🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 319
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 600
Не е злодей Жорката. Най-обикновено хахо си е. Много ми е интересно какво мисли сега като се гледа по телевизорО.

# 601
  • Другата България
На всички участници, които ще влязат в следващия сезон, задължително трябва да им се разясни ако трябва и писмено, що е то морал и има ли почва в такъв формат.
И ако да, каква.
Защото според мен пясъкът на Филипините далеч не е почва.

# 602
  • София
Жал ми е за Нумеролозите. Не защото са гладни, а защото ги унижават.
За всеки от играчите ми се сменя мнението според постъпките, само за Георги не. Лош човек е и никой не може да ме убеди в обратното.

Пп. Вече и аз ще взема да харесам Алекс барабар с Гогов.

# 603
  • София
А от промото - за след малко:
извънземните са слезли в лагера на индианците хопи. Празникът е искрен и трансцендентален!
(То е ясно защо не могат да обяснет днес разните им странни петроглифи. Ами, ето - единият живее в 4D/5D или повече, другият в паралелни вселени, отразяващи Мордор.)

# 604
  • София
Не е злодей Жорката. Най-обикновено хахо си е. Много ми е интересно какво мисли сега като се гледа по телевизорО.

Със сигурност се гордее със себе си.

# 605
  • София
Жоро си е донесъл нещо да пуши. Държи се като пълен кукундерл, а личи, че трепери да не го изгонят. Като почне да си пипа мустаците, като дърт паша, ми се обръща нещо.

# 606
  • Другата България
Непопулярно мнение, но Гошо е идеален победител за и в такъв формат.
Или поне за финалист.
Едно от най-сполучливите попадения от кастинга на продукцията.
Пиша го като човек, на когото е безразличен, нито съм за него, нито не съм, и никога не съм била, моите хора са си същите.
Но определено прави рейтинга на формата.
Защото и хейта е рейтинг. Blush

# 607
Болната ми тема с храната. Нямам думи направо. Георги за какъв морал говори изобщо?

# 608
Жоро копае дъното...отново.Когсто Биляна и Берке се преместиха в другия лагер, храна не им се полагаше.Гонели хора от техния лагер-ами такава е играта.Георги беше първият, който прави коалиции."Ние чериримата", после "ние тримата"...сега с Тренера-"ние двамата"...Следва "Гошо сам".

# 609
Георги какви листа е свил да пуши?

# 610
  • Другата България
На Сашо му порасна ....косата, и той започна “да праща“ на финал.

# 611
  • София
Гошо така скочи срещу Виктор, че ако аз бях на мястото на втория, щях да го наругая и да си тръгна. Доста тъпо е, че неговият лагер негодува.
Не знам за Дзами и Гогов, но Жоро по-добре да не се прибира в България.

# 612
  • България
Прекалил е с шоколада, кафето и фастъченото масло

# 613
Ама и на Сашко много му порасна работата... щял да праща той на финал Венци и Бистра

Жорката си го представям като остане сам в лагера какво чудо ще е. Танци около огъня, призоваване на островни демони, заклинания за богатство и късмет, черни магии по конкуренцията

# 614
Алекс се сети за любов

Общи условия

Активация на акаунт