🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 248
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 840
Радват ме как се опитват да се надцакват Гогов и Миро.

# 841
Тази игра не я ли играха?

# 842
Направо не мога да повярвам, че Берке ще играе за шампионски залог, а не в елиминация

# 843
Тази игра не я ли играха?
Берке я е играл.
Не мисля, че е честно в края вече, в толкова важни игри, да дават предимство на един от играчите като му дават вече играна от него игра.

# 844
На Берке му е позната малко или много тази игра вече.

Може и да бие. Аз съм повече за Виктор М, ама и Берке да я вземе все тая

# 845
Защо започнаха да повтарят елементи? Разбирам, че имат бюджет, ама и в Игри на волята това винаги е дразнело зрителя.

# 846
Мая, Миро, добре сте дошли! ❤️
Много ви се радвам.

# 847
Давай, Берке! Това ще е първият и единствен път до този момент, в който искам да спечелиш.

# 848
Беркето предния път като го игра това не си спомням на сто процента, ама ми се върти, че си остана там с възлите, докато другите финишираха 😆

# 849
Записахте ли се за кастинг?

# 850
Защо започнаха да повтарят елементи? Разбирам, че имат бюджет, ама и в Игри на волята това винаги е дразнело зрителя.

Няма как да не се повтарят,много игри са ... Но пък поне не са само силови игри и всеки има шанс да изпъкне. Понеже в другият формат там ако не си някой здрав мъж,а си крехка дама, почти нямаш шанс да спечелиш Simple Smile

# 851
Добре дошъл и на Миро! Радвам се, че и ти ни навести.

Никога не бях стреляла. Дебют и бенефис.
Как бенефис, стрелни още някой там, такава красота беше.

На Жорката положението на кратко:

# 852
Аз само не разбрах... задължително ли е кубчетата да стоят едно върху друго на самите бобчета, които стърчат от тях. Реално кула може да се построи и без да са бобче върху бобче, а бобче до бобче, като редуват да поставят кубче върху кубче ту отляво, ту отдясно и ще се получи леко зигзагообразна кула - но пък много по-устойчива, защото застъпването ще е двойно

# 853
Виктор нищо няма да направи с тия треперещи ръце и като изобщо не слуша какво му говорят.

# 854
И на Дзами му се разтрепериха ръцете на играта онзи ден с Киро.
ПП: Дано скоро да си тръгнат статистите Ванеса и Митов. Досадни са.

Общи условия

Активация на акаунт