Магазини Pepco 15

• 68 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
За мен проблемът с алергиите е по-сериозен, ако човек е виждал за какво става дума, ще разбере.

Мен най ме дразнят свещите, които горят, а аромат не се усеща. Иначе угасени имат аромат.

За човек с алергии е вече различно.
Там няма как да не се съобразиш.

И мен ме дразни това ,че понякога или напоследък когато свещите когато са сложени така миришат повече отколкото ,когато са запалени.

# 151
  • 1st floor
Аз се задушавам от повечето ароматизатори за кола, най-вече тези най-разпространените на Аeron или нещо такова се казваха. Започвам на мига да кашлям, още със сядането в колата. Знам си и не купувам. За свещите обаче ми се вижда скрит риска.

# 152
Аз имам алергия от полени, не знам дали пушекът също може да я задейства, но предполагам, че би могло.

# 153
  • Свети Влас
На мен ми откриха алергия към мухъла и влагата, но не знам дали свещи влияят на тази алергия ( От години не се беше проявявала алергията ми, но миналата година като работех в Бургас пак се пробуди....  и сега отново е заспала хихихи )
Извинявам се, че е извън темата.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 16:45 от Габриела Радева

# 154
  • Козлодуй
Пушека от свещи полепва по козината на котките, а те се ближат и е силно токсично за тях тъй като и телата им са по-малки и съответно за тях концентрацията на вредни вещества е по-голяма Simple Smile На нас възрастните може да ни се размине но на деца и животни може да го усетят осезаемо Sad

# 155
Красота наистина ...и аз не съм я виждала
Кажете хубави свещи от Пепко взех една може да се каже голяма за 2,50 😁нещо с аромат Лате беше ами ужасна фитила й клюмна на втория ден и се наводни,угасва,опитах да го вдигна и го скъсах😁🙈
Може и от друг м-н
Това са свещите които според мен, миришат най- хубаво и най - силно ( Пробвала съм 90% от тези модели 🤦 )! Златната я усещам даже от входа до асансьора 🥸 А, че са вредни , вредни са, но зимата когато не проветрям денонощно, това е спасението от цигарения дим 🌬️

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 20:26 от AК47

# 156
Че и с дебел ръб.

Долче, въпросът ти "от термос ли пиеш" звучи доста странно... Да, от термос, също и от казан. Laughing
Нищо странно няма във въпроса ми.😆 Все пак, има термоси с всякакви размери в днешно време, не е нужно да са с размери на "тенджера" или "казан", би трябвало да знаеш.😉 И не е нужно "обикновена порцеланова чаша" да означава едно и също за всеки.😀
Не знам как я видя чашата с дебел ръб, но си е съвсем нормален.
Обожавам големи и красиви чаши. Използвам ги даже и за супа, а чай или капучино в тях има шанс да ми изстине, само ако се забавя твърде много с пиенето. Но и чак врели течности не пия, не мисля, че е ок за мен.
Аз обичам свещи, които миришат, когато са изгасени и мина близо до тях.😊 Не държа да ми ароматизират цялото помещение.
Ароматизаторите за кола са ми много неприятни, от тях ми се гади и ми става лошо.🤮

# 157
От Пепко си купих като показаните от АК47, но с едни клончета по стъклото, мирише на бор(в селската ми къща е в момента) Аз всъщност не обичам аромата на свещи, но този ми хареса. Свещи си купувам за красота и дори не ги паля понякога(луда работа), но на празник запалвам за кратко свещички на масата. В ежедневието-не
Мразя ароматизатор от всякакъв вид, но обичам естествени аромати.

# 158
  • Варна
Мен колежка ме научи студените месеци, когато вечер сме на масата и вечеряме и няма как прозореца да стои отворен, да запалвам свещ, за да поеме миризмите от храната.
Да кажем, че гори не повече от два часа. Фитилът й всеки път го намалявам.
След вечеря пак се поветрява, не разчитаме само на свеща 🤣, но тя има страхотен ефект.

# 159
Не знам как е при вас, но при нас често през студените месеци е по-зле след проветрявянето...🙄 Особено в някои часове на денонощието, когато от малкото къщи наоколо се отопляват и пушеците се "качват" нагоре.😵‍💫 Предимно вечер, тогава избягвам да отварям прозорците.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 15:47 от dolce miele

# 160
  • Свети Влас
Да тогава мирише на въглища и е ужасна миризмата, лошото е, че се вмирисват и дрехите, като са навън....

# 161
Долче, въпросът ти ми е странен заради навиците в семейството ми. Просто не сме си накупили маломерни термоси, от които да пием директно, ползваме чаши. Аз и маломерни тенджери и касероли имам, но и тях не ги ползваме за хранене директно от тях. Не ми пречи, ако на някого така му харесва да прави. Като се замисли човек, много практично - по-малко съдове за миене. Laughing

Чашата няма нужда да я преценявам по снимка, влизам в магазините и виждам за какво става въпрос. Това са чаши с дебел ръб. За сравнение, има и тънкостенни чаши (като в песента: "налей ми вино в чаша тънкостенна..." Simple Smile ). И при порцелана ги има. Дали ги има в Пепко, не знам, не съм търсила. Може би не си обръщала внимание, но ако се загледаш, ще видиш разликата.

Най-важното за мен е, че пазарът е много богат и има стоки за всеки вкус. Човек може да си избере каквото го прави щастлив, няма нужда да се оправдава и би трябвало да може да понесе, че ще има хора, които ще изказват мнения, различни от неговото.

# 162
Според мен, дебелите са керамика (като плочките, но една идея по-фини), а тънките са порцелан.

# 163
Да, възможно е.

Между другото, има ароматизатори за кола от различен клас, не са само тип "борче". Някои просто ухаят на лукс. Ако на човек му става лошо от миризма на изискан френски парфюм в ненатрапчива концентрация или пък от аромат на сапун...сигруно и към тях ще има забележка. Но тези случаи са изключение, иначе парфюмерийната индустрия да е умряла отдавна.

# 164
  • Свети Влас
Оф като стана въпрос за парфюми има един дето е много тежък и не мога да го понасям... Ужасен е. Но не помня името му...

Общи условия

Активация на акаунт