае ли на коя дата ще е финалът ?

На 12.12. е финалът.

Благодаря и аз на домакините за уникалната тема! Purple Heart

# 81
  • София
Влизам с непопулярен залог: залагам, че щастието на Алекс ще е кратко и скорочко ще му опукат богатството. Още тази седмица ще е на игра, а може и на повече.

# 82
  • Другата България
Не знам за какво става въпрос, но явно от аматьорите от bTV отново има изтекла информация на база снимки или видеа.
Много ви моля да не дискутирате тук, защото някой може без да иска да се изпусне или намекне...
Благодаря. Simple Smile
В случая това са само хипотези на потребителката, не е нещо сигурно, в даден момент всеки прави такива. Аз лично по тези снимки не бих си направила такива изводи, или поне не категорични.
Въпреки това, поздравления за аналитичността на потребителката. Heart
И още веднъж благодаря, че преразказва надкастите.

# 83
Ако си е наранил краката може и да излезе по мед.причини. Загледах се по-внимателно и наистина са неговите. Никой не е толкова кльощав. Тренера ама няма как да объркаш крака на 20 + и на 60 + човек. Та явно ще е Алек ранен.

# 84
  • София
Днес изслушах Биляна, а след нея и Влади, много приятни ми бяха и двамата. На фона на разговора с Лора, която почти не се усмихна, сега чухме истински смях. Съжалявам, че Влади отпадна толкова рано.

Алекс няма как да не е на пангара с тази златна гривна, позицията на Миро - втори, е много по-добра. И гривните са му много на Алекс, но за тях можеха да изчакат, докато храната искрено си ги привлича.

# 85
  • София
Дяволо, Сони, поредна тема, пореден поклон за труда ви от мен!
Имам предложение за текст под фронтковер снимката: Диана (богинята) и шушляците.

Продукцията/2-и сезон: и моят глас срещу стари муцуни. Нищо против тях. Просто аман от претоплени манджи и познаващи се отвсякъде.
Гласувах си.
Скрит текст:
Наистина кой искаш да спечели и кой мислиш, че ще да е - също като седмичните ми предвиждания в бета с права колонка от 6-8 мача с левче: уж за удоволствие, пък и ти се иска поне да ти се върнат 5 лева, ама гледаш Белгия-Израел и то в Унгария играят и слагаш поне +2.5 гола за "червените дяволи". А те падат с 0:1.
Принцесо, Одри (и всички с "репортажи") - благодаря за "гледането на запис" в гостувания и из храсти с ваша помощ.
Рената, хм... (мое си мнение): особено около поведението й към Влади (от преразказите) - ами, такава и я видях там; дребна, злобна, неуравновесена, асоциална егоцентричка. Като пише за кармата на други хора, дали не е сънувала своята в прераждания назад чак до неандерталеца? Оставям си някакъв процент предположение, че може в живота й да е имало момент, който я е променил или тласнал повече в такава посока.
Слоганът "За Теб" (по Дзами или ДДД; Вж назад някъде!). Нали се разбра, че Кралицата елфка на Бистрите потоци се познавала с него априори. Те и двамата се стараят в тази посока. Получава им се различно.

Избрано от седмицата в задхраста на Хумор, сатира и забава на Радио Га Га.
По фигурите и дресинга се познава, че Дзами, Винченцо и Алекс (в гръб) грабят след тайфуна материали за подсилване на навесите в Лагерите на БГ-островитяните. Simple SmileBlue HeartHouse With Garden
Скрит текст:
Както казва Гогов: Къде бЕхме, бате, вчера? Къде отидОхме тая сутрин, къде отидОхме тоя предиобед? Всеки 10 минути нещо се мени... Обстановката е толкова динамична, че дори когато тръгнеш към тоалетната да пикаеш, не знаеш дали изобщо ще стигнеш и какво изобщо ще се случи по пътя. (благодаря, Тери!)
Е, с коалициите не е тъй: всички за Бистра (засега и с Мътна), всички за Дзами, Киро съсвсички, всички срещу Беркето, Тренера, Ванеса... Поне, докато на Драгоценния Единственият пръстен още не е паднал в някой подводен вулкан на Филипините. И към финала, разбира се: пак всички, брат до брата, семейно, по лагери срещу продукцията. И когато ДДД пита Гогов "Ние стратези ли сме тука, или сме злобни идиоти?", няма нужда от отговор. Зрителите го знаят.

Накрая, един съвет - не към продукцията, а към онези от "Величие": пичове, зарежете вашия прабългарски стан, бутайте всичко в имота и правете полигон за О100Г, ИВ и СъР-Вър. Ще ви се изплати още в първия сезон. (За палми и папуаси можете да вземете колеги от т.нар. парламент.)
ПП. Принцесо! За догодина в продължението на Под прикритие (ако го отпочнат, де) се търсят умни наблюдателни и мислещи профайлъри за разкриване на лошите. Залагам на теб. Sunglasses
До довечера.

# 86
За Лора даже е не искам да коментирам. Това, че не се е усмихнала е най- малкото. Това е единствения излязъл, който в надкаст ми е направил по-лошо впечатление отколкото в шоуто, а то и там беше лошо.

# 87
Въпреки това, поздравления за аналитичността на потребителката. Heart

Да, потребителката си е ок, аз само бих искала да не бях изобщо видяла, което съм видяла аз (още първият път както я публикуваха тук, а не вчера), една картинка говори повече от 100 думи и аз си вадя мои си изводи.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 17:59 от Одри ♡

# 88
  • Другата България
Не разбрах....защо да не е “ок“?
Аз казвам същото, и се радвам на хора като нея, които имат време и желание, а и естествено - капацитет да анализират снимки, обстоятелства и т.н.
За момента аз поне си вадя изводи и анализирам видяното САМО по ТВ в епизодите.
Просто нямам време за повече.

# 89
Същото казваш, аз не го бях казала. Отивам да се редактирам с едно "Да"

Общи условия

Активация на акаунт