🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 257
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 795
Вчера стана ясно, че Миро и Мая имат таен конфликт - какво да е поведението на Бистра в играта. Мая се дразнеше на синхрон на Миро, че много мислил, а пък Миро се радваше, че Бистра най-накрая го била послушала него, а не Мая, която я съветвала да има много коалиции.

Според мен съвсем скоро ще гледаме развод между телевизионните баща и майка на Бистра и съответно кого детето ще избере Simple Smile

# 796
  • България
Миро си взима собственото дете - Алекс и оставя пълното попечителство над Бистра на Мая. Венци е вече над 18 и всеки родител го търси за да се включи финансово в разделеното семейство.

# 797
Във фейсбук попаднах на по-интересна версия за семейните отношения в Мимо Гарсия:
Миро е бащата;
Мая е майката;
Венци е любовникът на майката;
Бистра и Алекс са децата, ама на мен ми се струва, че сякаш Алекс е доведено дете на Мая. 😄

Тази аналогия направиха и в Надкаст - Мая и Миро се опитват да насочват Бистра към правилните според тях решения като майка и баща в развод. 😆

# 798
Снощи и двамата - Бистра и Алекс - ми харесаха. Не просто непопулярно, а може би единствено такова мнение Grinning
Ами единствено! И на мен ми харесаха. По-скоро се притеснявам, че нещо или някой ще помрачи тази любов и доверие между тях и те ще се изпарят преди края на предаването.

Добре дошла, Мая! Радвам се, че се престраши да пишеш.

# 799
Снощи и двамата - Бистра и Алекс - ми харесаха. Не просто непопулярно, а може би единствено такова мнение Grinning

И на мен и то много!
Това, че дудна от сутринта, да си беше мълчал Алекс е защото се притеснявам за него Simple Smile

*
В лагер 3 са семейство, а пък Нумеролозите са племе, имат вожд, старейшини и няколко редови индианеца Grinning

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 16:57 от Одри ♡

# 800
  • София
Майче, то всички наминете, наминете, пък после духнете нанякъде.
Не сме чак толкоз страшни, де.

Кажи сега тренирала ли си я тази стойка от корицата, много професионално изглежда.

Никога не бях стреляла. Дебют и бенефис.
Но нали знаете, аз игрите ги минавам само, за да изглеждам добре на тях #фръц

Е тук вече излъга Stuck Out Tongue Winking Eye Тук е като при доктора, казва се истината Joy

# 801
  • España
Даааа… и аз мисля , че Саното плаче от радост за внучката !
Макар след снощния епизод да имах известни колебания : като гледах бонго-бонго танците на Жорката и изобщо поведението му на “ един дивак в джунглата” за миг се притесних , че може да е ….. изял Тренера и за това да се е разплакал Сано …..обаче се сетих, че в “Глория” имат храна в изобилие и се поуспокоих !

Мая, добре си ни дошла ! Остава и да пишеш под звуците на Вивалди и направо ще станеш “топ-съфорумец” ! 🤪

# 802
Венци ми прилича на Джим Кири на тия снимки.
А това гледахте ли го?
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … ih-ot-damjan.html

# 803
Хайде сега и Майчето като влезна в темата започнахте да се правите на по-милички и дружелюбни.

Да продължим с откровенните разговори и дискусии ок?

# 804
Предаването става все по-добро (особено пък и на фона на западащата конкуренция 😉).

Стискам палци за Жоро довечера. Този човек е абсолютно луд! Ще е топ да остане поне една вечер сам, той ще е по-шумен от когато бяха 12. Като нищо да запали лагера и да вземе и храната да опука за 2часа.  Гогов после ще го направи за чеверме 😂

Венци е симпатяга, само ако може да махне това недоразумение от главата си.

# 805
Снощи се убедих, че Алекс не може да измисли такава стратегия. Човек който е измислил стратегия два месеца, да лежи, да не прави нищо и да не говори, не се включва в разговор в който никой не го пита нищо. От кадрите изглеждаше,  че Георги беше тръгнал да си ходи и изведнъж Алексчо започна да му обяснява какво мисли за него. Вярно физиономията на Георги беше безценна. Но така не се прави! Това не е стратегия! Ти не си утре на финал. Абсолютно не вярвам, че баща му е щял да влиза с него на Острова. Това са измислици на продукцията да се вдигне малко имиджа.
 Ако не са изрязали пак кадрите на тръгване само Бистра му каза "Чао Жорка" и той се прегърна с Мая. Тоест един вид само те двете има вероятност да говорят с него да се присъедини към лагер 3.
Това разбира се ако той тази вечер бие в играта.
Аз ако съм на негово място сам ще съм си лагер и ще търгувам с храната да ме пазят и ме слагат на игри на които са ми удобни 🤔🤣
Просто за по едно кило ориз даден на двата Лагера той може да е спокоен цяла седмица.
Което означава аха.... и да додрапа до полуфинал 😉

За играта Венци викаше за Митов. А когато Митов  победи Алекс и Миро се поздравиха взаимно. Бистра от самото начало подкрепяше Дзами и даже се ядосваше, че не може да уцели.
Не знам къде съм гледал досега, може би за първи път го виждам в гръб, но той има сходна татуировка със татуировката на Бистра по целия гръбнак.( Абе за мен си е женска татуировка).
Аз все пак не отписвам Тренера. Може да е скучен за шоуто образ, но той е по-достоен да продължи напред.

# 806
Аз ако съм на негово място сам ще съм си лагер и ще търгувам с храната да ме пазят и ме слагат на игри на които са ми удобни 🤔🤣
Просто за по едно кило ориз даден на двата Лагера той може да е спокоен цяла седмица.
Което означава аха.... и да додрапа до полуфинал 😉
Абсолютно, храната си е ценна валута на острова. Ще се радвам Жоро да остане и да търгува. Не виждам защо трябва да я дава даром, заради някакъв измислен морал. Това е игра, ако някой е много гладен да си ходи.

# 807
Георги може лесно да изтъргува храна срещу обещанието да не го слагат на игри. Дали другите лагери обаче ще са съгласни е друг въпрос. Зависи колко са гладни.

# 808
  • Другата България
Хайде сега и Майчето като влезна в темата започнахте да се правите на по-милички и дружелюбни.

Да продължим с откровенните разговори и дискусии ок?
Това е щото ме няма мен.
Ама някой трябва и да работи....
Но обещавам да се реванширам. Joy

# 809
На мен Мая ми харесва и нееднократно съм го казала в постовете си, така че аз лично не се правя на по-любезна.
Виж, Митохондрията не я харесвам и съм го заявявала, въпреки че влиза тук.

Общи условия

Активация на акаунт