🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 255
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 825
Мая, добре дошла, понеже я следвам в инстаграм, ми се струва, че грам не й дреме дали някой я харесва или не, такъв непукист си е и в живота - евала.
Това е и моето мнение и затова и се кефя!
Аз не знам точно какво работят инфлуенсарите 🤣 неуспелия злодей на Острова, Еляса нали такъв се води? Но Мая се е чист influencer за мен 😉

На мен Мая ми харесва и нееднократно съм го казала в постовете си, така че аз лично не се правя на по-любезна.
Виж, Митохондрията не я харесвам и съм го заявявала, въпреки че влиза тук.
И аз съм така,дори съм още по-смела от теб Simple Smile и заявявам,че харесвам и Бистра!

О, ама аз много пъти съм писала, че Бистрето ми е в топ 3 Stuck Out Tongue Winking Eye

Аааа, аз повече от теб пък😜

Хора, които крият храна, или не дават на гладен нямат място на финала!

Вчера точно се сетихме пак за Ники Мартинов как
 игра в Сървайвър. Той Дали имаше място на финала?

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 01:12 от Лорд Шаш

# 826
Не съм го гледала, за да го коментирам.

# 827

Пфф, минАл е покрай Джеки Чан... 😁

# 828
Бистра е в топ 3 (дели трето място с Гогов) на въпроса "Кои трима участници желаете да спечелят?" в анкетата на седмицата. Т.е., харесвана е и това е популярно мнение.

Понапълнил е бузките Алекс. Че в играта вече е призрачно слаб.

# 829
Не съм го гледала, за да го коментирам.

Аз не твърдя, че помня точно целия сезон в който той участва, но тук други съфорумници твърдят че той не е споделял храна която сам е уловил тогава
( Все едно храната от златната гривна. )
Като го е използвал като стратегия да ги дразни.
Аз помня, че ловеше и се хранеше когато беше пратен сам на острова.
Ако имаше такъв участник в този сезон на Острова на стоте гривни щеше да ги направи луди калинки всичките. А колкото работи той построи тогава за лагера само Венци в момента може да се конкурира с него донякъде

# 830
  • София
Радвам се, че се включихте Миро и Мая, двама от любимците ми сте още от началото.
Мая е много женствена и грациозна, сега е много модерно да се говорят вятърничави неща за енергии като Рената, но при някои хора е само на думи, докато други наистина си носят "женската енергия".

# 831
Ето, че Миро пак се появи. Дяволо го провокира. Joy

# 832
  • София
Хайде, седмица "Диана и шушляците", ден последен.

tfn2k - Гошката го играе все едно, че психиатърът е бил на терен, но не са ни го показали.
ПП. А Гогов - след размисли за физиологията на жените - направо вика Хамлет с черепа на Йорик да им напомни за тлеността. (Който не го е хванал - надолу RAngelova го описва.)

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:18 от EmBrother

# 833
Айде и тренера за "пръстена на Фродо" Simple Smile

# 834
  • София
Не мога да го изтърпя Георги два месеца да живея с него. Егати досадата, дървен философ на квадрат.

# 835
И ние бяхме, като вас и вие ще дойдете при нас. - Гогов
/хареса ми това за края на дните ни/
Joy

# 836
Жорката е убеден че той ще остане и вече раздава храната. Laughing

Миро и Маяяя - радвам ви се от сърце! Добре сте дошли. Gift Heart

# 837
Жорката е убеден че той ще остане и вече раздава храната. Laughing

Миро и Маяяя - радвам ви се от сърце! Добре сте дошли. Gift Heart
Май  всички мислят така

# 838
Бистра, можеше и да си затрае и да не клюкари за Венци. Ето, дори интрига създава сега. Ква работа имаше да повдига въпроса в лагера?

# 839
  • София
Лагер 3 (за пореден път) окончателно заявиха, че отиват на финала заедно. Продукцията да му мисли. Банкерът им вече е получил подписите на Миро и Мая за да преведе техния дял на останалите. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:45 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт