🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 228
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 855
Предния път, когато имаше драма между жена и някой друг при нумеролозите Петя се премести в Глория. Да не очакваме нещо от Ванеса сега 😆

# 856
Стискам палци на Емо!!
Георги се превърна в антигерой...

# 857
  • Другата България
Минавам само да отбележа погледът на Венци към Гогов -
Както повечето дни напоследък - започвам със закъснение, но ще ви догонвам.

Няма нужда да казвам, че съм за Митов, давай дечко!

# 858
Не разбирам как възрастни хора могат да задават такива тъпи въпроси - защо на някого в такава игра под напрежение, пред публика и с дузина камери насочени към него е възможно да му се разтреперят ръцете... Тези са като малките деца, които като видят човек с някакъв проблем, и сочат с пръстче и на висок тон питат майките си какво му е

# 859
За Тренера съм, защото е по-добър вариант за любимия ми лагер 3 той да остане.

# 860
Тренера ще си ходи, мисля.

# 861
Не разбирам как възрастни хора могат да задават такива тъпи въпроси - защо на някого в такава игра под напрежение, пред публика и с дузина камери насочени към него е възможно да му се разтреперят ръцете... Тези са като малките деца, които като видят човек с някакъв проблем, и сочат с пръстче и на висок тон питат майките си какво му е
Това си беше чисто заяждане! Още повече пък от Джами, който също трепереше, освен че има вид на треперещ алкохолик и без да играе нещо.

Гошо хитрия преписвач как наднича като сурикат!

# 862
Георги е непредсказуем и това ми харесва в него. Шансът да отиде при Нумеролозите е много съмнителен, независимо те какво си въобразяват.

# 863
Моралният се опита да препише от тренера Simple Smile

Все пак мисля, че на пъзел Жорко има повече шанс

# 864
Много е досадна и дълга тази игра

# 865
  • София
Той, моралният Драгоценен и преписа. Тренерът уж беше наредил 2-та дума (и затова имаше какво да види Ам Гъл), сега се показва, че е до никъде. А Гогата лети напред в подреждането.

# 866
Не ми харесва, че Гошо ще остане, обаче тренера вече няма капацитет. За някои неща изобщо няма усет.

# 867
  • България
Виктор Митов има много нездрав вид в момента, много му е горещо, нещо го мъчи, все едно е болен.

Моето първоначално мнение за лагер 1 се затвърди - невъзпитани кофти хора, начело с Дзами, Гогов и Рената. Разбирам Петя защо е искала да напусне.

Ванеса и Дзами бяха супер неадекватни с въпросите си към Митов. Симпатиите ми към Ванеса се занулиха.
Митов трябваше да иде в лагера на Алекс, Миро и Кънчо и щеше да е по-добре приет. Дали няма шанс да иде сега при Георги?

# 868
Стана ми жал за Митов. Защо така го нападнаха, все пак гривните останаха в техния лагер.

# 869
Малко ме е срам да си призная, но първият месец си мислех, че Венци и Митов са един и същ човек.

Общи условия

Активация на акаунт