🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 278
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 750
  • София
От морала му е това на Жоро Joy

# 751
- Вера, в ролята на треньорчето Любо, прави разбор на мача на скамейката, който е бил далеч по-интересен от игрите..
Да, можеха спокойно този мач да излъчат Grinning

Иначе си спечели една тлъста червена точка от мен за мнението си за Георги, въпреки че не беше особено умно да му го казва.
Разбрахме защо, който там беше родител го е посъветвал да си мълчи, ако не го питат нещо Simple Smile

Кое според мен обърна нещата при Миро:
Докато съществува лагер 2 можеха да преговарят за храна, срещу протекция от таблото примерно, ако вземат Жорката в лагер 1, няма вече как.

Когато Дзами предлага да вземат Жорката, физиономията на Гогов е безценна:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 07:37 от Одри ♡

# 752
Бистра:
-- Не съм напрежонка!

Алекс:
-- Жорката е супер антипатичен човек.

Мая сриваш ми се с тая кал дето хвърли по Миро!

Впрочем забелязахте ли във вторник по време на битката, всички на пейките гледаха събитията и Диляна беше седнала там, а Мая се беше протегнала по гръб и гледаше небето.   Отдавна трябваше да си е заминала.

# 753
Да му признаем сега на Алекс, много добре се обоснова, защо няма да праща никой от лагера и предвиди играта каква ще е горе долу.

Дори Вера щяла да ги бие на тази игра Grinning
На Вера си ѝ работят нещата, броят я за доста безопасна и я харесват Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:36 от Одри ♡

# 754
А мислите ли, че има вариант ако Жоро реши да си остане сам някой да иде при него?
Лично аз смятам, че Берке е в състояние да го направи. А защо не и Митов.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:42 от pandorina

# 755
Жоро наговори много повече глупости и неистини на Митов преди да му подаде подаянието си, но на всеки му направи впечатление думите от Сашо към Жоро, които се радвам, че някой имаше смелостта да изрече. Да, Жоро е злобен и отмъстителен и Сашо може да пострада заради тях, но не разбирам всеобщото осъждане тук към Сашо. Значи нищо като не казва, според вас е мишок, като каже нещо - абе, тоя какво се прави на мъж.

# 756
Поточе, рано беше за такива приказки, тук съм с Миро. Иначе да.
Мисля, че Алекс го каза най-вече, за да прекрати поне временно, всякакви опити на Жоро за манипулация в лагер 3. Вярвам, че може и по друг начин да се направи.
И не мисля, че Алекс се е взел насериозно сега, така си е по принцип. Тук има много какво да научи от Миро.

Впрочем забелязахте ли във вторник по време на битката, всички на пейките гледаха събитията и Диляна беше седнала там, а Мая се беше протегнала по гръб и гледаше небето.   Отдавна трябваше да си е заминала.
Мая се вижда вече на полуфинал Simple Smile

# 757
Хората са казали "малко да имаш ама на време да ги дойде)..при Сашо май е обратното. Затова и са го съветвали да не говори много много.
А аз се чудя как така с баща си е щял да влиза. Тука разкостихме продукцията,че е допуснала познанства преди шоуто, а то баща и син са щели да вкарват. И можеше поне да го премълчат.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 10:17 от pandorina

# 758
Ако бяха влезли баща и син  Гюрови, щеше да е интересна сюжетна линия и потенциално гнездо за големи интриги в лагерите - идеално за продукцията.

# 759
Мисля, че на Алекс такъв му е натюрелът, както казват. Малко арогантен, малко със самочувствие, че е най-добър и едни гърди пред всички. Най-вероятно така е учен и така е раснал, с популярни родители, в такива среди се е мешал… гривните му дадоха смелостта и силата да си покаже каквото си носи. Пак казвам, и да е имал стратегия да се пази и да не се набива на очи, то тя се е доразвила и дооформила там на място, когато удобно попадна на правилното място. Доза късмет, може и доза побутване от продукцията, и ето ни където сме в момента.

Вирусът с многото гривни се прояви при всеки с подобни симптоми, не знам как не им идва на ум да се сетят какво не са харесвали по другите лагери и хора, когато са били и те богати - поведението на нумеролози, като силни и богати, Рената, Дамян, Гогов, после поведението на Гошо при Глория, и сега мимовците, които се озоваха в позицията на нумеролозите от преди. Това поведение аз лично го гледам като социален експеримент Simple Smile

Аз честно си казвам, че съм доволна, че не влезе Васо (Гюров). Най-вероятно щях да си разваля мнението за него. Така още си го пазя с ореол 😁

# 760
Жоро наговори много повече глупости и неистини на Митов преди да му подаде подаянието си, но на всеки му направи впечатление думите от Сашо към Жоро, които се радвам, че някой имаше смелостта да изрече.
Жоро се държи така и чете морал още от началото. За това вече на никой не му прави впечатление. Докато Сашо сме свикнали да си седи в сандъка и да си мълчи. За това и думите му предизвикват по-силна реакция.
Всичко, което каза Сашо е вярно. Дали е трябвало да го каже-времето ще покаже, но определено вече няма случайно попаднала палма в кадър да е по-интересно от него. Играта на Сашо започва сега, стига да не отпадне и той по медицински причини.

# 761
Жорката ме плаши.Толкова е окачен и само как се мисли за великодушен и от него да мине даде половин черупка ориз:joy:Все пак му стискам палци днес, дано не е той злодея с катарзиса,а да е бил Кирчо,голяма скука ще настъпи без него.
Мисля си,че Сано реве заради Тренера,време му е,че покрай Жорката ще се бъгне и той.
Бистрето как обърна палачинката само,голяма хитруша.
Днес съм за Митов,но мисля,че Берке ще го бие за жалост и дано Жорката остане да гледаме кой ще го ухажва за храната.

# 762
Алекс каза много точно в очите на Георги какво мисли за него. Това е мнението и на повечето от участниците и от зрителите, които пишат в темата . Моментът не беше подходящ.
Но пък физиономията на Георги беше безценна. 😃
И защо е казал на лагер 1, че лагер 3 го изгонили като мръсно куче? Аз не останах с такова впечатление или съм пропуснала нещо.

Не беше подходящ и момента Бистра да казва на Дзами, че развалят уговорката. Вярно, че  след като възцари мир и любов в техния лагер, тя реши да бъде на чисто, без други уговорки, но ми се струва, че избърза.

# 763
Ми верно като мръсно куче го изгониха Жоро. Трябваше да са по-дипломатични. Обратите там са бързи. Основно правило при всяка стратегия е да не си затръшваш врати. Според мен Сашо искаше да демонстрира лоялност към семейството. Предните разговори и прегръдки явно го бяха позамаяли и реши да им се докаже. А им направи мечешка услуга. Дано дано Георги остане. Мисля, че тренерът осъзнава, че Жоро е ценен за шоуто и сам ще се оттегли.

# 764

Общи условия

Активация на акаунт