🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 394
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 315
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иска ми се довечера Дзами да поема към залеза. Вече ми лази по нервите с тази негова параноя, съвсем изплиска легена. Чудя се какъв ли човек е, за да не може толкова да повярва на никого и все подозира и се съмнява във всички, та едва ли не трябва с кръв да му се кълнат и пак им няма доверие. Rolling Eyes А той самият очаква останалите да му вярват на честната дума.
Надявам се никой да не се хвърли да го спасява. Даже не знам по какви причини се породиха такива пориви у Ванеса и Митов. Значи стоиш два месеца и търпиш всякакви гадости и лишения - глад, неудобства, мизерия, мръсотия, неразположения, болести... и накрая си тръгваш безславно, пожертвал се в услуга на някого по незнайно какви причини. Ванеса не се замисли да си даде гривните на Петя, която й беше най-близкият човек там, но за Дзами някак изненадващо и неочаквано се замисли.

Алекс извади късмет на играта вече да е играл на този лабиринт, но на играта тази вечер дали тренерът не беше играл тази с въртящата се кутия?
Самочувствието на Бистра продължава да ме дразни неимоверно. Може би е добре да си мълчи повече, че като си отвори устата, само тонове високомерие и пренебрежение извират. Ситуацията е всички за Бистра, Бистра за никого.
Миро и той вече не ми е любимец. Бушон бил...

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:22 от Reinа

# 316
  • София
Самочувствието на Бистра продължава да ме дразни неимоверно. Може би е добре да си мълчи повече, че като си отвори устата, само тонове и пренебрежение извират. Ситуацията е всички за Бистра, Бистра за никого.

Снощи я наблюдавах, докато говореха с Мая и Ванеса. С такова пренебрежение и високомерие гледаше. Чак смешно изглеждаше.

# 317
Според мен Алекс би могъл до играе стига да няма вода. С превръзки и маратонки. Но снощи сякаш не видях да са му привързани краката като се прибра. Вие видяхте ли?

# 318
Колкото и да не ми се вярва, но предпочитам Киро да остане.
И аз съм озадачена (да речем) от внезапното желание на Митов и Ванеса да подаряват гривните си.

# 319
  • София
Бистра гледа надменно всички жени на острова, с изключение на Мая, много сериозно си е повярвала, пълен егоист е и е доста груба. Помня как се изказа пред Дзами за Алекс, а Мая не изглежда да е на това мнение. Иначе пърха с мигли на Дзами и Киро, много е смешна. Мая започва да ми става симпатична. Довечера ми е все тая кой ще си тръгне, само дано не спасят Дзами, че ще е тъпо.

# 320
И аз съм озадачена (да речем) от внезапното желание на Митов и Ванеса да подаряват гривните си.

Продукцията има пръст в този внезапен порив да си подаряват гривните

# 321

Продукцията има пръст в този внезапен порив да си подаряват гривните
И аз така мисля. Сега да не вземат и двамата да вдигнат ръка и да изгърмят зАлудо.

# 322
Киро е пътник. Дзами е пуснал анкета кой ще победи тази вечер в инстаграм. Винаги до момента, ако има подобно стори от някой участник, той печели.

# 323
Тука има нещооо 🤪😏 на който не му върви на хазарт, му върви в любовта, затова не му се пада номер от колелото. 😃

Скрит текст:
И татко Смърф и Смърфиета с Гаргамелите 😆

# 324
  • Другата България
Аз продължавам да смятам, че и двамата ще останат.

# 325
  • София
Залагам, че Дзами ще го спасят и той "доблестно" и "мъжката" ще приеме:)
Аз пък забелязах, че Диляна много топло и продължително прегърна Петя на изпроводяк, сякаш не помня с друг участник така да се е сбогувала.

# 326
Дзами така ги е обработил в неговия лагер, че имам чувството, че освен живота си в играта и бъбрек ще му дадат, ако поиска. Незаменим вожд е. 🤣

# 327
  • София
Аз продължавам да смятам, че и двамата ще останат.

Уви, и на мен така ми се прожектира Wink

# 328
Благодаря за темата на Дявола и Сони.Страхотни сте!
Според мен
Скрит текст:
Кирил си тръгва,оставам с впечатлението,че той е играча който преживява катарзис и отпада,.Това последното е според спойлера от НН,Сашко е спойлера с облеклото,а вероятно Дзами е с бълхата.Ех,защо му беше да казва това в интервюто,веднъж да няма спойлер в промото и за мен не е интересна днес играта между последните.
Скрит текст:

# 329
Надявам се Киро да остане, играе добре и е един от малкото лоялни, макар и по детски наивен.

Общи условия

Активация на акаунт