🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 387
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Те го определят с жребий, просто не го показват всеки път. Нали често коментират - добре, че ми се падна синьото трасе, на синьо винаги печеля Simple Smile

# 391
  • София
Теоретично сигурно е възможно, а и някой - накрая ще го направи, ама никак не ми се вижда възможно с тези огъващи се въдици да стигнат това голямо разстояние. Разковничето (според мен) е, в пръчката, която ще се огъва най-малко.
Епична борба гледаме.

# 392
  • Другата България
Само на мен ли не са ми смешни “смешките“ на Венци?
Много криндж, брат, много изкуствени реплики, да не говорим за думите за Мая и Бистра, че “жените им хем им готвят, хем им печелят битките“. Да, да, и филипинеца наднича зад палма №2.....
Воаяжа на Мая и Бистра в джунглата също беше много криндж.
Пълнежа с “чистенето“ на Миро и Венци дори няма да го коментирам.
След синхроните на Киро и аз вече клоня, че ще отпада, обаче, това в никакъв случай не може да бъзе злодея от подкаста на НН, какъв злодей е Киро???
Още малко хейт от мен - Бистра към Алекс: “Алекс, как си днес? Трябва да играеш, трябва да си запазим гривните...“жив, умрял, ранен, контузен - гривните са важни.
Берке с прозрението, че на острова днеска си беден, утре много богат /след като си стоял два месеца в сандъка/ беше “гвоздея“ на прозорливостта до момента. Време беше да се сети Берекет защо са на острова, малко на принципа по-добре късно, отколкото....още по-късно. Сега и той като се разиграе......

Ако звуча шизофренично - сега започвам с гледането, но ви чета.

# 393
  • София
Ей затова е хубава тази игра - всичко може, стига да има предприемчиви, досетливи и сръчни на терена.

# 394
  • софия
Тази игра е наслада и кеф. Не помня от кога не съм подскачала от напрежение, че и не знам кой ще е победител. Много яко!

# 395
Киро взел пръчката на Дзами. Евала, Кире!😄
 Все пак сте от една коалиция.

# 396
Хубава игра се получи!

# 397
Това направо ми изглеждаше мисия  невъзможна. Кирил доста изостава но на него силата му е в точността. Сигурно пак ще загуби на косъм.

# 398
  • Другата България
Браво на Сашо.
В смисъл - продължавам да не го харесвам, но ще се изкефя на макс ако надживее и Бистра, и Мая, че дори и Миро.

Гошо пък какво иска от тренер?
А, сетих се. Гривни. Само че тренер е самостоятелен играч, не отборен, Гошо трудничко го схваща.
Смята се за единствен.
Тук пък ще се изкефя, ако тренер надживее Гошо.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 22:17 от Merri_An

# 399
Дзами, Дзами ...
ако си отпаднал сигурно сега не гледаш епизода, защото ти иде да се гръмнеш, че не си счупи пръта.

# 400
  • Другата България
Дзами към племето: “радвам се, че сглобихме жесток волтрон“.

Може ли превод на разбираем език, защото според мен и самия Дзами не знаеше какво иска да каже, и какво всъщност каза.

# 401
Ех Киреее

# 402
Хайде, на сватба. Време беше.

# 403
Не виждам кой би го спасил пак
Жалко. Предпочитах ДЗамян да си ходи

# 404
Много интересна и напрегната игра направиха двамата. Браво!
Жалко за Киро. Предпочитах Дзами да хваща самолета.

Общи условия

Активация на акаунт