🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 202
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Въпреки това, поздравления за аналитичността на потребителката. Heart

Да, потребителката си е ок, аз само бих искала да не бях изобщо видяла, което съм видяла аз (още първият път както я публикуваха тук, а не вчера), една картинка говори повече от 100 думи и аз си вадя мои си изводи.
Аз какви картинки гледах,тази не мож ме стресна Laughing
Запис и от мен.Гледам я корицата и не мога да отместя поглед.
Представяте ли си Мая да владее изцяло играта и да ги размята накрая всичките стратези и коалиции.
На този етап подкрепям всички.Резерви имам спрямо Ванеса,Берке и в по-малка степен Вера.

# 91
Относно краката не мисля, че ще е Алекс. Да, показват неговите, ама в предишните дни на Берке краката са бинтовани.

# 92
  • Другата България
А, аз за краката съм направо убедена, че са на Алекс.
За дрехите не съм, ама за краката съм.

# 93
И аз мисля, че краката са на Алекс, но се надявам да е нещо подвеждащо, както би трябвало да бъде в промото /не че се стараят да го правят това Satisfied /. Той ми харесва от старта, въпреки че не се изявяваше кой знае колко добре до скоро. Но какво да се прави, вкус... харесвам слаби мъже с дълги коси Smiley Е, не чак толкова кльощави, но в случая има основателна причина Smirk

Стискам палци само за него и за Миро и добре, че са в приятелски отношения. Много ми беше яко, когато се състезаваха двамата, защото който и да беше спечелил, аз щях да съм доволна Simple Smile

# 94
кой ги прави тези промо-та за следващия епизод? бтв ли? сигурна съм, че Ники Николов и екип много ги е яд.

Кой да предположи, че спойлерите ще изтичат не от участниците, а от тъпо направените промота и монтаж...

# 95
Все пак от краката, които дават (на Алекс) не се вижда да тече кръв и се надявам да не е той, пък и да е той не значи, че не печели.

# 96
Ew бе Митооов 😂

Ох коч партито живи да ги ожалиш без женичка 🥹

# 97
Не съм съгласна със Сано, че на Киро му е присъщо ласкателство.

# 98
Киро май ще прави катарзис. Иначе доста добра преценка има за Георги.

# 99
  • софия
Ха, Кирето регистрира мозъчна дейност. Ей, кат останат с една гривна и всички получават катарзис.

# 100
Въй, Киро има катарзис.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 20:24 от *stella

# 101
Благодарности за страхотната тема и от мен!

Тъкмо сядам да вечерям и пускам телевизора, и Митов... 🤮
После що били по три часа епизодите. Ако толкова чак е нужно да се напълни с какво да е епизодът, по-добре Мая да се разчекне още веднъж-два пъти.

Киро най-накрая се усети да е свободен електрон.

# 102
Минавам да оставя пъзел рибка от 500 части

# 103
  • Другата България
Разгеле, на края на сезона Киро се усети.
Време беше. Sunglasses

Това с “женичката“ обаче много грозно звучи.

# 104
Киро може всякакъв да е но е прям и директен и..лоялен. Хареса ми изказването му.

Общи условия

Активация на акаунт