🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 257
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 810
Минавам само да кажа, че корицата на темата ви е топ ноч!
 И също да ви благодаря, че гледате и коментирате шоуто. Страхотни сте 🍫♥
О, Майче добре дошла!
Казвах аз, че отдавна поглеждаш тук😉
Докладваха ми, че в момента си се насочила към голфа 😉 , но си признай все пак, че поне веднъж си имала досег с подобен лък.
Или просто си гледала 38 пъти Лара Крофт 🤣

# 811
  • Враца
Той и Гогов влезе, видя за какво иде реч и много бързо си излезе. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 812
Той и Гогов влезе, видя за какво иде реч и много бързо си излезе. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много срамежлив 🤣  Аз останах с впечатление, че живее сам. Ако съм на негово място  тука колкото фенки има вече да съм си избрал жена🤣

# 813
На всички им стана ясно, че Мая чете във форума, след като отговори със стори в инстаграм на коментари тук и не забелязвам негативните мнения за нея и Бистра да са намалели. Беше ми лайкнала и пост по повод дискусията за музиката. Има си отдавнашна тенденцията не харесваш ли някого веднага да споделиш точно какво те е подразнило, а положителните коментари да са по-малко. На участниците им пожелавам да имат здрава психика и да се справят с народната любов, и каквото и да се е случило трябва да приемат, че са виновни.

# 814
Бе по едно време май започнахме доста да викаме, и да стикаме палци и за Гогов  Grinning Пускахме по сълза като го гледахме как се хлъзга и пада миличкия ...

# 815
  • София
Искам да поздравя майката на Алеко - добре го е посъветвала да си мълчи, ама сърце не трае, видя се в гривни и си показа нрава. Алеко има маниера на сестра си - Бистра, той също се смята за нещо повече от другите, даже на мускулест се е въобразил, сакън да не уплаши Дзами с бицепс. Такава мисъл и стратегия вади, че се изплющя бос на черната платформа на 40 градуса.
Мая, добре дошла, понеже я следвам в инстаграм, ми се струва, че грам не й дреме дали някой я харесва или не, такъв непукист си е и в живота - евала.
Миро ме отегчава вече, все още ми се иска да извади някой интересен туист, ама се съмнявам. Дано все пак Жоро остане, без него ще е скука.

# 816
На Мая някои неща и харесвам, други не, но ми е спечелила уважението.
Отделно уважавам всеки участник за смелостта да се включи в играта, пък и истински съм хейтила само Рени и си знам, че проблемът не е в Рени Simple Smile 

То Гогов ние го поканихме даже, тука цял фен клуб има Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 19:19 от Одри ♡

# 817
  • София
То Гогов ние го поканихме даже, тука цял фен клуб има Simple Smile 

Като го гледам колко е отслабнал и мусака ще му сготвим Joy

# 818
  • Враца
Е, той много бързо ни изостави! Никакво готвене!
А, като се сетя, че и топла баница му бях обещала... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 819
  • София
На мен Мая ми харесва и нееднократно съм го казала в постовете си, така че аз лично не се правя на по-любезна.
Виж, Митохондрията не я харесвам и съм го заявявала, въпреки че влиза тук.
И аз съм така,дори съм още по-смела от теб Simple Smile и заявявам,че харесвам и Бистра!

# 820
# 821
  • София
😀

# 822
  • Другата България
Минал е покрай Кайзер Созе.....Joy

# 823
На мен Мая ми харесва и нееднократно съм го казала в постовете си, така че аз лично не се правя на по-любезна.
Виж, Митохондрията не я харесвам и съм го заявявала, въпреки че влиза тук.
И аз съм така,дори съм още по-смела от теб Simple Smile и заявявам,че харесвам и Бистра!

О, ама аз много пъти съм писала, че Бистрето ми е в топ 3 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 824
Хора, които крият храна, или не дават на гладен нямат място на финала!

Общи условия

Активация на акаунт