🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 219
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 885
Това го очаквах за Митов, но мислех че ще ходи при Жоро.

# 886
  • Другата България
Аз съм на играта между Гошо и тренер.
Много интересна игра, за първи път се играе, но е доста дълга и наистина отегчителна.

Превъртях я - ииииииии, да, доволна съм.
Наистина по-добрия остана в играта.

Дзами е направо....
И как им хрумна, като някакви вандали, а Гошо и тренер тъкмо решиха да делят на две и да им дават!
Не заслужават нито едно зрънце ориз.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 21:49 от Merri_An

# 887
Ей, не чакат Тренерът даже да си тръгне, бързат да офертират Жорката 😄

# 888
Много почват да ме дразнят лагер Мимоландия с постоянното си дебнене, коментиране и злобеене. Направо са жалки.

# 889
От самото начало са ми анти тея екземпляри.  Радвам се, че блеснаха в цялата си прелест.

Мачкай бат Жо Sunglasses

# 890
някои от вас предположиха, че Сано ще плаче, заради внучката. представяте ли си да е, защото някой ще си даде гривните на Тренера?

# 891
  • Другата България
Митов наистина е дечко.
Как си представя, че в този момент “семейството“ ще го приеме като пълноправен член, а не като досадния съсед, който след като жена му го е изгонила след поредния семеен скандал е дошъл да пребивава временно, докато тя се осъзнае? Изкупителна жертва №1 ще е, сетила се Мара да се побара! Къде бля досега?
Гогов му дава добри съвети, но далеч не на място, и не навреме.

# 892
  • Стара Загора
Защо не го харесват Митов? Изглежда по-саможив, но не е злобен
Там имам чувството, че си нарочват някой и правят всичко, за да го изгонят. Като го изгонят, се успокояват за известно време. След това си слагат мишената на друг и пак така. Някаква идиотска тактика.
   Само Монохондрия може да каже защо така изглежда.
    И още нещо - мнооого грозна постъпка беше тайното нахлуване в лагер Глория, съизмерима с постъпката на Бистра

# 893
“Нека да си помисли, да си медитира, да си доизяде храната, която има”. Гогов винаги успява да ме развесели. 🤣

# 894
Венци в стремежът си да е оригинален се превърна в пълен палячо.
Клоун!

# 895
  • Другата България
Какъв е този криндж в момента при мимоландовци???
Абсолютен пълнеж, и смешна бутафория!

“Нека да си помисли, да си медитира, да си доизяде храната, която има”. Гогов винаги успява да ме развесели. 🤣
Тъкмо това смятах да напиша, голям!

# 896
  • София
Айде сега. Не бъдете твърде строги. Нямат музика, книги, телевизия, интернет и каквито и да било забавления. Нормално е да ги избива на простотийки. Нали не очаквате да водят високо интелектуални философски разговори?

# 897
Епично ще е сега диска да избере Георги. Моля се на всички филипински богове 🧎🏻‍♂️‍➡️

# 898
  • Другата България
Изобщо не съм строга, отегчена съм.
И наистина нито ми е смешно, нито забавно.
ОчакваХ това да се спести на зрителите и щом няма с какво да се запълнят епизодите, да им намалят времетраенето поне.

# 899
Епично ще е сега диска да избере Георги. Моля се на всички филипински богове 🧎🏻‍♂️‍➡️
Ти защо си толкова вманиачен в него? Интересно ми е какво му харесваш?

Общи условия

Активация на акаунт