🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 261
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 780
Добре дошла Мая!

Да изкажа още едно непопулярно мнение, но според мен не само Алекс, а и Бистра поне за момент се довериха истински един на друг, може да не трае дълго, но беше истинско.

Хайде и трибют за Митов, едно че спечели, друго че разбра, че не е в колаиция с никой и че лагер 3 го харесват. Стискам палци да спечели довечера.

На битката за елиминация не знам за кой да викам, хем ме дразни Жоро, хем без него е ще е по-скучно ...

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 12:58 от Одри ♡

# 781
Според мен Сано може да плаче, ако е получил новини тогава за родената внучка. Казаха, че остават около 3 седмици до финала, може би съвпада като време.

# 782
Да, заради внучката плаче Сано - родена е 27.07., а Киро като отпадна каза, че е 27.07. - сватбата на майка му, тъй че влиза в тайминга Simple Smile

# 783
# 784
След седмици наред анонимно четене, най-сетне и аз се регистрирам. Благодаря ви за страхотните дискусии, с нетърпение влизам тук след всеки епизод, за да чета Simple Smile

Ако бяха влезли баща и син  Гюрови, щеше да е интересна сюжетна линия и потенциално гнездо за големи интриги в лагерите - идеално за продукцията.

Интересно дали тях визираше НН в подкаста, когато говореше за сюжетната линия, която много е искал да осъществи, но не е имало как. Иначе относно "спойлерите", моята теория е, че злодеят с катарзиса е Киро - да, не е класическият злодей, какъвто е Жоро, но пак може да се възприеме така, заради злобата и нападките към Биляна. Един вид отрицателен герой. А и той преживя уж катарзис точно преди да изхвърчи. Иначе, според мен, човекът с едната гривна накрая, който се хвали, че не му пука за диска и владее 90 и няколко други гривни е Мая Simple Smile

# 785
Здравей, Мая! Понякога сме бели и добри! Two Hearts  Two HeartsTwo Hearts
Но специалните поздрави към властелина на темата и отговорника по корици - Diavolo!
Поздравления за всички от компанията!

# 786
Ехе Мая Simple Smile Супер.

Присъединявам се към въпроса за стрелбата.  Не само стойката , а и имаш много добър хват и техника, тренирано ли е?

# 787
Бат Жо и Тренера разчупват край огъня в 4D-то:

# 788
Мая, и аз се радвам да те видя! Поздрави за добрата игра Simple Smile

Да изкажа още едно непопулярно мнение, но според мен не само Алекс, а и Бистра поне за момент се довериха истински един на друг, може да не трае дълго, но беше истинско.

И аз мисля така. Може и наивно да е, но наистина ми се сториха искрени. И Бистра искрено пожела да прекрати външните коалиции, а не поради задни мисли.

Предстои да видим борба на "статуквото" срещу "опита за преврат" на Алекс. Не ми допада, че се предоверява толкова и на Миро, и на отбора, като цяло. Изглежда ми наивен и с по-идеалистични представи за света (незрели в известна степен), като се добави и самочувствието, което демонстрира, е предпоставка да се удави на края на Дунава. Миро и Мая са прави обаче: Алекс ще израстне, благодарение на участието си в Островът. За мен това е победа. За него - не знам. Изглежда амбициозен, да видим до каква степен.

Болднатото напълно отговаря и за Бистра. Както бях писала и преди, нейните грешки ги отдавам на младост и липса на житейски опит. При Алекс има същата тенденция. Затова и по-възрастните и опитни Миро и Мая се явяват като техни ментори един вид.

Снощи и двамата - Бистра и Алекс - ми харесаха. Не просто непопулярно, а може би единствено такова мнение Grinning

# 789
Майче, то всички наминете, наминете, пък после духнете нанякъде.
Не сме чак толкоз страшни, де.

Кажи сега тренирала ли си я тази стойка от корицата, много професионално изглежда.

Никога не бях стреляла. Дебют и бенефис.
Но нали знаете, аз игрите ги минавам само, за да изглеждам добре на тях #фръц

# 790
Ее, защо дадоха, че Сано плаче. Сега е повече от ясно кой си отива
Кой?😂

# 791
Най-накрая лъсна в цялата си "прелест" използваческата и лицемерна натура на Бистра. Явно добре е усвоила уроците на своята менторка, стига да не са й присъщи и без нея. Единия ден не може да диша Алекс, на следващия й е по-мил от брат. Пък обеднелия Дзамката - да го ядат кучетата Animal See No Evil

Алекс най-накрая си позволява да бъде себе си и разбираме защо е бил посъветван да си мълчи (поне в началото). На мен ми харесва неговата директност, освежаващо е след толкова лицемерие. За съжаление прямотата е отправена към отслабнал играч, от когото не е помислено как могат да се възползват (за храната). Пък към онези, които довчера едва го търпяха, прояви "доверие". Или е горд и повлиян от суетата, която е била подхранена от тия двечките и/или глупав. Третия вариант да е същия интересчия както повечето на този остров, прикриващ се зад "семейство", "морал", "достойнство" и т.н.

Миро започва да ми се струва твърде пресметлив.

И в този ред на мисли - определено беше нагло да пращат Митов за храна от лагер 2. На повече от 90% подкрепям Георги за онова, което каза. Но трябваше да даде малко повече храна, след като си каже каквото има. По-важното е защо Нумеролозите не отидоха до съюзниците си от лагер 3 за храна?

Георги е в истерия (очевидно), но разбирам лекотата, която е почувствал и дано да е истинска.

Гогов да се сърди на себе си и да види сега какво е да е всеки път на пангара.

Берке още е тук, на всичко отгоре започна и да побеждава Scream

# 792

Никога не бях стреляла. Дебют и бенефис.
Но нали знаете, аз игрите ги минавам само, за да изглеждам добре на тях #фръц

Значи дано участваш на повече игри :Д
И да има лък!
!

# 793
Беркето нали е сърдечен приятел на Жорката. Да беше отишъл той да изкрънка храна.
Лагер 1 защо не ги пускат на експедиция в джунглата?

# 794
  • софия
Беркето нали е сърдечен приятел на Жорката. Да беше отишъл той да изкрънка храна.
Лагер 1 защо не ги пускат на експедиция в джунглата?
Защото си имат по - лесен начин. Пастор Гогов реди молитви, те танцуват ритуално и храната идва. Изпитан метод.

Общи условия

Активация на акаунт