🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 265
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Много интересен епизод.

Добър стратегически ход на Алекс с избора му. Мисля, че проработи почти напълно с една лека спънка. Това че Тренера отиде на елиминация. Планът беше да спечелят Тренера и Митов в двете групи.

Лош социален подход на Алекс към Георги обаче. Миро правилно го 'нахока' на синхрон. Не се прави така, защото не знаеш играта какъв завой ще поеме. Алекс си спечели враг в лицето на Георги, което не е добре за него.
И да, гривните променят много. Георги като отиде в лагер 3 и усети тази студенина там, дали не се припозна? Тренера хубаво му го рече.

Дотук гривните само Венци не оскверниха, а той все пак най-дълго време от всички прекара като най-богат.
Единствените лоши думи на Венци по адрес на някого на Острова са били към Гогов.
Хмм, а може би златната гривна променя хората? Дааааам. Злото от Мордор се прехвърли от Георги в Алекс. Венци не е бил златногривен, разкрих мистерията... 😀

Наглост от лагер 1 да ходят да искат храна след като са в открита и дори подла война срещу лагер 2. То бива, бива, ама чак пък толкова не бива...
Обаче Георги можеше да спечели много ако пак си беше казал всичко това което каза на Митов (не че той горкия има вина за всичко това) по техен адрес и въпреки това им бе дал няколко кила ориз. Имаше шанс да се реабилитира в очите на масовия зрител. Подчертава масовия, защото в моите очи си е супер образ и ме радва.

Между другото познах, че Берке и Митов ще спечелят. Имах някакво такова усещане просто, не знам, много странно. Като за Берке бях сигурен като видях каква е играта.
Ако дават само тази игра на Берке, току-виж и победител ще стане. 😀
Това е втората победа на Берке от цели 9 игри и тя пак е на мятане на ринговете. На същата игра миналия път победи пак Гогов + Биляна.
Тренера и Гогов бяха трагични, особено Тренера. Жалко. Иначе им демонстрира на всички как се минава по греда.
В група Б, Митов беше много бавен горкия, а и най-лошо мяташе, но както бях писал и предния път, при този тип стрелба има и голяма доза шанс. Дзами беше най-адекватен на играта. И по трасето беше най-бърз и мяташе най-правилно, но колко греди направи не е истина.
Но победата си е победа. Браво на Митов!

На няколко пъти прочетох, че Венци е викал срещу Митов?!
Хора, моля ви се. Венци и Митов са приятели и Венци се съдра да вика за него. Моля ви се недейте така.
Но лошо няма де, ако има грешки, за това е форума. 😊
Венци викаше срещу Гогов и то осезаемо. Но не само той. Миро и Алекс също викаха срещу Гогов.
Гогов не е харесван от Венци, заради отношението му към Петинка и си е напълно прав. Не е длъжен да го харесва, нито обратното. Алекс и Миро изтъкнаха, както и Венци, че Гогов се е държал арогантно на някои игри и с това също ги е подразнил. Така че явно си има нещо. Ние не виждаме всичко.

Георги явно социално не стои никак добре на Острова към момента, защото никой не викаше за него. Горкичкия. Но който каквото сам си е надробил...

Лагер 1 пак ще излязат лицемери и сега изведнъж пък щели да искат Георги в лагера си. Ахахаха. По-скоро искат храната.
Алекс с непремерения си изблик дали не затвори вратите на Жорката към лагера им, защото иначе той с охота би се присъединил към тях ама сега сякаш си затвориха вратите към него.

Днес прогнозирам победи за Митов и Георги без особени затруднения.

# 766
Струва ми се, че Златните момичета и благите Миро и Венци имат по-голям шанс да прикоткат Жоро и храната му в техния лагер, отколкото Дзами и Гогов с тяхната ръбата дипломатичност. Пък Жоро така да завърти енергията, че ще ни убеди, че изобщо не е стъпка назад да отиде в лагер 3, а напротив - негова победа. А че Алекс избърза с нападките си срещу Жоро е факт, обяснявам си го с това, че Жоро наистина е огромен дразнител и с дългото чакане за изява от страна на Алекс. За Алекс още съм склонна съм да мисля, че при монтажа на епизодите умишлено са ни спестени кадри с него, за да се подсили после идеята на стратегията му.
Не изключвам вариант и Жоро да си остане сам и да превърти напълно.

# 767

Впрочем забелязахте ли във вторник по време на битката, всички на пейките гледаха събитията и Диляна беше седнала там, а Мая се беше протегнала по гръб и гледаше небето.   Отдавна трябваше да си е заминала.

Забелязах и аз. Вече са доста по-малко хора по пейките и се вижда ясно.
В подкаста Диляна сподели, че операторите постоянно са я карали да ръчка Мая да стане, да не се изляга и да не заспи. А нея, милата, игрите ѝ били едва ли не досадни и въобще не ги наблюдавала.

# 768
Аз писах вчера, че Алекс се е разболял от вируса на многото гривни, но Одри е права - той вероятно си е такъв по принцип. Мен това не ме дразни. С порастването ще се тушира. Дали думите, които каза на Георги, ще рефлектират по някакъв начин, тепърва ще разберем. Няма как да знаем дали е бил неподходящия момент. Но мисля, че той си го беше насъбрал в себе си, така че по-добре да се излее навън. Предпочитам това, вместо да обсъждат Георги по ъглите...

Като цяло, Алекс заяви желание за по-открита игра. Да видим дали ще му се получи.

Предстои да видим борба на "статуквото" срещу "опита за преврат" на Алекс. Не ми допада, че се предоверява толкова и на Миро, и на отбора, като цяло. Изглежда ми наивен и с по-идеалистични представи за света (незрели в известна степен), като се добави и самочувствието, което демонстрира, е предпоставка да се удави на края на Дунава. Миро и Мая са прави обаче: Алекс ще израстне, благодарение на участието си в Островът. За мен това е победа. За него - не знам. Изглежда амбициозен, да видим до каква степен.

Имаше мнение, че Алекс си заслужавал да го прецакат, защото се е взел насериозно. Това означава ли, че и Бистра, и Георги и т.н. също си го заслужават?

# 769
Според мен Сано ще плаче, но не за Тренера или Георги.

# 770
Когато не играят хора, които са важни за Мая, нея въобще, ама въобще не я е еня кой пада и кой бие. Ако играе някой важен за стратегията й - ок. Даже и не би ходила там да я пече слънцето и да я вали дъжда по скамейките, като може да си седи в лагера и да се маже със слънцезащита на сянка и да си хубавее.

Според мен Гошо, след едно добро прикоткване и “извинение” под някаква завоалирана форма (тип “ти не си разбрал, той Алекс беше изнервен и рязък” и ала-бала), ще иде с армаганите в лагер 3. Те са стратегически по-добрия избор (имат най-много гривни, силни стратези и играчи, лагерът е вече в приличен вид). На тях хич, ама хич не им е до този клоун там да им разваля рахатлъка, ама храната си е храна. Лагер 1 какво могат да предложат - нямат силни играчи, сал един Дамян уж, и нямат гривни. Нищо и половина.

# 771
Мая и Миро - мама и тате се сдърпаха пред децата. Joy
Ех, пред децата скандал не се прави, държиш положение, че да са спокойни и щастливи. Joy

Лагер Мимо, взе да ми прилича на Древна Спарта. Мама и тате си отглеждат войни да ги пращат в битка.

# 772
  • София
За фенките на Венци 😉

# 773
Хубавото си е хубаво Simple Smile

# 774
Хора,някой знае ли в каква фаза е луната тези дни,че изобщо не ми е боржуазно🤔 ? И вибрационно не съм на център!
😂😂😂Жорко е абсолютно превъртял! Стискам палци за него днес! Каквото и ку-ку да е ,колкото и да ме дразни ,предаването ще загуби мнооого ако си тръгне! Мачкай ,Ам Гъл!

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 11:30 от Lili Roze 748420

# 775
Тъкмо обясних тук на една приятелка, че  луната е намаляваща между пълнолуние и последна четвърт, нещо не ми е буржоазно и няма да може да се видим тази вечер JoyJoyJoy

# 776
  • София
Хващам се, че понякога чакам по-бързо да свърши епизода, за да прочета обзора- велики са!
Аз чакам надкаста с Кир Жуан- той мина ли вече през БТВ?

# 777
Аз чакам надкаста с Кир Жуан- той мина ли вече през БТВ?

Не и в преди обяд не беше вчера, сигурно днес.

# 778
Минавам само да кажа, че корицата на темата ви е топ ноч!
 И също да ви благодаря, че гледате и коментирате шоуто. Страхотни сте 🍫♥

# 779
Майче, то всички наминете, наминете, пък после духнете нанякъде.
Не сме чак толкоз страшни, де.

Кажи сега тренирала ли си я тази стойка от корицата, много професионално изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт